>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

4 Kolejka Premier League 15-17.09.2012

Status
Zamknięty.
junglister 15

junglister

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kusi ten wysoki kurs na Swansea, ale co myślicie o tym:?
&quot;Pomimo świetnych wyników nie najlepsze nastroje panują w ekipie Swansea, która straciła trzech defensorów. Fatalnej kontuzji w spotkaniu z Sunderlandem doznał podstawowy lewy obrońca, Neil Taylor, który nie zagra do końca sezonu. W jego miejsce sprowadzono byłego reprezentanta holenderskiej młodzieżówki, 26-letniego Dwighta Tiendallego. Również z powodu kontuzji trzy miesiące pauzować będzie ściągniety z Arsenalu Kyle Bartley, dla którego mecz z Aston Villa miał być ligowym debiutem w nowym zespole. Co więcej, czerwona kartka otrzymana w meczu z Sunderlandem eliminuje z trzech najbliższych kolejek Hiszpana Chico Floresa&quot;

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie

Everton
vs
Newcastle United

data godzina liga typ kurs gdzie 17.09.2012 21.00 Premier League 1 1.95 Tobet Rewelacja obecnych rozgrywek kontra drużyna, która to miano nosiła przed rokiem. „The Toffees” przegrali niespodziewanie ostatnio z WBA, ale wszyscy ciągle jesteśmy pod wrażeniem ich wygranej z Manchesterem United. Jeżeli „Czerwone Diabły” nie potrafiły zdobyć Goodison Park, to wydaje nam się, że nie uda się to także „Srokom”.

w 2010 Everton także pokrzyżował plany Czerwonym Diabłom i zremisował z nimi, a następnie przyjechały Sroki i wywiozły komplet punktów, więc byłbym ostrożny z takim tokiem rozumowania

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miedzychód
Arsenal Londyn - Southampton | 1 - 1,33 Bet365

Southampton, pomimo swojego zerowego dorobku punktowego, nie prezentuje się źle. Trzeba pamiętać z kim zagrał swoje mecze (m.in. Man. City i Man. Utd) i jak blisko był nie tylko remisu, ale nawet zwycięstwa z Czerwonymi Diabłami. Wydaje się jednak, że drużyna nie jest jeszcze przystosowana do poziomu panującego w Premier League i myślę, że niedobory umiejętności piłkarze nadrabiają sercem do gry i ambicją, stąd tak dobra postawa drużyny w meczach z silniejszymi rywalami. Dziś na Kanonierów nie czeka zatem łatwe zadanie, ale mimo wszystko myślę, że uda im się zgarnąć komplet punktów. Po zwycięstwie na Anfield Road w drużynie panuje dobra atmosfera, do tego należy dodać fakt, że do bramki wraca Wojciech Szczęsny, co cieszy mnie podwójnie (dobrze dla typu i dobrze dla Polski). Skład Arsenalu nie zmieni się znacząco w stosunku do meczu z Liverpoolem poza właśnie różnicą w bramce i niepewnym występem Abu Diaby&#39;ego. Święci też nie mają problemów kadrowych, dlatego ten czynnik nie powinien wpłynąć znacząco na sytuację na boisku. Reasumując sądzę, że ten mecz, choć nie musi należeć do łatwych, ułoży się po myśli Arsenalu, który choćby minimalnie wygra. Nie widzę przeciwwskazań.

Aston Villa - Swansea City
| 1 - 2,30 &lt;&gt; BTS - 1,72 Bet365

Aston Villa kiepsko zaczęła sezon, czego nie można powiedzieć o zespole gości. Teoretycznie szanse obu zespołów są wyrównane, bowiem za gospodarzami przemawia atut własnego boiska i bardziej doświadczony w bojach w Premier League skład, natomiast Swansea prezentuje, przynajmniej na papierze, lepszą formę. Do tego dochodzi jednak fakt, iż w ostatnim meczu Swansea straciła dwóch absolutnie podstawowych obrońców. Pozyskany z Majorki Chico obejrzał czerwień i dziś nie zagra. Neil Taylor doznał natomiast fatalnej kontuzji kolana, która prawdopodobnie wykluczy go z gry na kilka lub kilkanaście miesięcy. Nie można zapomnieć, że wciąż poza składem są pozyskany z Arsenalu Kyle Bartley oraz ważny defensor Garry Monk, który dość regularnie występował w poprzednich sezonach. To wszystko sprawia, że menadżer Swansea będzie musiał sięgnąć do głębokich rezerw, a obrona nie powinna stanowić solidnego punktu drużyny. Aston Villa nie ma takich problemów, wręcz przeciwnie, debiut w barwach zespołu Paula Lamberta może dziś zaliczyć Christian Benteke - gwiazdor ligi belgijskiej (Genk, ubiegły sezon 32/16, ten sezon 5/3), który niedawno dołączył do klubu.
Zdecydowałem się zagrać zwycięstwo AV, ale także BTS, bo pomimo rozsypanej obrony Swansea ma świetny atak, co zresztą już udowadniała w tym sezonie.

Manchester United - Wigan Athletic | 1 - 1,25 &lt;&gt; 1 [EH -1] - 1,66 Bet365

Co tu dużo mówić. Manchester u siebie. Czerwone Diabły jeszcze nie zachwycają, ale prędzej czy później przyjdzie przełamania i solidne lanie dla jednej z drużyn. Może dziś? Nie wszyscy wiedzą, ale dziś mamy potrójny jubileusz w Manchesterze. Giggs zagra po raz 600. w PL, Scholes po raz 700. a Rio Ferdinand po raz 400. Fajnie byłoby to uczcić okazałym zwycięstwem. Sytuacja jest o tyle ułatwiona, że Wigan musi obejść się bez dwóch południowoamerykańskich defensywnych zawodników takich jak: Beausejour i Alcaraz. Przypomnę, że bilans MU w dotychczasowych meczach z Wigan u siebie to 8-0-0. Nie ma sensu tu więcej pisać, dziś spodziewam się wreszcie konkretnego, solidnego, niefartownego zwycięstwa Czerwonych Diabłów.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Arsenal Londyn - Southampton | 1 - 1,80 Bet365

Southampton, pomimo swojego zerowego dorobku punktowego, nie prezentuje się źle. Trzeba pamiętać z kim zagrał swoje mecze (m.in. Man. City i Man. Utd) i jak blisko był nie tylko remisu, ale nawet zwycięstwa z Czerwonymi Diabłami. Wydaje się jednak, że drużyna nie jest jeszcze przystosowana do poziomu panującego w Premier League i myślę, że niedobory umiejętności piłkarze nadrabiają sercem do gry i ambicją, stąd tak dobra postawa drużyny w meczach z silniejszymi rywalami. Dziś na Kanonierów nie czeka zatem łatwe zadanie, ale mimo wszystko myślę, że uda im się zgarnąć komplet punktów. Po zwycięstwie na Anfield Road w drużynie panuje dobra atmosfera, do tego należy dodać fakt, że do bramki wraca Wojciech Szczęsny, co cieszy mnie podwójnie (dobrze dla typu i dobrze dla Polski). Skład Arsenalu nie zmieni się znacząco w stosunku do meczu z Liverpoolem poza właśnie różnicą w bramce i niepewnym występem Abu Diaby&#39;ego. Święci też nie mają problemów kadrowych, dlatego ten czynnik nie powinien wpłynąć znacząco na sytuację na boisku. Reasumując sądzę, że ten mecz, choć nie musi należeć do łatwych, ułoży się po myśli Arsenalu, który choćby minimalnie wygra. Nie widzę przeciwwskazań.
,
Kurs na Arsenal teraz w bet365 jest 1,33, wczoraj było 1,4, ale 1,8 to nie było chyba nigdzie w żadnym momencie.
AV - Swansea 0, +0,5 1,95 bet365 ⛔
over 2,5 2,00 bet365 ⛔
Nie zgodzę się z tym, że jedynym problemem AV jest słabe wejście w sezon. Ta ekipa rok w rok się osłabia moim zdaniem i z zespołu walczącego o puchary stała się ligowym średniakiem nie aspirującym wiele wyżej niż środek tabeli. Przed tym sezonem tez nie poczynili wzmocnień na miarę PL, choć holendersko-belgijski zaciąg może być ciekawy, jednak raczej będą zawodnicy potrzebowali kilku kolejek, żeby przystosować się do przeskoku jakościowego między ligami. Problemy Aston Villi w moim odczuciu są długofalowe, o czym świadczy fakt, że ostatni mecz w PL wygrali 10 marca. Swansea wzmocniło się kilkoma ciekawymi zawodnikami z Hiszpanii, ale sami też pozbyli się ciekawych zawodników. Na pewno problemem gości będą braki w obronie ale nie wiem czy drużyna z Birmingham będzie umiała te luki odpowiednio wykorzystać. Swansea dobrze zaczęła sezon i nie wydaje mi się, że to AV jest dzisiaj faworytem. Uważam, że szanse są wyrównane, a gości stać co najmniej na remis. Dodatkowo dokładam over 2,5. AV straciła już 5 bramek w tym sezonie, a Swansea jest usposobione bardzo dobrze w ofensywie i zaaplikowali już rywalom w obecnej kampanii 10 bramek. Ponadto kłopoty w obronie gości mogą pozwolić, zdeterminowanej mam nadzieję, drużynie AV zdobyć gola.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Manchester United - Wigan
Mecz wybrany przez abonamentów C+ więc jest radość bo nie będę musiał męczyć się z transmisją przez Internet, ale nie o tym mowa. United dotąd dla Atletów w meczach u siebie byli bezwzględni...
MU - Wigan 5-0
MU - Wigan 2-0
MU - Wigan 5-0
MU - Wigan 1-0
MU - Wigan 4-0
Nie chce mi się nad nimi pastwić i dodam tylko,że ostatni raz Wigan strzeliło United bramkę na wyjeździe w 2006 roku, kiedy polegli 3-1. I dodam,że był to najlepszy występ w ich wykonaniu, mam tu na myśli to,że tylko w tym jednym meczu.
Jednak czy dziś będzie podobnie?! Obawiam się,że nie a wszystko to zależy od tego czy SAF wczoraj mówił prawdę czy też stosował zasłonę dymną wypowiadając się,że Shingji i Robin są zdolni do gry. Moim zdaniem gra na under 3.5 gola jest bardzo dobrą opcją. Bet365 daje na to zdarzenie kurs aż 1.67. Ale tutaj proponuję się wstrzymać do momentu ujrzenia jedenastek.
Jednak ja bardzo polecam typ na United powyżej 0.5 kartki, 1.53 od Bet365 Sędziować będzie Pan Olivier, który pozwala grać ale w ostateczności potrafi ukarać, przykład ostatni mecz pod jego nadzorem czyli starcie AV-Everton. United czy zagra w mocnym składzie czy nie moim zdaniem ujrzy kartonik. Wigan do tego sezon temu byli ekipą która najwięcej faulowała a więc na pewno temperamentne Diabły nie będą im dłużne.
Scholes i Giggs mogą dziś zaliczyć piękne rekordy a sam Ferguson dziś może wygrać po raz 600. w lidze w roli szkoleniowca United. Liczę,że wielu bramek nie będzie a United wygra ten mecz, jednak w żadne HC nie pchałbym się, chyba,że dodatnie w stronę Wigan.
Arsenal - Southampton
Bardzo ciekawy mecz, zważywszy przede wszystkim na ekipę przyjezdną, która mimo tego,że póki co bez zdobyczy punktowej to jej sympatycy nie mogą mieć pretensji. Święci grają z poświęceniem, polotem i bez kompleksów ale niestety frycowe trzeba płacić. Tutaj nie skupiam się na bramkach ale w oko wpadł mi typ na Arsenal powyżej 1.5 kartki 2.62 od Bet365. Moim zdaniem kurs adekwatny do ryzyka, sędziuje Friend, który dotychczas gwizdał w 3 meczach... Chelsea-City (CS) gdzie dał aż 8 żółtych i 1 czerwoną. A z ligowych potyczek w meczach Readind-Stoke 6 żółtych i 1 czerwona i w meczu MU-Fulham, gdzie pokazał 1 kartonik.
Arsenal niby dziś faworyt ale Lambert i spółka nie oddadzą im łatwo skóry i patrząc na brak Diaby, Kanonierzy mogą częściej faulować... nie wiem jak Wy ale ja próbuje, coś takiego:
MU over 0.5 kartki+AFC over 1.5 kartki @ 4.08! Bet365
Typy które wydają się ciekawe ale ze względu na ograniczony budżet pomijam:
Fulham - WBA over 2.5 bramki
Chelsea win
- osobiście zagrałem sam DNB

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Arsenal powyżej 1.5 kartki 2.62 od Bet365
Fakt szanse są, ale tylko wtedy jeśli Southampton będzie starało się coś ugrać. Raczej ciężko będzie o faule ze strony Kanonierów - gdyż to raczej oni częściej będą przy piłce.
Poza tym małe sprostowanie.
Kevin Friend - 2 spotkania - 6 żółtych kartek
Reading - Stoke : 5 żółtych kartek
Manchester United - Fulham : 1 żółta kartka

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Skład United skłania do gry na kartkę dla tej ekipy, w składzie United zadebiutuje dziś Buttner do tego, Scholes w podstawie, Giggs... typowy no bet ale zakład na kartkę dla Diabłów to moim zdaniem jedyne sensowne rozwiązanie w tej potyczce. Arsenal też bez rewelacyjnego składu... czekamy i mam nadzieję,że dziś coś wyjdzie ;0

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
QPR - Chelsea over 2,5 @ 1,87 Pinnacle⛔
Długo zwlekałem z powyższym typem, ale uważam, że można jak najbardziej spróbować. Można powiedzieć, że na przeciw siebie staną dwie ofensywne drużyny, a przede wszystkim Chelsea, która ma w swoich szeregach wielu świetnych graczy, zwłaszcza w ataku. QPR natomiast szalało na rynku transferowym, ale kupili głównie &quot;dawnych gwiazdorów&quot; lub graczy, którzy nie mieli szans na podstawowy skład w lepszych klubach. Nie wydaję mi się jednak, żeby ten zespół był w stanie funkcjonować w miarę dobrze na ten moment, piłkarze nie są kompletnie zgrani, a warto przyznać, że Rangersi ściągneli ponad 10 zawodników. Ale tak czy siak grają u siebie ze świetną do tej pory Chelsea i uważam, że są w stanie trafić do siatki rywala. O gości się nie martwię, bo grają bardzo dobrą piłkę z ogromnym powodzeniem z przodu. Dlatego też, spodziewam się raczej ofensywnego meczu ze wskazaniem na Chelsea choć wszystko może się zdarzyć.

Arsenal - Southampton goście wiecej fauli @ 1,70 Expekt✅
Kanonierzy zapewne będą dłużej utrzymywać się przy piłce, a goście w głównej mierze czyhali na kontry. W ostatnim czasie Arsenal nie notuje wielu fauli, a grając u siebie dodatkowo powinni skupić się głównie na ofensywie. Southampton jest drużyną gorszą, ale to nie oznacza, że nie są w stanie powalczyć chociażby o remis. Poprzednie mecze udowodniły, że mają potencjał i wolę walki. Dzisiaj jednak wydaję mi się, że więcej przewinień zaliczą zawodnicy gości, tym bardziej ze Arsenal z meczu na mecz sie rozkreca i widać coraz lepszą grę Cazorli czy Podolskiego.

skeleton 506

skeleton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wlkp
QPR - Chelsea
Typ: 2
Kurs: 1.95
Bukmacher: Pinnacle
W czwartej serii spotkań Premier League na Loftus Road przyjeżdża lider, londyńska Chelsea. Po bardzo dobrym początku sezonu - 3 zwycięstwa w 3 meczach - The Blues z pewnością będą chcieli kontynuować dobrą passę i dzisiaj mają ku temu odpowiednia okazję, bowiem gospodarze na początku sezonu spisują się słabo, zdobywając do tej pory zaledwie punkt, przegrywając m.in. na inaugurację 0:5 ze Swansea. W zespole Chelsea wystąpią Terry i Cole, którzy pauzowali w ostatnich spotkaniach reprezentacji z powodu urazów, a za zadania ofensywne będą odpowiadać m.in.: Torres, Hazard, Bertrand i Ramires. Zespół QPR dokonał co prawda kilku ciekawych transferów, głównie graczy którzy nie mieścili się w podstawowym składzie swoich poprzednich zespołów. Mowa tutaj m.in. o Granero, Park Ji-Sungu, Zamora, Bosingwa czy Fabio. Wydaje mi się jednak, że Ci zawodnicy nie będą jeszcze na tyle zgrani aby pokonać The Blues, którzy (za wyjątkiem meczu o Superpuchar Europy) prezentują wysoką formę od początku sezonu.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Newcastle Unitet over 3.5 rzutów rożnych @ 1.75 Betsafe

Mecz dopiero w poniedziałek ale chiałbym poznać waszą opinię o tym typie, bo mam ochotę mocno w to przyłożyć. Wystawiona linia to dla mnie szok. Takie daje się na outsiderów. Dzisiaj over 3.5 kornerów było na Southampton z Arsenalem i Wigan z Man Utd. Ale Everton gra z Newcastle! 5 drużyną ubiegłego sezonu. Tak w tym sezonie Sroki wyglądają w tym elemencie: 3 rogi z Tottenhamem, 3 z Chelsea i 9 z Aston Villą. Czyli źle nie jest. Ekipy które do tej pory grały z The Toffes wykonywały: 8 rogów Man Utd, 1 Aston Villa, 6 WBA. Też wygląda ok. Ale jak wiadomo każdy mecz ma inny przebieg. Czy Everton będzie w stanie mocno przeważać przez dłuży okres meczu? Moim zdaniem nie. Sroki z całą pewnością będą dochodzić do głosu. Cisse, Ba, Gutiérrez i Ben Arfa to ogromny potencjał ofensywny. A środek pola też mocno obsadzony. Osłabienia w postaci Krula, Colocciniego, Simpsona i Tiote na ofensywie się nie odbiją. Kojarzy mi się, że Everton od paru lat mocno faluje w pierwszej fazie sezonu. Jutro zagrają bez Gibsona. Ekipy myślę, że o zbliżonym potencjale. 4 rogi Srok po takim kursie? Mi to się bardzo podoba. Jak wasze odczucia? Będę wdzięczny za każdą opinię.

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Reading - Tottenham
X // 3.45
Unibet

Dzisiaj zostanie rozegrany przedostatni mecz 4 kolejki w Premier League, pomiędzy beniaminkiem Reading, a typowanym przed sezonem do walki o czołowe lokaty Tottenhamem. Dużo pisze się o wzmocnieniach Tottenhamu, przyszli między innymi Dembele, Dempsey, Adebayor. Natomiast odeszło dwóch zawodników, którzy stanowili siłę tej drużyny Modric oraz Van der Vaart. Dodatkowo zatrudnienie na stanowisku trenera Villasa Boasa ???? to był raczej duży błąd ze strony włodarzy klubu z Londynu. Skończy się to za pewne jak w Chelsea i zostanie zwolniony w połowie sezonu :smile:. Co do Reading jest to beniaminek, a jak to często bywa w Premier Legue, mogą być nie obliczalni ???? Nie liczę na przełamanie w tym meczu drużyny z Londynu, zwłaszcza że grają na wyjeździe. Stawiam na remis 0:0 , 1:1.

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
eastside
Reading - Tottenham BTS 1,75✅ 1:3
Reading nie zagrało meczu od 3,5 tygodni i ciężko ocenić ich formę ale po takiej przerwie piłkarze powinni być wypoczęci i nieźle przygotowani do dzisiejszego meczu. Goście jak to beniaminek mogą być nie obliczalny co pokazał np. w meczu z Chelsea wygrywając do przerwy 2:1. Ponadto do składu wracają pomocnik Jimmy Kebe oraz bramkarz Adam Federici. Nie zagra tylko Jason Roberts ale jego miejsce zajmie Pavel Pogrebnyak więc o jakość z przodu można być spokojnym. Dodatkowo grają u siebie przeciw niezłej drużynie więc mobilizacja w ich szeregach jest na pewno duża. Tottenham po odejściu Redknappa i sprzedaży Modrica szału nie robi. I mimo jednak dość słabej formy jest to jednak zespół klasowy posiadający niezłych piłkarzy szczególnie w ofensywie - Adebayor, Bale, Lennon, Dembele czy Defoe. Obie drużyny w ostatnich meczach strzelały gole jak i je traciły i mam nadzieję, że dzisiaj to podtrzymają.​

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Dyscyplina: Piłka Nożna - ANGLIA: Premier League
Spotkanie: Reading - Tottenham
Typ: Powyżej 3,5 goli
Kurs: 3,40
Stawka: 3/10
Bukmacher: Bet365
Analiza: Na Madejski Stadium za niecałe 30 minut rozpocznie się spotkanie pomiędzy beniaminkiem - Reading, a przyjezdnymi z Londynu. Obie ekipy nie zachwycają. A w szczególności goście, którzy po sporych transferach w letnim okienku transferowy, grają dosłownie słabo. Reading co prawda ma o jeden punkt mniej od Tottenhamu, jednak pokazali już, że potrafią walczyć z najlepszymi jak równy z równym. Chodzi mi o spotkanie na Stamford Bridge, gdzie Reading, pomimo porażki grało całkiem nieźle a nawet strzeliło dwie bramki. Dziw bierze, że &quot;Spurs&quot; grają tak słabo.
Tottenham XI v Reading: Friedel; Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton; Sandro, Dembele; Lennon, Sigurdsson, Bale; Defoe
Dzisiejsza jedenastka wygląda tak jak w poprzednich spotkaniach, więc nie do końca wiadomo czego można się spodziewać. W końcu Dembele zagra od początku, na ławce jest Lloris, Caulker, Dawson, Huddlestone, Townsend, Adebayor czy Dempsey.
Skład gospodarzy:
Reading XI v Tottenham: McCarthy; Gunter, Harte, Gorkss, Pearce; Karacan, Leigertwood, McAnuff, McCleary; Guthrie; Pogrebnyak
I tutaj jest choćby Guthrie czy Pogrebnyak. Więc strzelać ma kto, szczerze powiedziawszy liczę na bardzo otwarte spotkanie, w którym padną przynajmniej 4 bramki, gdyż obie ekipy muszą w końcu wygrać. Reading może tego dokonać, za sprawą własnego boiska. Na Madejski Stadium, będzie dziś ciekawie.

Dyscyplina: Piłka Nożna - ANGLIA: Premier League
Spotkanie: Everton - Newcastle
Typ: Everton strzeli powyżej 2,5 gola
Kurs: 3,75
Stawka: 3/10
Bukmacher: Bet365
Analiza: Cóż... Linia może i wysoka, ale spróbuję. Dlaczego? Zaraz wszystko opiszę.
Na Goodison Park przyjedzie ekipa Newcastle, która na chwilę obecną ma największą ilość kontuzji w Premier League, a za nami dopiero cztery kolejki.
Alan Pardew nie będzie mógł skorzystać z usług takich zawodników jak: Tim Krul, Fabricio Coloccini, Danny Simpson, James Perch, Haris Vuckic, Cheik Tiote, Ryan Taylor. Sami Ameobi natomiast w tygodniu rozegrał pełne 90 minut w meczu rezerw, więc też &quot;świeży&quot; nie będzie. Natomiast w przypadku gospodarzy, ze składu wypada Darron Gibson, wszystko jednak wskazuje na to, że dostępny na to spotkanie będzie Steven Pienaar.
Lewy obrońca &quot;Srok&quot; - Davide Santon - zapowiada, że ekipa z St. James Park jedzie po zwycięstwo:

&quot;Last year we lost there, and so we know that Everton are a good team.

But we will go to Everton not for a draw, not for a loss, but for a win. We will be positive.&quot;
Szczerze powiedziawszy wątpię w to... Miałem okazję oglądać Newcastle w potyczkach przeciwko Chelsea i Aston Villi, nie prezentują tego samego co w tamtym sezonie. Zero woli walki, a do tego te kontuzje. Głównie największym brakiem będzie Tim Krul i Collocini, bez nich &quot;Sroki&quot; są w stanie wysoko przegrać w dzisiejszym spotkaniu.

Everton w ostatnich siedmiu spotkaniach u siebie z Newcastle wygrał pięć razy, w ostatnim padł wynik 3:1.

Dziś, nie widzę szans dla &quot;Srok&quot;. Everton jeśli wygra, wskoczy na 3 miejsce w tabeli. Takiej szansy nie przepuszczą.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
empe92 +4 Punkty
pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia Premier League
Spotkanie: Everton FC - Newcastle United
handicap 0-1
Typ: Everton FC
Kurs: 2,95
bet-at-home

W poniedziałkowym spotkaniu czwartej kolejki angielskiej Premiership zmierzą się Everton z Newcastle United. Moim zdaniem kandydatem numer jedn po trzy punkty jest w tym spotkaniu ekipa z Liverpoolu. Zajmują oni obecnie dziewiąte miejsce w ligowej tabeli. Jak dotąd na swoim obiekcie grali tylko raz ale pokonali nie byle kogo bo Manchester United jeden do zera. Bramkę na wagę trzech punktów zdobył Belg Marouane Fellaini. Pozostałe dwa mecze to wyjazdowe zwycięstwo z Aston Villa trzy do jednego, gdzie jedną z bramek strzelił ten sam Belg i porażka z West Bromwich Albion. Newcastle z kolei zajmuje trzynaste miejsce w tabeli. Ich jedyny jak dotąd wyjazdowy mecz to porażka zero do dwóch z Chelsea. Po za tym zremisowali z Aston Villa jeden do jednego i wygrali na swoim obiekcie z Tottenham dwa do jednego. Podopieczni Alana Pardewa nie grają już tak jak w poprzednim sezonie do tego dochodzi plaga kontuzji. W dzisiejszym meczu zabraknie takich graczy jak: Tim Krul, Fabricio Coloccini, Danny Simpson, James Perch, Haris Vuckic, Cheik Tiote, Ryan Taylor. Dlatego ja stawiam dzisiaj na gospodarzy.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Everton - Newcastle
A ja bym tak srok nie skreślał od razu w tej potyczce z Evertonem.Fakt start nie zbyt imponujący ale tak myślę że ze spotkania na spotkanie będzie lepiej.Sporo osłabień w dzisiejszym meczu jak pisali wyżej koledzy ale ja osobiście dopatruje się w tym spotkaniu remisu ????
Wszyscy podpierają się remisem Newcastle z niby słabą Aston Villą a co a Aston Villa kradnie kolejne i to trzy pkt ze świetnie wydawać by się mogło grającą Swansea.A czym błyszczy Everton może mi ktoś to uświadomić??
Tym że ograł właśnie Aston Ville u nich 3-1 i wygrał na Inaugaracje z Man Utd??Czerwone Diabły zle weszly w sezon i tyle zresztą na inaugaracje każdej z lig nie takie już zaskakujące wyniki padały a jeśli już wszyscy upierają się że Aston jest takie słabe to w końcu i Everton mógł ich ograć ???? Ok Newcastle tego nie zrobił ale mecz meczowi nie równy.
A skoro Everton jest taki mocny to niech wytłumaczy swoją rażącą nie skuteczność w meczu z WBa.Jak dla mnie Everton nadal jest i będzie średniakiem w Premier Legaue i niech cieszy się z 6pkt jakie zdobył na początku tych rozgrywek.Ja Uważam że nawet w skutek osłabień Newcastle jest w stanie wywieść z Goodison Park 1pkt:grin:

Everton - Newcastle
Typ:X✅
Kurs:3,50
Bukmacher:BetClick

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Jak dla mnie Everton nadal jest i będzie średniakiem w Premier Legaue i niech cieszy się z 6pkt jakie zdobył na początku tych rozgrywek.
A Newcastle to niby kim jest? Potęgą PL? Ostatni sezon im się udał, a tutaj połowa nadal wierzy, że mogą to samo powtórzyć w tym sezonie. NO WAY!

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
A Newcastle to niby kim jest? Potęgą PL? Ostatni sezon im się udał, a tutaj połowa nadal wierzy, że mogą to samo powtórzyć w tym sezonie. NO WAY!

Dokladnie, te obie ekipy to mocne sredniaki EPL a buki ciagle zrzucaja kursy na Everton w dol. To ze Sroki jada oslabione niczego nie zmienia bo wiekszosc oslabien to defensywni gracze a atak wyglada tak jak wygladal - Ba,Cisse,Gutierez,Cabaye,Ben Arfa czyli sila razenia pozostaje duza. Ogromne value po stronie gosci jesli chodzi o kursy.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może i nie są w stanie tego powtórzyć, ale fakt faktem, że mają zawodników takich jak Papiss Cisse, Demba Ba czy Ben Arfa którzy mogą jedną akcją, jednym strzałem napędzić stracha gospodarzom. Może i ci dwaj napastnicy grają ostatnio bez jakiś fajerwerków, ale to tylko kwestia czasu. Dla mnie spotkanie Evertonu ze Srokami to taki lekki no bet. Jak juz bym się skłaniał ku jakiemuś typowi to BTS. Zarówno jedni jak i drudzy mają niezłych grajków w ofensywie. Mecz z pewnością będzie wart obejrzenia.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Ba,Cisse,Gutierez,Cabaye,Ben Arfa czyli sila razenia pozostaje duza.
Papiss Cisse, Demba Ba czy Ben Arfa
Wszystko fajnie, ale Everton też ma kim straszyć: Mirallas, Jelavić, Naismith, Fellaini czy Pienaar. Bądź, co bądź póki co z tych graczy, których wymieniliście to tylko Ben Afra trzyma poziom i Gutierez... Reszta zapomniałą co to słowo: &quot;Walka&quot;...
Szanse według mnie to 60/40@ na korzyść gospodarzy. Nie widzi mi się, walka Newcastle kiedy mają takie braki...

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
A Newcastle to niby kim jest? Potęgą PL?
Nie no nie jest a czy ja gdzieś napisałem że jest Potęgą??Jak bym tak uważał to bym obstawił czystą dwójkę na Gości dla tego też dopatruje się remisu w tym spotkaniu.Panowie grali ze sobą już tyle razy że tak na prawde każdy wynik jest tutaj możliwy a sugerowanie Newcastle z takimi brakami nie ma szans na walke Z EVertonem??To tak samo jako wcześniejsze analizowanie meczu srok z Aston Villa stratowaną na pożarcie właśnie z Newcastle gdzie sporo osób waliło na sroki nawet Handicapy a tu co 0-1 do przerwy i dopiero wyrównanie w 59minucie.A wspomniana przez Ciebie siła rażenia Evertonu jak będzie miala takie kiksy jak w meczu z Wba to to też Everton może mieć problem z wygraniem tego meczu.....

Status
Zamknięty.