>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

25$ Free

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem mail, ale nie widzę tam kodu. Czy dostanę jeszcze drugi mail? Dostaliście kod dopiero w drugim mailu?

pierwszy ma być z danymi konta, a drugi po 72h z kodem :-D

G 0

greg9872

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
witam niechce nikogo martwic ale raczej nie ma co liczyc na wypłatę tych pieniedzy zadzwoniłem sobie dzisiaj do nich i pytam sie czy toprawda ze bonus wystarczy obrucic 10 razy przed wypłatą i nie trzeba depozytu facet gadał jedno i to samo ,Ze bonus bedzie za 3 godziny ale nieodpowiedział mi czy niepotrzeba depozytu ,jak dlamnie zbyt piękne zeby dali 25$ i mozna sobie będzie wypłacic.Niewiem ,ale wątpie zeby ktoś wypłacił

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wchodzisz na stronkę i się rejestrujesz KLIK ????

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Freebet to zabezpieczenie przed przegranym zakładem czyli wpłacasz 25$ stawiasz i jak przegrasz, to Ci zwracają kasę. Tutaj nie musisz nic wpłacać, więc to nie jest freebet, tylko no deposit zwykłe.
Hah, BananQu trochę nieścisłości. Freebet to zakład darmowy, który grasz stawia i od ewentualnej wygranej odliczana jest wartość freebeta ????

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
-------------------------------------------------------------------------------

State- w naszym przypadku jest to wojewodztwo !!!!! a w innym przypadku np. USA - stan !!!!!

BAH mogę zapytac ???? Ty masz więcej lat jak 15 ???

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ostrzeżenia rozdane. Posty zbędne usunięte.
Tematu nie zamykam. Bo jeśli ktoś otrzyma kasę to będzie mógł zaraz tutaj napisać. Poza tym ktoś może mieć jakieś inne &quot;normalne&quot; pytania. Każdy bez sensowny post będzie usuwany i odpowiednio &quot;nagradzany&quot;.
Zdaje się, że nie przybył Nam żaden nowy moderator... Mimo, że niektórzy mocno &quot;wczuli&quot; się w rolę moda.

lipek14 0

lipek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile idzie ten kod na poczte wp.pl?
bo narazie dostalem jednego maila z account number i password

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Zrobiłeś ten sam błąd, no w sumie ja z nieuwagi, co ja i zostawiłes kursy &quot;eastern&quot; no ale trudno jakoś się przeżyje, wiem, bo ktoś już pisał, że +100 to tak jak u nas 2.0, +200 to tak jak u nas 3.0 itd. Zastanawia mnie jak policzyć np -125, to będzie 1,75? ????

ja pisałem jak sie to oblicza...tak,-125 to jest dokladnie 1.75 w naszym zapisie...jesli ktos ma problem to polecam pinnacle do porownaia sobie kursow i powinien zczaić o co biega na lajcie

K 0

ktsbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie kursy są tez i takie jak 1.75 tylko trzeba wybrać przy rejestracji &quot;Decimal&quot;

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Ludzie kursy są tez i takie jak 1.75 tylko trzeba wybrać przy rejestracji &quot;Decimal&quot;
Kazdy o tym wie, tylko ludzie maja problem juz po zarejestrowaniu, bo pozniej nie mozna tego zmienic. Przeczytaj najpierw caly temat, a pozniej pisz.

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sprawdzcie sobie opcje wplat tym buku ???? mtransfer ipko itp hehe ale wszystko przez MB ???? no ale dbaja o polskiego klienta ????

A 52

androlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sprawdzcie sobie opcje wplat tym buku ???? mtransfer ipko itp hehe ale wszystko przez MB ???? no ale dbaja o polskiego klienta ????

dokladnie mysle ze beda wyplacalni

polska jednak jest na topie

:-D:spokodfhgfh:

sebix84 5

sebix84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w każdej promocji jest jakiś haczyk ???? zarejestrowałem się i nic tylko czekać

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a po ilu godzinach od rejestracji dostales maila z kodem??.bo u mnie sie zbliza 72 H i jeszcze nie dostalem

kobebrylant8 15

kobebrylant8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi tez nic nie przyszlo, moze dlatego ze mam interie.... a nie naprzyklad bezproblemowe o2

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Zaraz po rejestracji przychodzi mail z potwierdzeniem zalozenia konta... Twoj USERNAME i hasło ktore wczesniej podales... W tym mailu nie ma zadnego kodu...

! NAJWCZESNIEJ PO 72 GODZINACH OD REJESTRACJI PRZYCHODZI DRUGI MAIL A W NIM KOD BONUSOWY !

Mam nadzieje, ze wyrazilem sie jasno :jezora:

I jeszcze pytanie :p jak tu sie robi zaklad wielokrotny, bo narazie widze kolo kazdego typu miejsce na stawke a nie da sie kliknac na przyklad w jednym meczu 1 a w drugim 2 :p tak zeby powstal kupon...