miodzik
Użytkownik
getoSk8 zaklad wielekrotny robi sie tak samo jak choćby w pinnacle czyli najpierw trzeba wybrać funkcje "parlay" a dopiero potem wybierać typy aby powstał kupon łączony
Mi tez nic nie przyszlo, moze dlatego ze mam interie.... a nie naprzyklad bezproblemowe o2
U mnie też nic nie ma, ale email powitalny przyszedł, także do o2 dochodzą meile.na o2 też nic nie przychodzi ???? już ponad 90 h będzie ????
Hmm, nie dostałeś jeszcze wpłaty a Ty już myślisz o wypłacieVader a ja mam pytanie...Moze wiesz czy przy wyplacie rzadaja dowodu????Z gory dzieki.
Raczej żądają ????Vader a ja mam pytanie...Moze wiesz czy przy wyplacie rzadaja dowodu????Z gory dzieki.
Amerykanie grający na bukach nie mają problemów z wiekiem... Więc dla nich problem czy ktoś od nich chce skan czy nie po prostu nie istnieje. Nic nie wyczytałem takiego czy chcą skany. Tylko tam pierwszy post widziałem był wcześniej kilka dni niż tutaj na forum. Nie wiem czy nie ma limitu userów co dostają free kasę. Bo jeśli jest to musi być dużyyy. Bo już prawie wszyscy o tym bonusie wiedzą.Vader a ja mam pytanie...Moze wiesz czy przy wyplacie rzadaja dowodu????Z gory dzieki.