>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

21dukes | 121$ only for first 100 players! | ND | TopGame

A 0

adam21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ktos dostanie pieniadze prosze aby odrazu pisał na forum... Jak cos u mnie ciagle cisza i mecze support i lc

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dear Marek,

Please note that we have received a copy of your picture ID + copy of your utility bill + copy of the Visa****5042 however this card is not registered in your account yet. Please be informed that we have to request for the copy of your passport since the document of your picture ID is kind of blurry and some inconsistencies were detected on it. Thank you very much for your understanding and cooperation in this matter.

Czy ktoś mi może powiedzieć co oni jeszcze chcą bo już powoli nerwicy dostaje. z góry dzięki.

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dear Marek,

Please note that we have received a copy of your picture ID + copy of your utility bill + copy of the Visa****5042 however this card is not registered in your account yet. Please be informed that we have to request for the copy of your passport since the document of your picture ID is kind of blurry and some inconsistencies were detected on it. Thank you very much for your understanding and cooperation in this matter.

Czy ktoś mi może powiedzieć co oni jeszcze chcą bo już powoli nerwicy dostaje. z góry dzięki.
Proszą o skan paszportu bo zdjęcie dowodu które wysłałeś było niewyraźne.

W 0

wilhelm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wilhelmshaven
cofneli mi kwit i tez chca jeszcze raz dokumenty a wyslalem im i to bardzo wyrazne kopie,zarty sobie robia!!!

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dear Przemyslaw,

Please note that we have received the copy of your picture ID and your online bill. Please not that we do not validate online bills as part of the documents required. Please send us a copy of a bill that is delivered to your house that shows your name and addressed on. Thank you very much for your understanding and cooperation in this matter.

Best regards,

21Dukes Finance and Fraud Department.

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Tak będą Was wałkować emailami ,że odechce Wam się nawet swojego depo:razz:...chociaż jakaś malutka nadzieja jest.
To bardzo dziwne , bo na LC marco8207 otrzymywał odpowiedź ,że jego kasa przelana na Netteler -a teraz ,że dokumenty złe itp , jeszcze troche i zechca żebyście osobiście do nich przyjechali i się im pokazali;)

M 2

myprettyass

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dear Arkadiusz,

Please note that we have received the copy of your picture ID and your utility bill. The documents came good and have been added to your account records.

Best regards,

uj, ze zajelo im to 10 dni, ale teraz powinno juz pojsc z gorki ????

W 0

wilhelm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wilhelmshaven
Tak będą Was wałkować emailami ,że odechce Wam się nawet swojego depo:razz:...chociaż jakaś malutka nadzieja jest.
To bardzo dziwne , bo na LC marco8207 otrzymywał odpowiedź ,że jego kasa przelana na Netteler -a teraz ,że dokumenty złe itp , jeszcze troche i zechca żebyście osobiście do nich przyjechali i się im pokazali;)

fatk,śmierdzi wałkiem na kilometr

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fatk,śmierdzi wałkiem na kilometr

Masz rację, ale nadzieja umiera ostatnia. Mnie zapewniają iż moje pieniądze są w dobrych rękach. Nie śmiem wątpić :razz:

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Masz rację, ale nadzieja umiera ostatnia. Mnie zapewniają iż moje pieniądze są w dobrych rękach. Nie śmiem wątpić :razz:

Może i w dobrych rękach ....ale ich łapach ;) a nie w rekach właściciela:razz:

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi typek jeszcze pisał ze beda do mnie dzwonić, pewnie dziś.

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ja już nie liczę, że coś z tego wypłacimy. Oszuści i matacze. Pojechałem im trochę i już nawet odpisać nie raczą. Koniec mojej przygody z TOPGAME!!!!????????????

grajek 24

grajek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Przeciez pisalem wam wczesniej,ze z tego nie wyplacicie.Mialem podobna sytuacje i kasa juz idzie 2 miesiac i dojsc nie moze. Na maile nawet juz nie odpisuja

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Panowie ja już nie liczę, że coś z tego wypłacimy. Oszuści i matacze. Pojechałem im trochę i już nawet odpisać nie raczą. Koniec mojej przygody z TOPGAME!!!!????????????

To nie &quot;matacze&quot; tylko typowi ZŁODZIEJE!