t0mson jak to nie ma hitów kolejki, przepraszam bardzo a Gladbach - Schalke? ???? odnośnie tego meczu to na pewno zapowiada się świetne widowisko i nie wiem czy ktoś będzie w stanie wytypować zwycięzcę tego meczu, faworytem ze względu na własne śmieci jest drużyna Źrebaków, Schalke w ostatnim meczu z Mainz bardzo nieporadne, ten wynik może mieć wpływ na lepszą grę Schalke i mobilizację. Dla mnie Gladbach robi wrażenie i mimo wszystko wydaję mi się, że mecz będzie przebiegał pod ich dyktando, a o wyniku może zadecydować jedna akcja...
Analizując spotkanie Wolfsburg - Freiburg trzeba będzie rozważyć kilka szczegółów, o których pisałem w zeszłej kolejce opisując obie drużyny, i tutaj również nie pozostawiam Freiburga bez szans, Wolfsburg walczy o honor i prestiż,
liga europejska w zasięgu punktów w tabeli, ale czy z takim stylem można coś ugrać tego nie wiem. Przede wszystkim Wilkom brakuje skuteczności, a jeśli Freiburg znów zagra tak walecznie to punkty może jakieś wpadną opcja na Freiburg jak najbardziej do rozważenia.
Stuttgart - Hertha tu mamy mecz dwóch niespełnionych drużyn, po przyjściu Skibbe do Berlina Hertha wcale nie gra lepiej, by nie powiedzieć nawet, że gorzej... nie odważę się typowania tego meczu 1x2, ale podoba mi się opcja powyżej 2.5 gola, mecz powinien być otwarty i ładny dla oka,
Bayern - Kaiserlautern tutaj nie ma o czym pisać, Bawarczycy kolejny raz nie dadzą plamy, chyba szykuje się rozbicie przeciwnika....
Borussia - Bayer tutaj kursy na Dortmundczyków również nie powalają, Bayer to ekipa, która wygrała w tamtym sezonie na Signal Iduna Park grając konsekwentny futbol, nie twierdzę, że i tym razem wygrają, ale to wciąż ta sama wyrównana drużyna co w ubiegłym roku i po takich kursach na BVB szkoda w ogóle obstawiać...
Mainz - Hannover do ekipy z Moguncji wypożyczony z Borussi Zidan już w debiucie zabramkował i Mainz wywiozło niezwykle cenny punkt z Gelsenkirchen, tutaj zapowiada nam się również ciekawy mecz, dwóch wyrównanych drużyn, bliżej mi tutaj do ekipy z Hannoveru, ale na ten moment nie napiszę nic więcej, bliżej soboty analizy będą postępować ????
Werder - TSG no i ten Werder, który nie wygrał we Freiburgu po wyrównanym meczu, teraz już powinien nie stracić punktów z Hoffenheim, których forma ostatnimi czasy bardzo mizerna, liczę na przebłysk Bremeńczyków i jakieś efektowne zwycięstwo, bo nie widzę jakichś większych szans Wieśniaków na wywiezienie punktów z Bremy,
o pozostałych dwóch meczach w niedzielę również coś postaram się napisać kolo soboty-niedzieli
t0mson/ Faktycznie, lekko zmęczony byłem po robocie dlatego taka gafa. Przyznaję racje