Dokładnie liniowy się nie popisał,wynik mógł być zupełnie inny,jak to mówią biednemu wiatr w oczy wieje.Poziom meczu też pozostawiał wiele do życzenia,dużo niedokładności i chaos w obronie.Na jutro proponuję typ o niewysokim kursie ale dobry do dubla.Bayern w tej rundzie gra poniżej oczekiwań i jak to się mówi długo się rozkręca.
Bayern - Kaiserslautern Typ -gole w minutach 1-15 -nie padnie żaden gol @ 1,40 @ Sportingbet
Bayern - Kaiserslautern Typ - 1 drużyna poniżej 1,5 gola do przerwy @ 1,45 @ Sportingbet
Bayern - Kaiserslautern Typ - poniżej 1,5 gola do przerwy @ 1,70 @ Sportingbet
Oprócz ww typów dobrym typem wydaje się Mainz,miałem okazję oglądać w tej rundzie ich wszystkie mecze i wydają sie być ekipą dobrze zorganizowaną.W Dortmundzie myślę,że padnie sporo bramek,w obu drużynach ma kto strzelać,a obrona Leverkusen pozostawia wiele do życzenia
Dortmund - Leverkusen Typ - Over 2,5 @ 1,727 @ Sportingbet
Dortmund - Leverkusen Typ - Over 3,5 @ 3,00 @ Sportingbet
Dortmund - Leverkusen Typ - 1 drużyna Over 1,5 @ 1,533 @ Sportingbet
Mainz 05 - Hannover 96 Typ -1 @ 1,90 @ Sportingbet
Bayern - Kaiserslautern Typ -gole w minutach 1-15 -nie padnie żaden gol @ 1,40 @ Sportingbet

Bayern - Kaiserslautern Typ - 1 drużyna poniżej 1,5 gola do przerwy @ 1,45 @ Sportingbet

Bayern - Kaiserslautern Typ - poniżej 1,5 gola do przerwy @ 1,70 @ Sportingbet

Oprócz ww typów dobrym typem wydaje się Mainz,miałem okazję oglądać w tej rundzie ich wszystkie mecze i wydają sie być ekipą dobrze zorganizowaną.W Dortmundzie myślę,że padnie sporo bramek,w obu drużynach ma kto strzelać,a obrona Leverkusen pozostawia wiele do życzenia
Dortmund - Leverkusen Typ - Over 2,5 @ 1,727 @ Sportingbet

Dortmund - Leverkusen Typ - Over 3,5 @ 3,00 @ Sportingbet

Dortmund - Leverkusen Typ - 1 drużyna Over 1,5 @ 1,533 @ Sportingbet

Mainz 05 - Hannover 96 Typ -1 @ 1,90 @ Sportingbet