>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki. Opłaty spoko. Lepiej niż przez eco i bankomaty. Jak długo szedł przelew?
Kolego powiedz mi jeszcze jak zweryfikowałeś konto w SEPIE na 1xbet?
Próbuje skanem dowodu osb. i nic. Dalej &quot;Aby wypłacać należy zweryfikować konto.&quot;
Napisz na czacie w tej sprawie. Weryfikowałem te dokumenty mailowo, bo też miałem identyczny problem.
Jeśli Trustly nie przywrócą (po tych zmianach celuje, że już nie) to najlepsze połączenie wpłata przez eco i wypłata na kartę (jeśli was puszcza) albo SEPA.

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepsze, że jak się próbuje wejść na betwinnera to u góry jest logo 1xbet ???? to do tych co nadal sądzili, że to samodzielny buk ????
e: apka 1xbet dziala

C 135

charming

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiesz
Ktoś gra i posiada może działający mirror z 1xbit?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Gy_Gy_Craveel +15 Punkty (zeby jeszcze z tego tematu mozna bylo wyciagnac jakas wiedze to rozumiem)
G 0

gabson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, a jak to jest z wypłatą na kartę? Jaki jest czas operacji, czy ta forma jest bezpieczna?

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Padl 22bet ale za to wszystkie pozostale klony oraz spolka matka dzialaja. Nawet na linkach, ktore wczesniej nie dzialaly.

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
Wpłaty zazwyczaj robione przez trustly, ale z racji braku przez te przelewy internetowe, które przeksięgowaly.
Przy wypłacie nie ma trustly, sepa nie przechodzi - dodaje zdjęcie dowodu mieli mieli i dupa, Ecopayz nie działa. Jak żyć ??

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
I poblokowane. Nie da sie z Polski juz zalogowac ani na 1xbet ani na jego klony. Tylko aplikacje jeszcze dzialaja. Zapewne Kwestia czasu