>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

miri0 420

miri0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Wypłata z SEP doszła po dwóch dniach, minus że przewalutowanie liczą po kursie 4.19 z Euro ( 12 zł mniej przy wypłacie 400 )

K 0

kudlacz96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
Panowie, probował ktoś z was wypłacać przez kartę bankowa visa/mastercard? Bank nie zablokuj mi tej transakcji?

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, probował ktoś z was wypłacać przez kartę bankowa visa/mastercard? Bank nie zablokuj mi tej transakcji?
Nie zablokuje, jesli juz ta karta przeszedl Ci depozyt (dla przykladu mbank blokuje, raiffaisen nie)

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy tylko u mnie nie da się zrobić depozytu ecopayz do żadnego buka z rodziny 1xbeta, nie licząc samego 1xbeta, do którego przechodzi gładko?
Po zalogowaniu do ecopayz wyskakuje komunikat, że nie można przeprowadzić transferu z powodu problemów technicznych u partnera. Tak samo w każdym klonie.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem po co robicie wielkie halo? Zostawcie dobrego buka w spokoju... przynajmniej można tam pograć za stawki kilku tysięcy. A wypłaty uda teraz od ręki po kilka tyś.
Jedynie coś się popsuło z ta weryfikacja dwustopniowa i to mnie martwi
Na tym polega wartość forum, żeby ludzie pisali jak jest i wzajemnie się ostrzegali. 1xbet od początku jest w grupie buków dla totalnych ryzykantów. Jedna gwiazdka w rankingach skądś się wzięła. Ludzi, którzy potracili tam swoje pieniądze, albo kazano im wysyłać pocztą listy do Rosji nie jest kilku, a wiele tysięcy. Przegrywających nie ruszają, tych wygrywających do pewnego momentu też nie. Porządnego buka poznaje się po tym, co dalej. Z 1xbet nie ma tego problemu, bo wiadomo o co chodzi - albo przegrywasz, albo won.

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy tylko u mnie nie da się zrobić depozytu ecopayz do żadnego buka z rodziny 1xbeta, nie licząc samego 1xbeta, do którego przechodzi gładko?
Po zalogowaniu do ecopayz wyskakuje komunikat, że nie można przeprowadzić transferu z powodu problemów technicznych u partnera. Tak samo w każdym klonie.
Ja do betwinner dzisiaj wpłacałem bez problemu bo w 1xbet limity po 2 euro na wszystko dostałem.

K 0

kudlacz96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
Cholera, podjąłem środki przy pomocy trustly, wszystko elegancko zaakceptowane, ale trustly znowu zniknęło i pieniądze nie zeszły od nich jeszcze. Ciekawe jak długo będą zamrożone..

dokladnewyniki 88

dokladnewyniki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po co męczycie się u ruskich kacapów jak są takie cuda jak dafabet czy chociażby asianconnect i granie na nieśmiertelny pinku?
Kwestia skłonności sadomastycznych?

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Po co męczycie się u ruskich kacapów jak są takie cuda jak dafabet czy chociażby asianconnect i granie na nieśmiertelny pinku?
Zagram w Pinku dodatkowe linie na overy z kursem powyzej 4.00 w meczach drugiej albo trzeciej ligi filipinskiej z kosza live?
Nie kazdy gra 1x2 z pilki noznej.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Póki co fatalnie z trustlym, non stop nie jest dostępny i pitolą tylko o &quot;problemach technicznych&quot;. Sepa przewalutuje i szkoda kasy, jak z Ecopayz - wypłata z Silvera czy tam najniższej rangi na konto w PLN coś kosztuje?
10€

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli chodzi o ofertę to dafabet przy ruskim to dno. Oni nawet niektóych popularnych lig nie mają w ofercie

dokladnewyniki 88

dokladnewyniki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli chodzi o ofertę to dafabet przy ruskim to dno. Oni nawet niektóych popularnych lig nie mają w ofercie
Jakiej konkretnie ligi ci brakuje? Przecież możesz stawiać nawet łamaki 5 ligi angielskiej.

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakiej konkretnie ligi ci brakuje? Przecież możesz stawiać nawet łamaki 5 ligi angielskiej.
To Ty nie wiesz że inne dyscypliny sportu również istnieją?
Tak jak wyżej kolega napisał:
Zagram w Pinku dodatkowe linie na overy z kursem powyzej 4.00 w meczach drugiej albo trzeciej ligi filipinskiej z kosza live?
Nie kazdy gra 1x2 z pilki noznej.
Dotyczy to również Dafabet

S 32

szymfon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
Jak weryfikowaliscie konto do wypłaty SEPA? Przez czat, email czy moze klikajać te &quot;dodaj dokument&quot;?
EDIT: zaskoczyło za którymś razem

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po krótkiej wymianie mailowej z supportem odnośnie pytania kiedy się pojawi Trustly jako forma wypłat najpierw twierdzili żebym skorzystał z dostępnych opcji WPŁAT a następnie że wszystkie możliwe systemy wypłat są dostępne....
Także tego... nie wiem czy pojawi się Trustly jako withdrawal :movember:
Dear client,
All available payment systems are provided on our website.
Please, use one of them.