>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No wiadomo, że wszystkim nie robią problemów bo by upadli już dawno. Ale jak widzicie co się dzieje to trzeba stamtąd uciekać jak najszybciej a nie nadal grać. Jak jesteś pro to grasz przez brokera w Pinku np. i masz wywalone jajca

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda że wpłacając przez trustly przez PKO nie ma kasy od razu ... Głównie korzystam z Ecopayz no ale..
Korzystał ktoś z wpłat/wypłat przez PayPal?

B 0

baresko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, mogę prosić o bezpośredni link do videostreamów spod szyldu 1xbet?
szperam, szperam i gdzieś mi uciekło, a zależy mi by oglądać bez konieczności logowania na stronę.

rozkalibrowany 39

rozkalibrowany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Cześć. Czy mogą się wypowiedzieć aktualni użytkownicy 1xbet, którzy od czasu do czasu robią przelewy wychodzące – jak wygląda obecnie sytuacja ze zleceniami wypłaty około 2k/miesiąc? Nie robią żadnych problemów? Do tej pory zlecałem max kilka stówek, ale zastanawiam się nad zleceniem raz w miesiącu większych sum.

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć. Czy mogą się wypowiedzieć aktualni użytkownicy 1xbet, którzy od czasu do czasu robią przelewy wychodzące – jak wygląda obecnie sytuacja ze zleceniami wypłaty około 2k/miesiąc? Nie robią żadnych problemów? Do tej pory zlecałem max kilka stówek, ale zastanawiam się nad zleceniem raz w miesiącu większych sum.
2k spokojnie

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Noż masakra jakaś. Trzeci raz mnie weryfikują bo zleciłem wypłatę. Kilkanaście dni temu przechodziłem szczegółową weryfikację włącznie ze zdjęciem mordy. Dwa - trzy lepsze bety weszły i kolejna weryfikacja mnie czeka. Oni są normalni?

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czego sie spodziewasz?
Za tydzien bedziesz musial im wszystko wyslac poczta do Rosji inaczej zlotowki nie zobaczysz
Banda zlodziei, ja caly czas czekam co kolega, ktory reklamuje tego buka zrobi z moim kontem zablokowanym 3 lata

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie na następny. Wpłaciłem o 9 rano wczoraj a o 14 juz było u buka.

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest obecnie na forum oficjalny parobek 1xbet ?
Przekaż tam kolego, że czas rozliczyć mecz z ligi Trynidadu z wczoraj o 22:00 . 14 godzin czekać to już jest rekord jakiś

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest obecnie na forum oficjalny parobek 1xbet ?
Przekaż tam kolego, że czas rozliczyć mecz z ligi Trynidadu z wczoraj o 22:00 . 14 godzin czekać to już jest rekord jakiś
Według regulaminu do 48 godzin. Przynajmniej takie info jakiś czas temu dostałem na czacie

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak, ale jak wpłacisz o 16 to dostaniesz dopiero następnego dnia, zależy to od sesji bankowych, ale co do pytania to od razu kasy nie ma