>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

B 81

blacky777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Witam, mam pytanko: mam cenne informacje odnośnie pewnego zdarzenia na nocke, chce w to wejść grubą kwotą, ale moje możliwości gdzie to zagrać ogarniczają się do wlaśnie do tego bukmachera ( konta niestety nie posiadam) i tutaj pytania: Czy jak założe ów konto, postawie zaklad i wygram, to nie bedzie wiekszych problemów w wypłata? Bo trafic taki zaklad za wysoka kwote nie bedzie wzbudzało u nich podejrzen? Oraz jak wyglada procedura weryfikacji u nich, oraz jak długo to trwa.
Możecie mi odpisywać na Priv, zeby nie zaśmiecać wątku - z gory dzięki.
odpisze Ci tutaj , daj sobie spokoj bo nawet tego swojego depozytu nie zobaczysz

K 79

kamilo97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpisze Ci tutaj , daj sobie spokoj bo nawet tego swojego depozytu nie zobaczysz
Właśnie przeczytałem wcześniejsze strony, bardzo dużo negatywnych opinii, więc dam sobie spokój. Dzieki za rade.

M 1

miliondolaroww

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, wypłacał ktoś ostatnio środki z 1xbeta przez entropay?
Przy podawaniu numeru karty, pojawia mi się komunikat:
To nie jest karta Entropay!

D 3

donas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie wypłate przez Trustly ?? Bo właśnie chciałem wypłacić i nie ma już takiej opcji ????

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany obecnie to trzeba grac albo przez brokerów albo w bitcoinowych bukach. Innej opcji nie ma bo wiecznie są gdzieś problemy

emonnau 6

emonnau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wywala przez vpn? próbuję przez różne serwery i nic

S 32

szymfon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
Pisał ktoś z was do supportu w sprawie trustly? Mieli problemy z wypłatami dwa dni temu więc pewnie dlatego nie ma tej opcji teraz, mam nadzieję że chwilowo

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisał ktoś z was do supportu w sprawie trustly? Mieli problemy z wypłatami dwa dni temu więc pewnie dlatego nie ma tej opcji teraz, mam nadzieję że chwilowo
Dokładnie. Dwa dni temu jeszcze z samego rana wyplata przeszła za trzecim razem, juz wtedy pisałem do trustly, mowili, ze ze maja problemy techniczne. I wycofujac Trustly, mowia o tym samym. Jest nadal ta metoda do wplat, jesli nic nowego sie nie stanie, wroca.
PS jak szybko wyplata idzie na karte platnicza? Wg nich 1min-7dni. Dobry handicap czasu.
PS2 Wyplata z ecopayz na konto bankowe obarczone jest prowizja? Jesli tak to jaka?

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Co za oszuści i złodzieje. Zaczęli mnie weryfikować drugi raz. Po tym jak zweryfikowali wszystko związane z ecopayz ubzdurali sobie że używałem do płatności również skrilla i chcą różne związane z tym skany. Tylko że ja nigdy w życiu nie używałem skrilla.

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi to was w ogóle nie żal a nawet mam sporo śmiechu ???? Tyle się już pisało, że ten buk wyje..ł sporo ludzi na hajs a wy dalej tam gracie. W rankingu BMR ma jeden punkt w skali 1-5. No ale grajcie dalej bo kursy wysokie. Pozdro

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mówicie, że na każdego coś wynajdą?
Póki co, zweryfikowali mi wypłaty przez Sepe, na nieobecność Trustly, które już wróciło.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Mi to was w ogóle nie żal a nawet mam sporo śmiechu ???? Tyle się już pisało, że ten buk wyje..ł sporo ludzi na hajs a wy dalej tam gracie. W rankingu BMR ma jeden punkt w skali 1-5. No ale grajcie dalej bo kursy wysokie. Pozdro
Tak tylko do tej pory wypłaciłem stamtąd kilka jak nie kilkanaście tysięcy Euro i nie było żadnych problemów
Ps Kursy słabe ale oferta najlepsza