>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam, chciałem sobie spróbować pograć w 1xbecie zakłady na mma (Bellator). Postawiłem zakład na over 0,5 rund. Oczywistym jest, że jeśli zakład kończy się w rundzie 1 - jest również wygrany. Zdziwiłem się, gdyż walka skończona w pierwszej rundzie - na kuponie jest przegrana. Nie postawiłem over 1,5 - gdzie walka musi dojść do 2 rundy, postawiłem over 0,5... Możliwe, że upatrzyłem w tym okazję, ciekawość. Kwoty nieduże - stawki po 50 pln x3. Co o tym myślicie, kto się myli?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie jaka sytuacja musiałaby nastąpić, żeby siadł under 0.5 rundy? Chyba wiadomo, że jak grasz o0.5 rundy, to cała runda musi się odbyć a jak walka zostanie skończona przed upływem czasu 1rundy to rozliczony będzie negatywnie.
e: a to przepraszam. myślałem że runda musi dojść do końca

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
W takim razie jaka sytuacja musiałaby nastąpić, żeby siadł under 0.5 rundy? Chyba wiadomo, że jak grasz o0.5 rundy, to cała runda musi się odbyć a jak walka zostanie skończona przed upływem czasu 1rundy to rozliczony będzie negatywnie.
Źle mówisz.
Witam, chciałem sobie spróbować pograć w 1xbecie zakłady na mma (Bellator). Postawiłem zakład na over 0,5 rund. Oczywistym jest, że jeśli zakład kończy się w rundzie 1 - jest również wygrany. Zdziwiłem się, gdyż walka skończona w pierwszej rundzie - na kuponie jest przegrana. Nie postawiłem over 1,5 - gdzie walka musi dojść do 2 rundy, postawiłem over 0,5... Możliwe, że upatrzyłem w tym okazję, ciekawość. Kwoty nieduże - stawki po 50 pln x3. Co o tym myślicie, kto się myli?
Jeśli runda trwa całe 5min to under 0.5 rundy to czas poniżej 2min i 30sek

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak grałem na live i był krecz to otrzymywalem zwrot.

D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Czy przy pierwszej wypłacie z konta będę musiał przejść weryfikację ?

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zazwyczaj nie ale trzeba się z tym liczyć.

D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Wypłaciłem kasę, przyszło mi info że zrealizowana wypłata i potwierdzona przez bank a kasy brak. Jakieś pomysły?

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy tylko mi nie przychodzi od wczoraj sms z kodem przy próbie wypłaty?
A może da się jakoś wyłączyć te smsy. Kiedyś tego nie było i było dobrze, a teraz przy każdej wypłacie jakieś smsy.
-----
Jeśli ktoś by miał podobne problemy - rozwiązanie 1xbeta jest takie żeby zamówić rozmowę telefoniczną z konsultantem, zlecić wypłatę, konsultant powie jaki jest kod przez telefon.

S 0

swaglord

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu nie mogę połączyć dwóch typów Nie strzeli gola z dwóch innych meczy w AKO?

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Można wykupić darmowe zakłady. Zakładka 1xpromo.
Ja 5000 pkt zamieniłem na dwa freebety po 130 zł