>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie każdy bank realizuje natychmiastowe przelewy z Truslty, u niektórych to może dzień trwać, to normalne. Przy wpłacie zresztą masz listę dostępnych banków, tam gdzie jest &quot;Instant&quot; kasa jest po chwili na koncie u buka (chociaż tu znów są limity - raz ING natychmiastowo pozwolił mi na przelanie chyba 4k, reszta była możliwa następnego dnia roboczego).

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie każdy bank realizuje natychmiastowe przelewy z Truslty, u niektórych to może dzień trwać, to normalne. Przy wpłacie zresztą masz listę dostępnych banków, tam gdzie jest &quot;Instant&quot; kasa jest po chwili na koncie u buka (chociaż tu znów są limity - raz ING natychmiastowo pozwolił mi na przelanie chyba 4k, reszta była możliwa następnego dnia roboczego).
Serio wplacacie 4k do ruska? Hehe

ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pokusilem sie black friday promocje mieli , ale jej nie dostalem bo trzeba byc aktywnym graczem hhaha

ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zrobilem depozyt i nie dodali funduszy szkoda ze nie napisza tego ze nie dajemy malo grajacym u nas ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
No dobrze, zrozumiałem z pierwszego posta co chcesz przekazać, niemniej powtarzam, że ta promocja jest co tydzień, więc to nie była żadna okazja czy coś w ten deseń + w regulaminie jest jasno napisane, że to dla graczy którzy regularnie zawierają zakłady na 1xbet

B 149

bolo73

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie obcina kursów pre?? Zobacz dobrze bo wszystko się zgadza, mam tak samo, ale kursy pre także obcina.

adpb 74

adpb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Witam. Mam problem z wypłata ktora jest każdorazowo anulowana. Możecie jakos pomóc bo ich konsultanci niechętnie odpisują. Dane na koncie uzupełnione wszystkie. Jeżeli trzeba skany dokumentów to jakie i gdzie je wyslac ?

adpb 74

adpb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Ich konsultanci na livechacie akurat chetnie odpisuja ;) a jaki powod anulowania? klikasz na wiadomosc czy historie wyplat i masz powod anulowania bo tak to wiesz w ciemno nie da sie pomoc ;)
oto powód :
Edit: Nieaktualne. Wypłata o dziwo przy którejś próbie przeszła ale i tak dzieki wielkie za zainteresowanie sie tematem. ???? Pozdro

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
działa wam stronka? z końcówką 41 mi nie wchodzi
edit: nie wiem jak długo jest ten nowy adres ale działa 1xemd.xyz

theboss 199

theboss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczesniej nie dokonywalem, jedynie Eco i P24
Zlecilem testowo i wyplata przeszla tzn jest w historii przelewow jako oczekujaca, zobaczymy
Przelew potwierdzony i zrealizowany, czyli można

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz obstawiony, po zakonczeniu meczu, szybkie rozliczenie i kasa na koncie. Po podjeciu srodkow z konta i odswiezeniu strony nagła awaria i strony nie mozna załadować (podejrzane mi to bylo bo nigdy do tej pory tak nie mialem). Wiec wbijam przez inny adres, i zadziałało, lecz po paru godzinach widze wypłata odrzucona srodki cofniete na konto. Wpłaty i wypłaty juz wiele razy robiłem, teraz depo trustly wypłata trustly i juz sa jakies problemy....
-&gt;Po kontakcie z chatem, dowiedziałem sie o tym , ze trzeba samodzielnie po ich akceptacji samemu zaakceptowac wypłate.
Wypłata zaakceptowana wszystko ok, nie usuwam całosci zeby komus sie przydało

P 75

piter152

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie kupujcie tych kuponow neosurf z ciekawości kupilem jeden za 500 zl i mozna wplacic aby 483 czyli prowizja duza