>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

T 43

tomasz55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to info o blokadzie skrill to chyba macie z dupy zwykła propaganda żeby ludzie zakładali konta w tych tandetnych bukach typu sts lvbet i iny chu,,,j

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu ?
przeciez nawet na czacie 1xbet mowili , ze nie bedzie mozna wplaacac przez Skrill , mozesz za pomoca Paysafecard - tak powiedzial czlowiek z 1xbet

V 0

voder

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj blokują wpłaty, a wypłaty będą możliwe do 14 lipca. Chyba każdy buk już porozsyłał informacje do polskich graczy na emaile.

M 115

matlaurent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie to bywa
Dzisiaj blokują wpłaty, a wypłaty będą możliwe do 14 lipca. Chyba każdy buk już porozsyłał informacje do polskich graczy na emaile.

Nie ma, to jak założyć konto akurat 1 lipca, i pisać takie wiadomości. Żadnych info ja od buków jeszcze nie dostałem, daj screeny meili (nie kopiowane). Nie ma, to jak nazwać się, jak jedna z głównych postaci na forum, tylko zmienić literkę (Voder ala V...der ???? ). Czy to przypadek? Myślę, że nowy sposób, na sianie paniki.

edit. Jestem po rozmowie na czacie, sorry za ignorancję.]

Poniżej treść:

Witam
Jedno pytanie
Eugeniusz, 08:05, dzisiaj
Witam
08:06, dzisiaj
Czy prawdą jest, że od dnia dzisiejszego będą blokowane Wpłaty an konto ze Skrilla I Nettelera, dla graczy z Poslki, w wypłaty ttą samą metodą, 0d 14 lipca?
Eugeniusz, 08:06, dzisiaj
Tak, na stronie internetowej transakcje poprzez te systemy płatnicze nie są dostępne dla graczy z Polski
08:06, dzisiaj
Czy jakieś informacje na meila przyjdą?
Eugeniusz, 08:06, dzisiaj
Zaleca się użycie UPayCard albo Perfect Money

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to info o blokadzie skrill to chyba macie z dupy zwykła propaganda żeby ludzie zakładali konta w tych tandetnych bukach typu sts lvbet i iny chu,,,j
Z dupy to są takie posty ludzi, którzy nie mają pojęcia co piszą.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To korzystaj póki działa. O blokadach poczytaj w innych działach.

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza się, na razie działa wypłata na Skrilla. Z wpłatą gorzej (u mnie nie idzie).
e: wplaty faktycznie też skrillem przechodzą.

anotherworld 1

anotherworld

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Słyszałem, że na 1xbet można bezpiecznie grać i wypłacać tylko do kwot nie kwalifikujących do burżuazyjnego zgniłego zachodniego kapitalisty - w związku z czym mam pytanie do ludzi regularnie grających na 1xbet i wypłacających. Czy kwota wypłaty 2000zł po depozycie powiedzmy 1000zł już kwalifikuje do niekończącej się &quot;weryfikacji&quot; konta ? Pozdrawiam.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiadomo na jakiej zasadzie robią weryfikacje. Ja np. nie miałem, a gram od roku jakoś. Znajomy miał przy pierwszej wypłacie. Więć różnie bywa.

O 0

oddawajkota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słyszałem, że na 1xbet można bezpiecznie grać i wypłacać tylko do kwot nie kwalifikujących do burżuazyjnego zgniłego zachodniego kapitalisty - w związku z czym mam pytanie do ludzi regularnie grających na 1xbet i wypłacających. Czy kwota wypłaty 2000zł po depozycie powiedzmy 1000zł już kwalifikuje do niekończącej się &quot;weryfikacji&quot; konta ? Pozdrawiam.
Ja gram jakoś od kwietnia, bilans to +6k, weryfikacja po wypłaceniu 2k (zdjęcie dowodu). Jak dla mnie buk póki co rewelacja, oferta na esport, a tylko to gram, lepsza niż w b365 (HC live na CSa)

kondzior911 83

kondzior911

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W jaki sposob trzeba obrocic bonus otrzymany przy pierwszej wplacie na konto, by go otrzymac?

T 9

typer1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W jaki sposob trzeba obrocic bonus otrzymany przy pierwszej wplacie na konto, by go otrzymac?

3x z tym ze,na kazdym kuponie min 3 spotkania,a kazde z nich min kurs 1.4 wtedy otrzymujesz bonus.

kondzior911 83

kondzior911

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I w tych 3x muszę łącznie postawić np te 100 euro bonusu które otrzymałem ?

T 9

typer1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Np bonus 100 euro
Musisz obrocisz lacznie 300 ,i kazdy kupon musi skladac sie z min 3 zdarzen a kazde zdarzenie z min kursu 1.4
Jesli spelnisz te warunki otrzymasz 100euro na konto glowne

ziroxxx 116

ziroxxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Witam, takie pytanko czy ktoś może miał taką sytuację, że po wlogowaniu na konto kursy na 1xbet ulegają zmianie (po prostu spadają wszystkie w dół) spowodowane jest to iż grałem często zakłady, które dopiero wyszły na rynek, a po chwili zmieniały się na gorsze. Czy jest na to jakiś sposób aby wrócić do podstawowych kursów? W szczególności pytanie składam do Maćko18 bo wiem, że często grasz w 1xbet i wykorzystujesz ich pomyłki kursowe. ????