czy wam tez zaczeli potracac grosze przy wyplacie na skrill?
To jakiś błąd, bo przy wpłatach też dziwnie to wyglądało i potrafili uciąć 0.01.
czy wam tez zaczeli potracac grosze przy wyplacie na skrill?
To jakiś błąd, bo przy wpłatach też dziwnie to wyglądało i potrafili uciąć 0.01.
Czyli generalnie, jak grasz dużo i na duże stawki, to Ci nie damy punktów, może Ci damy jak będziesz przegrywał więcej.Witam,
Dziękuję Panu za oczekiwanie. Na chwilę obecną limit według programu lojalności dla Pana jest wyczerpany. Proszę Pana kontynuować grę i być może informacja w sprawie Pana konta będzie przejrzana ponownie. Również 1 raz w 3 dni Pan może uściślić informacje o punktach promocyjnych. Punkty promocyjne rozliczają się w trybie indywidualnym automatycznie dla każdego klienta.Jeszcze raz uprzejmie informujemy, że punkty promocyjne są programem lojalności dla graczy. Wszystkie bonusy naliczają się według własnego uznania firmy,
Pozdrawiam,
1xBet
Ja tak wcześniej próbowałem, to nie dało rady, przy dokładnie takim samym kuponie.czy to normalne, że powiedzmy mam maksymalna stawka przed chwilą na ako 450 zł chciałem to puścić za 1000 zł to puściłem 2x450 zł i 1x100 zł
i przyjęło normalnie wtf? ????
na każdym takie samo ako tylko inaczej kombinacjaTakie samo ako na każdym kuponie, czy są jakieś różnice?