>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

15 USD no deposit Big Bet Poker

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czego nie masz bo nie rozumie .

Zakladasz konto ,potwierdzasz meila .Koniec .Co wiecej chcesz zakładac :kwasny4565:

H 0

hadart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to luz. Dzieki. Poprostu na niektorych pokerroomach po zalozeniu konta, tworzy sie konto na prawdziwe pieniadze, przy czym trzeba podawac dokladne dane adresowe itd itp (np w ipoker). Tutaj tylko podalem imie, nazwisko, telefon. Ok, jesli nie trzeba to dzieki za odp.

K 0

kamyk0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czego nie masz bo nie rozumie .

Zakladasz konto ,potwierdzasz meila .Koniec .Co wiecej chcesz zakładac :kwasny4565:

Zaklada tutaj konto for fun. Dopiero siadajac do stolu badz klikajac w cashier pokazuja sie okna do wpisania reszty danych ..

To ile tych VIP PKT do wyplaty?

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
tych co masz w cashier 150- rownowartosc 15$ rake jest bo zaz hu 10+1rake 10pkt dostajesz ????

T 115

tomi5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ej nie wiecie przypadkiem czy zatwierdzą jak im wyśle tą kopie dowodu zielonego (starego) czy mus być to nowe (różowe)?

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
powinni zatwierdzic ale doloz jeszcze jakis rachunek

H 0

hadart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na to wyglada, ze aktualne. Support odpisal mi, ze jak tylko przejrza moje dokumenty odpowiedni departament przypisze mi 15$ do konta. Tylko, ze dostalem na drugi dzien maila, ze moj email z dokumentami naprawdopodobniej nie doszedl. :/ Takze, dalej czekam.

K 0

kamyk0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyslij dokumenty do supportu. Pozniej wejdz na czata powiedz ze wyslales i oni w ciagu 5 minut cie zweryfikuja i dodadza kase.

H 0

hadart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak zrobilem + wyslalem drugi raz na ten drugi email. Czekam na Support Online bo pracuja dopiero od 15 naszego czasu.

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurcze nie mam zadnego takiego rachunku :/ sam dowód nic nie da?

L 0

lajonekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi tez powiedzieli ze niedoszo chociaż wysyłałam dwa razy;/ zraz pisze do suportu onilne i zobaczymy co powiedzą.

M 0

mokasyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi okolo 11 support napisal ze wszystko jest ok (choc w sumie wyslalem jedynie dowod, ale wspomnialem, ze rachunku nie mam bo mieszkam z rodzicami). Oni to przyjeli i napisali ze dodadza kaske, ale nadal jej nie ma...

A 53

artur18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legnica
No to czekajcie boze, minelo kilka godzin dopiero od 11.. w poniedzialek pewno dostaniesz

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja im wyslalem dokumenty i juz od 3 dni mi powtarzaja,ze musza zostac zweryfikowane... a na stronie pisze ze weryfikacja trwa do 24 godzin...;/
Szkoda ze ta firma robi tak ludzi w konia...

johnyjohn 0

johnyjohn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Heh... Prawda jest taka że te promo dobiega końca i pewnie nie chcą już dawać więcej bonusów.
A oto dowód : &quot;We have been running a $15 No Deposit Bonus but this promotion will shortly be coming to an end and will be replaced by a new ‘Build your Bankroll” promotion. &quot;

P 0

pacman16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
orientuje się ktoś czy jak wymienię punkty z big bet rewards na kasę to będę musiał robić jakiś dodatkowy obrót czy od razu będę mógł to wypłacić?