>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

15 USD no deposit Big Bet Poker

K 84

kpk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowalem sie i wyslalem im skany zobaczymy czy dadza kapuche ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Ja założyłem konto wczoraj o 23:50 odrazu przesłałem ID+umowa otwarcia rachunku ze wzmianką o bonusie o 0:41 miałem już $15 na koncie czyli 51 minut pozniej ....;)

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja wysłałem maila przedwczoraj i wciąż nie mam kasy :/ a przyszedł mi mail że dodadzą mi 15$ wczoraj wieczorem... nie wiem jak oni wybierają tych którym najpierw przelac kase...

W 1

wojtek_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
stronka gdzie z ktorej niby trzeba sciagnac pokerka nie wchodzi :/ od wczoraj juz

K 84

kpk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
stronka gdzie z ktorej niby trzeba sciagnac pokerka nie wchodzi :/ od wczoraj juz
Nie mozliwe bo ja dzisiaj po poludniu pobieralem i sie rejestrowalem i dzialala :-D

K 84

kpk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest i kasiora ???? (po okolo 5-6h czekania) :spokodfhgfh:

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lepiej wyslac scany na Security Bigbetpoker.com poczekac na email od nich wbic na czat i zagadac mi wszystko zajelo dzis 15 minut✅

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
U mnie jak powyzej tyle ze 50minut ???? do wyplaty tak jak ktos mowil 150pkt=15rake, The Boss ile wyplata szła na money,wplacales przed??

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hm... : | e-mail wysłany 3 dni temu a kaski nie widać. Dostałem tego automatycznego maila i nic poza tym :p Wysłałem prośbę, dowód z obu stron , rachunek również . Może po promocji ?

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
promocja jest dalej wyslij na [email protected] i bedziesz mial potwierdzenie w godzine
potem na czat i kaska na kacie choc teraz wekend to moze byc gorzej
jesli ktos gral dosyc intensywnie a wtopil kase to mozna wymienic pkt na gotowke ja wlasnie wymienilem na 58 usd pkt leca bardzo szybko

M 0

mokasyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to jest z wysylaniem rachunku? jesli caly czas mieszkam z rodzicami i wszystkie rachunki przychodza na nich, a nie na mnie.

H 0

hadart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sciagnalem, zarejestrowalem konto, wyslalem zdjecie dowodu (jednej i drugiej strony) na ten email [email protected] i czekam na odp. Zapytalem co moge wyslac zamiast rachunku.

R 17

raul18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
promocja jest dalej wyslij na [email protected] i bedziesz mial potwierdzenie w godzine
potem na czat i kaska na kacie choc teraz wekend to moze byc gorzej
jesli ktos gral dosyc intensywnie a wtopil kase to mozna wymienic pkt na gotowke ja wlasnie wymienilem na 58 usd pkt leca bardzo szybko
mowisz o tych pkt w sofcie w zakladce cashier i points czy o tych pkt na ich stronie internetowej ?? bo w sofcie mam teraz 24pkt a na stronie 19k, tylko jak na stronie wciskam redeem your points to mi biala strona wyskakuje..

H 0

hadart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostalem odpowiedz od supportu, ze rachunek czy cos w tym stylu jest wymagane jesli adress na dowodzie jest nie czytelny albo ktos wyslal poprostu jedna strone.

Mam nastepne pytanie. Czy jesli zarejestrowalem konto na Big Bet Poker to wystarczy tylko czekac na kase? Czy gdzies trzeba zalozyc konto na real money? Nigdzie nie widze w sofcie takiej opcji.

H 0

hadart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze, no nigdzie nie ma nic w stylu &quot;create real account&quot; :/