>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 $ no deposit

B 0

bzyku99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Łatwo dali łatwo zabrali a szkoda bo już się napaliłem na te 70 dolców

to juz ta strona nie bedzie dzialac ??

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a działa wam strona wogole... bo ja niemoge otworzyc nie mam dostepu zablokowali dostep Polakom chyba co???

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
polacy zobaczyli promocje to 36mln polakow sie zarejestrowalo z 10milionow wygralo i zbankrutowali.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Jak się wchodzi przez proxy to też nie działa, czyli stronka wyłączona dla wszystkich nie tylko Polaków.

baros 15

baros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
a może mają taką awarię. może jutro już strona będzie działała ? :p

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeju jak wy sie sracie;/normalnie robia cos ze strona itd.a wy juz zbankrutowlai,poblokowali polakom itd.itp.szkoda czytac takich wpisow.BAH,BWIN niemaja nigdy przerw??obudzcie sie zwykla przerwa;)

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
hehheh, dokladnie.... tez mnie smiesza te wpisy.... ludzie &quot;obudzcie sie&quot;

&quot;The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list. &quot;

To nie jest normalna przerwa polskie IP zostalo zablokowane wiec juz raczej nikt tam nie zagra z Polski ????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
&quot;The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list. &quot;

To nie jest normalna przerwa polskie IP zostalo zablokowane wiec juz raczej nikt tam nie zagra z Polski ????

No to jesli nawet, to nie ma co tragedii robic ???? Stronka, bukmacher jest niepowazny, trzeba go olac cieplym moczem, zapomniec...

Chociaz rozumiem bol osob ktore tam akurat wygraly.. ja mialem problem z zalozeniem konta...wiec dlatego mam tego buka w dupie..

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polacy wczoraj poobstawiali Puchar Uefa i buk poszedł z torbami. LOL

a tak na serio to na innych forach zagranicznych ludzie piszą,że obstawili zakłady wygrali i mają bana na IP, nie moga sie zalogowac. Panowie szansa na wypłacenie kasy jest taka duza jak na to,że Lechu Kaczyński zostanie ponownie prezydentem. W skrócie żadna.

Lol patrze i ja też mam bana na IP. Lol a ten live chat na stronie to była ściema pisało,że 24./7 wchodzelive chat niedostępny wchodze ponownie za godzinę znowu niedostępny. LIPA

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wygrałem 945.50 usd hehe s tego free beta i dałem wypłate tym czekiem bankowym zobaczymy co z tego bedzie hehe

Yhy yhy napewno. Jako jedynyn nie masz bana na IP, i pozatym ciekawe gdzie ugrałeś tyle $. Lol pokaż screena to może uwierzymy.

M 0

marcinello16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kolo Rzeszowa
ranoo 6.30 cos kolo tego weszlem i zleciłem wypłate wtedy jeszcze chodziła
a i napisali ze czek powinien przyjść pocztą czy coś takiego aaa gdzie oni mają siedzibe????
teraz screena ci nie zrobie a jak zleciłem wypłąte to odieło od razu te 900 dolcó zostawaiłem sobie 42.50!!!

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
raz piszesz ze wygrales 945,5 innym razem ze 900 wyplaciles i zostawiles 42,5 haha sam juz sie pogubiles chca byc fajnym :]

adi1026 0

adi1026

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wabrzezno
ranoo 6.30 cos kolo tego weszlem i zleciłem wypłate wtedy jeszcze chodziła
a i napisali ze czek powinien przyjść pocztą czy coś takiego aaa gdzie oni mają siedzibe????
teraz screena ci nie zrobie a jak zleciłem wypłąte to odieło od razu te 900 dolcó zostawaiłem sobie 42.50!!!
Przecież teraz i tak kasy nie dostaniesz, nawet nie masz jak sprawdzić czy Ci nie cofnęli wypłaty a po za tym jeśli w polakom dali bana to akurat Tobie wypłacą i to aż 900 USD ?? nie sądzę.

vipsunny 0

vipsunny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
..in the middle of nowhere
w takim razie trzeba jechac za granice i tam sie polaczyc przez internet z ta stronka i sobie zrobic wyplate. ja osobiscie wygralem 60 dolcow jesli manchester united jutro wygra klubowe mistrzostwa swiata wiec to nie jest tak malo zebym mogl im podarowac ;) mogliby konto zablokowac ale nie adres IP. nie daruje:jezora:

daniels 0

daniels

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard
Jeżeli bym zalogował się z innego kraju jest szansa na wypłacenie? Jak myślicie?