jeju jak wy sie sracie;/normalnie robia cos ze strona itd.a wy juz zbankrutowlai,poblokowali polakom itd.itp.szkoda czytac takich wpisow.BAH,BWIN niemaja nigdy przerw??obudzcie sie zwykla przerwa![]()
hehheh, dokladnie.... tez mnie smiesza te wpisy.... ludzie "obudzcie sie"
"The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list. "
To nie jest normalna przerwa polskie IP zostalo zablokowane wiec juz raczej nikt tam nie zagra z Polski ????
wygrałem 945.50 usd hehe s tego free beta i dałem wypłate tym czekiem bankowym zobaczymy co z tego bedzie hehe
Przecież teraz i tak kasy nie dostaniesz, nawet nie masz jak sprawdzić czy Ci nie cofnęli wypłaty a po za tym jeśli w polakom dali bana to akurat Tobie wypłacą i to aż 900 USD ?? nie sądzę.ranoo 6.30 cos kolo tego weszlem i zleciłem wypłate wtedy jeszcze chodziła
a i napisali ze czek powinien przyjść pocztą czy coś takiego aaa gdzie oni mają siedzibe????
teraz screena ci nie zrobie a jak zleciłem wypłąte to odieło od razu te 900 dolcó zostawaiłem sobie 42.50!!!