>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
dałem w expekcie najlepszy z czechow - pozostali... licza sie tam jokery czy nie ?
Nie ten temat.
Nie liczą się dżokery w żadnym z buków jako podwójne punkty (sama rezerwa będzie liczona w tym przypadku za 2).

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
a mnie ciekawi nadal to co zagrałem po 12tej w Tobecie. Otóż były dosłownie nad i pod sobą identyczne zdarzenia H2H - Australia vs Szwecja. 1.5 i 2.9 kursy w pierwszym i 1.27 i bodajże 3.45 co nie jest istotne. Zagrałem oczywiście ten wyższy spodziewając się szybkiego zwrotu (w domyśle powinien ten 1 być zapewne Aussie z Danią). Zdarzenie zostało skorygowane później, zwrotu jak nie było tak nie ma, a livechat jest poza zasięgiem. Jest podstawa do tego aby rozliczyć to jako zakład Australia vs Dania? Na kuponie jak to w h2h bywa w Tobecie, nie jest napisane z kim ten pojedynek, tylko kogo typuje na zwycięzce także dowodów nie mam, ale kilku moich znajomych również zagrało ten typ.
Any ideas? ;)

Y 5

yril91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pomóżcie!! Jak rozliczą w totomixie parę Jonhsoon Andreas - Protasiewicz Piotr. (Head to Head)
Piotrek jechał tylko 4 biegi bo za niego pojechał Gollob jako Joker.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Pomóżcie!! Jak rozliczą w totomixie parę Jonhsoon Andreas - Protasiewicz Piotr. (Head to Head)
Piotrek jechał tylko 4 biegi bo za niego pojechał Gollob jako Joker.
Nie ma takiego zawodnika, pewnie zwrot bo popełnili błąd przy wystawianiu pary H2H...
Aby zakład był ważny zawodnik musi objechać minimum 3 biegi, obaj jechali po 4 więc nie wiem w czym problem. Wygrał Protasiewiczktóry zdobył 8 punktów, bo Jonsson zdobył tylko 1 oczko.

B 714

bosky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Aby zakład był ważny zawodnik musi objechać minimum 3 biegi, obaj jechali po 4 więc nie wiem w czym problem. Wygrał Protasiewiczktóry zdobył 8 punktów, bo Jonsson zdobył tylko 1 oczko.
wprowadzasz kolegę w błąd, w totomixie musi mieć odjechane 5 biegów.

power30 1,6K

power30

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wprowadzasz kolegę w błąd, w totomixie musi mieć odjechane 5 biegów.

W zestawieniu h2h musi mieć objechane co najmniej 3 biegi, a w typowaniu under/over musi objechać 5 biegów, aby nie było zwrotu

L 6

liroy27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
A jak jest rozliczany żużel (GP oraz szwedzka i polska liga) w STS? bo nigdzie nie mogę znaleźć na ich stronie wyjaśnien dot zakładów żużlowych. Czy zawodnik musi jechać 5x czy liczą się all biegi czy np 3(jeśli jechał 3x) itp,?

Y 20

ymaginary

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Zrobiłem wczoraj depozyt do unibetu bo fajne kursy były na Eastbourne i Peterborough, no ale niestety spotkanie orłów z pszczołami zostało przerwane. Myślałem, ze standardowo będzie zwrot, a tu widzę dzisiaj, że zakład ciągle w grze, a mecz ma się niby odbyć jutro. Wkurzyłem się bo chciałem sobie pograć dzisiaj za tą kasę szwedzką ligę.
Nie za często tam grywam, więc z unibetem oswojony nie jestem, ten ich regulamin jest nieźle zamotany, po pobieżnej lekturze nie znalazłem punktu mówiącego co w takiej sytuacji jak ta zaistniała, więc w sumie nie wiem czy uderzać do supportu czy zostawić to tak jak jest i czekać do jutra. Może ktoś jest bardziej zorientowany.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to chyba powinienes sie cieszyc bo jesli sie odbeda zawody to 1,4 siada...

power30 1,6K

power30

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Napisz na live chacie, będziesz miał bankowo zwrot, gdyż wynik nie został zaliczony...

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Witam,
Zrobiłem wczoraj depozyt do unibetu bo fajne kursy były na Eastbourne i Peterborough, no ale niestety spotkanie orłów z pszczołami zostało przerwane. Myślałem, ze standardowo będzie zwrot, a tu widzę dzisiaj, że zakład ciągle w grze, a mecz ma się niby odbyć jutro. Wkurzyłem się bo chciałem sobie pograć dzisiaj za tą kasę szwedzką ligę.
Nie za często tam grywam, więc z unibetem oswojony nie jestem, ten ich regulamin jest nieźle zamotany, po pobieżnej lekturze nie znalazłem punktu mówiącego co w takiej sytuacji jak ta zaistniała, więc w sumie nie wiem czy uderzać do supportu czy zostawić to tak jak jest i czekać do jutra. Może ktoś jest bardziej zorientowany.
Unibet często robi tak że czeka, jeśli mecz odbędzie się w ciągu 48? godzin to zakład jest rozliczany normalnie. Jeśli jednak zawody nie zostaną dokończone/rozegrane na nowo (w tym wypadku chyba druga opcja bo wynik z tego co wiem unieważniono) to dadzą wtedy dopiero zwrot. Tak przynajmniej mi kiedyś tłumaczyli na Czacie. Najlepiej to się skontaktuj z nimi może coś się u nich pozmieniało.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Unibet ma w regulaminie napisane, że mecz jest zaliczany niezależnie od ilości zakończonych biegów. Czyli mogą zaliczyć wynik za 6 biegów? Miał ktoś kiedyś taką sytuację?

mishu81 0

mishu81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PLN
Trzeba dodać, że w Expekcie aby handicap był uznany w meczu musi być 15 wyścigów dojechanych w piątek miałem mecz Peterborough - Belle Vue 50:24
Zakończony po 12 wyścigu miałem handicap PEterborough - 13,5 czyli nawet jak by było 1:5 dla Belle Vue w 3 ost wyścigach to by weszło , a expekt najpierw wypłaca wygraną a później mi anuluje cały mecz .... nie fair

Skoro wynik oficjalnie zaliczony po 12 wyścigach to hendi tez powinno byc zaliczone ... ryzyk fizyk

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No a ja wczoraj miałem +5,5 na Piratów i mecz zakończony po 13 wyścigach wynikiem 40:38 dla Lakeside i na szczęście rozliczyli mi na korzyść czyli jako wygraną chociaż miałem spore obawy

mishu81 0

mishu81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PLN
No a ja wczoraj miałem +5,5 na Piratów i mecz zakończony po 13 wyścigach wynikiem 40:38 dla Lakeside i na szczęście rozliczyli mi na korzyść czyli jako wygraną chociaż miałem spore obawy
Tez w expekcie ???
Tez mialem Piratow +4,5 ... po 13 biegach 40:38 i mi rozliczyli jako spotkanie anulowane ...

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no wczoraj ekspekt zawalił sprawę. miałem -13,5 na Peterborough, na wszelki wypadek zapytalem sie na live chacie a co gośc mi odpoweidział:
Patryk: witam jak wygląda sprawa rozliczeń wyników żużlowych jeżeli mecz zakonczył się wcześniej niz po 15 biegach
Patryk: chodzi mi o zaklady na handicapy na druzyne
Piotr: 12 musi byc ukonczonych
A dziś anulują zakład, ja pisze znowu do nich a gośc mi pisze że o to chodzi ze rozliczaja po 12 ale oprócz handicapów:;/:

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, jak w tobecie rozliczany jest joker w angielskiej ? punkty sie licza podwojnie ?