>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie dlatego, ze sa podane same miejsca a nie to czy TOP8 1 lub 2, pojdziemy do Milenium i bedzie wszystko jasne, prawda jest taka, ze TOP8 to sa polfinaly tak? ktorych w sobote nie bylo ale weż tu powiedz to buka ;) W takim sytuacjach zawsze zalicza typy i masz ⛔, jak wygrywasz za duza daja limity :grin: co za ludzie.

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No wiesz, nigdzie w reg nie jest napisane że typując 1-8 wskazujesz półfinalistów ;) Moim zdaniem sprawa przegrana z góry i szkoda zachodu tym bardziej że nie są bez racji.
Żeby była jasność - sprawdziłem to z czystej ciekawości bo mini tasiemka i tak przegrana :cool: Oczywiście, najlepiej jest się przejść i to wyjaśnić ale wielkich szans ja osobiście na pozytywne rozwiązanie tej kwestii nie widzę...

Y 20

ymaginary

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w przypadku zakładów na miejsca 1-8 itp. to wydaje mi się, że czymś naturalnym byłby zwrot, ale np. w przypadku Bjerre nie dziwi mnie, że jest rozliczone jako przegrana, bo on po rozegraniu tych 4 wyścigów już nie miał szans na wskoczenie do ósemki, prosta zasada, zakład jest już rozstrzygnięty więc go rozliczają, ale w przypadku innych zawodników być może anulowali zakłady.

biesy 10

biesy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w przypadku zakładów na miejsca 1-8 itp. to wydaje mi się, że czymś naturalnym byłby zwrot, ale np. w przypadku Bjerre nie dziwi mnie, że jest rozliczone jako przegrana, bo on po rozegraniu tych 4 wyścigów już nie miał szans na wskoczenie do ósemki, prosta zasada, zakład jest już rozstrzygnięty więc go rozliczają, ale w przypadku innych zawodników być może anulowali zakłady.

nie zgadzam sie, albo rozliczaja albo nie rozliczaja
ja np. mialem hampel under 9 pkt i crump under 10 po 20 biegach
hampel nawet jakby mial 3 pkt w ostatnim biegu to mialby 8, tak wiec tak czy tak cieszylem sie przed 5 seria z kuponu, a tu pech, zawody skonczyly sie, buk rozliczyl jak zwrot

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wie ktoś dlaczego nie ma oferty na niedzielną kolejke?

EDIT: Nie wiedziałem, dzięki ????

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Zazwyczaj pojawia się w niedzielne południe, może dlatego. ; )

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Wie ktoś dlaczego nie ma oferty na niedzielną kolejke?
Pewnie dlatego, że nigdy nie widziałem oferty na ligi żużlowe z wyprzedzeniem 2-3 dniowym.
Większość bukmacherów wystawia ofertę na kilka godzin przed meczem.

W 66

warchlak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie moze jak sa rozliczane zaklady h2h w fortunie? czy liczy sie tylko faza zasadnicza, czy cale zawody?

S 42

sebek15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Jak liczą w Totomixie te zdarzenie? Kasprzak - Kołodziej (0-2) w punktach 5-6 ale Kasprzak tylko 4 starty zanotował...

ste 21

ste

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jak liczą w Totomixie te zdarzenie? Kasprzak - Kołodziej (0-2) w punktach 5-6 ale Kasprzak tylko 4 starty zanotował...

w tym przypadku liczba startow nie ma znaczenia

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sebek15 +2 Punkty
biesy 10

biesy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lee Richardson - Ben Barker
2011 British Final (Wolverhampton)
Results in final counts firstly, otherwise most points (void if equal)

jakie wedlug Was jest rozliczenie? chyba czegos nie rozumiem...
expekt znow zaskakuje, i jak zawsze negatywnie

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Lee Richardson - Ben Barker
2011 British Final (Wolverhampton)

jakie wedlug Was jest rozliczenie? chyba czegos nie rozumiem...
expekt znow zaskakuje, i jak zawsze negatywnie
Według mnie zwycięzcą tego pojedynku jest Baker pomimo tego iż zdobył mniej punktów, ale w biegu pre eliminacyjnym pokonał Richardsona, a z tego co wiem to Expekt i Sportingbet dla zawodników którzy nie zmieścili się do TOP6 rozliczali według punktów. A ci co zmieścili się do TOP6 klasyfikowani byli według miejsc nie punktów. Analogiczny przykład Wofinden - Harris. Harris jest drugi ale więcej punktów ma Woffinden ale gdybyś stawiał na ten pojedynek to Harris byłby zwycięzcą.

biesy 10

biesy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie zwycięzcą tego pojedynku jest Baker pomimo tego iż zdobył mniej punktów, ale w biegu pre eliminacyjnym pokonał Richardsona, a z tego co wiem to Expekt i Sportingbet dla zawodników którzy nie zmieścili się do TOP6 rozliczali według punktów. A ci co zmieścili się do TOP6 klasyfikowani byli według miejsc nie punktów. Analogiczny przykład Wofinden - Harris. Harris jest drugi ale więcej punktów ma Woffinden ale gdybyś stawiał na ten pojedynek to Harris byłby zwycięzcą.
no wlasnie, postawilem na Bakera i zaklad przegrany????
no coz, ja tylko czekam w przyszlosci az rozlicza odwrotnie w podobnym przypadku, tak samo mialem ze skokami, raz rozliczali tak, a raz odwrotnie, eh

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie koniecznie, w Tobet od razu jak się zapytałem powiedzieli, że dla nich tylko 20 biegów się liczy, być może tak samo było w Expekt, a wtedy jak najbardziej masz nietrafiony typ.
Sportingbet zaznaczył jak rozlicza, Expekt tego nie zrobił więc nie wiesz sam jak to policzyli, ale chyba bardzo realne jest, że tylko 20 biegów.

biesy 10

biesy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie koniecznie, w Tobet od razu jak się zapytałem powiedzieli, że dla nich tylko 20 biegów się liczy, być może tak samo było w Expekt, a wtedy jak najbardziej masz nietrafiony typ.
Sportingbet zaznaczył jak rozlicza, Expekt tego nie zrobił więc nie wiesz sam jak to policzyli, ale chyba bardzo realne jest, że tylko 20 biegów.
jak dla mnie to TOP6, jedni powiedza ze finaly to najlepsza 6, ktora sie zakwalifikowala, drudzy, ze to tylko final 4osobowy
na dwoje babka wrozyla ???? bedziemy wiedziec na przyszlosc

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak rozlicza holta - bjerre po 6 pkt mieli , bjerre wygral z holta w bezposrednim, buk betsafe

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak rozlicza holta - bjerre po 6 pkt mieli , bjerre wygral z holta w bezposrednim, buk betsafe
Holta ma biegowe zwycięstwo a liczba &quot;3&quot; jest ważniejsza, dopiero póżniej biorą pod uwagę bezpośrednie pojedynki..

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Holta ma biegowe zwycięstwo a liczba &quot;3&quot; jest ważniejsza, dopiero póżniej biorą pod uwagę bezpośrednie pojedynki..
Wg mnie zwrot - miałem podobnie kiedyś w zakładzie AJ-Protasiewicz.
Dla nich liczą się punkty jak mieli tyle samo, wystartowali w co najmniej 3 i tyle samo punktów to masz CANCELED - odwołane liczone po kursie 1.0