>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Grał ktoś wczoraj w expekt zakład:
Janusz Kołodziej - Bjarne Pedersen (+3,5) ?
Dzisiaj wchodzę na konto i typ przegrany, w informacji o zakładzie nie ma nic, natomiast wynik jest Sebastian Ułamek +3,5...
Czy tylko mnie Expekt oszukał ??

B 45

blonoklono

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Mecz żużlowy Unibax Toruń - Betard Wrocław miał odbyć się w niedziele o 20:00, a został odwołany i odbył się w środe o 20:00.
Czy zgodnie z zasadą 72 godzin powinien być anulowany? Bo mineło właśnie tyle.
Pozdrawiam.

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Mecz żużlowy Unibax Toruń - Betard Wrocław miał odbyć się w niedziele o 20:00, a został odwołany i odbył się w środe o 20:00.
Czy zgodnie z zasadą 72 godzin powinien być anulowany? Bo mineło właśnie tyle.
Pozdrawiam.
72 godziny nie minęły bo od niedzieli do środy są 3 doby czyli akurat 72 h :]

K 5

korjaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw / Czwa
Wiecie moze jak to jest w przypadku remisu punktowego w GP w Betgun ? Z tego co pamietam nie bylo zakladow na remis, a w zasadach nie widze nic : P

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Wiecie moze jak to jest w przypadku remisu punktowego w GP w Betgun ? Z tego co pamietam nie bylo zakladow na remis, a w zasadach nie widze nic : P
Był zakłady 1-X-2. Jak trafiłeś remis to nic tylko pogratulować ????

patol 29

patol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dałem wczoraj Harrisa u12 w Tobecie, miał równe 12 a w wynikach jest że o12 i zakład przegrany, jak oni to rozliczają w Tobecie orientuje się ktoś, z tego co wiem to powinien być zwrot bo nie było zakładu że zdobędzie równa 12 pkt

P 0

pidi555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie było połówki przy dwunastce to zwrot. Bonusów zawodnika nigdy nie liczyli

patol 29

patol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No połówki nie było, ale właśnie patrze że już poprawili ????

patol 29

patol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
orientuję się ktoś jak rozlicza Tobet w takich sytuacjach będą zwroty czy jak

01.09.2010 19:00 Vargarna - Valsarna (Rider points handicap)

Adrian Miedzinski -2.5 1.90 Tobet
oczywiście to zwrot, przypadkiem skasowałem

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Rozliczają normalnie. O ile dany zawodnik ma 3 starty. Mi rozliczyli Nichollsa, który pojechał 3x. Miedziaka raczej nie powinni rozliczać, bo z tego co pamiętam miał 2 starty.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Ja miałem Miedziński -2,5 - Gapiński +2,5 i mam zwrot kasy w Tobecie.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jak Buki zareagują na takie jaja... Mecz zakończył się wynikiem 46-44, po sportowej walce a tu taki &quot;klops&quot;... ehh :/ Jeśli będzie to Bukom na rękę to nie zdziwi mnie jak w ogóle wycofają zakłady na rezultat tego spotkania. Bo co teraz, jeśli chodzi o indywidualne zdobycze punktowe zawodników? Skoro wycofano punkty Świdra z wyniku meczu, to powinni też zweryfikować biegi z jego udziałem, heh nieźle...

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Nie wiem jak Buki zareagują na takie jaja... Mecz zakończył się wynikiem 46-44, po sportowej walce a tu taki &quot;klops&quot;... ehh :/ Jeśli będzie to Bukom na rękę to nie zdziwi mnie jak w ogóle wycofają zakłady na rezultat tego spotkania. Bo co teraz, jeśli chodzi o indywidualne zdobycze punktowe zawodników? Skoro wycofano punkty Świdra z wyniku meczu, to powinni też zweryfikować biegi z jego udziałem, heh nieźle...

Kolego aż takiego zamętu nie będzie, bo wyobraź sobie, że jeśli mieli by zmieniać kolejność biegów z jego udziałem to i wynik byłby większy na korzyść Zielonki, więc tu zostaje tylko anulowanie jego punktów,a reszta na swoim miejscu, ot tyle sprawiedliwości...

speedwaykk 6

speedwaykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
A co z typami z handicapem? Anulują czy uznają wynik po weryfikacji? Ciężko będzie to rozwiązać, aż ciekawy jestem jak to będzie. Jeżeli ktoś będzie już po &quot;rozliczeniu&quot; z bukiem to dla zaspokojenia mojej duszy niech napisze na czym stanęło ;)

Tobet zapatruje się na to tak w regulaminie:
3.17 Jeżeli po zakończeniu wydarzenia sportowego nastąpi dyskwalifikacja zawodnika lub weryfikacja wyniku, nie będzie to dotyczyło zakładów już rozstrzygniętych.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
A co z typami z handicapem? Anulują czy uznają wynik po weryfikacji? Ciężko będzie to rozwiązać, aż ciekawy jestem jak to będzie. Jeżeli ktoś będzie już po &quot;rozliczeniu&quot; z bukiem to dla zaspokojenia mojej duszy niech napisze na czym stanęło ;)

Napiszemy. Wg mnie to 46-38 wynik oficjalny więc nie powinno być mowy o innym w bukach i tak powinni rozliczyć. Chciałbym wiedzieć jak to Unibet rozliczy jeśli ktoś miał tam taki zakład to dajcie znać panowie!

M 126

mj_bull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W milenium w regulaminie jest napisane : &quot;zmiana końcowego wyniku po protestach i kontrolach antydopingowych nie ma wpływu na ważność oficjalnego wyniku&quot;. Więc w milenium liczą 46-44

speedwaykk 6

speedwaykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Zapytałem z ciekawości w Tobecie jak to widzą. Oto co mi odpisali:
&quot;Wszytkie zaklady zostana raz jeszcze zweryfikowane, tak wiec bardzo prosimy o cierpliwość. Nasz Dzial Sportowy wkrotce podejmie co do tej kwestii decyzje&quot;
Decyzja ma być podjęta po dwóch godzinach.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Trochę się tu bałagan robi chyba bardziej odpowiedni temat do takich rozmów jest ten
prawda jest taka że pierwszy oficjalny wynik jest 46-44 i raczej buki nic nie zmienią trzeba się z tym pogodzić

_elbisi 0

_elbisi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Łysy. A co z zakladami live? Granymi np przed 14 czy 15 biegiem ? Jezeli w tym przypadku byly by zwroty lub rozliczenie jako przegrane np +4,5 na Wrocek przy stanie -6 prowadzenia Falubazu.... Bylaby to masakryczna przeginka ze strony Tobetu....