>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Łysy. A co z zakladami live? Granymi np przed 14 czy 15 biegiem ? Jezeli w tym przypadku byly by zwroty lub rozliczenie jako przegrane np +4,5 na Wrocek przy stanie -6 prowadzenia Falubazu.... Bylaby to masakryczna przeginka ze strony Tobetu....
To również zależy od regulaminu livebettingu, jednak, albo powinny być liczone zgodnie z wynikiem 46-44 rozstrzygniętym w sportowej rywalizacji bądź zwrot, przegrane w tym wypadku nie wchodzą w grę. Jeśli ktoś będzie miał taki problem niech pisze to zrobimy antyreklamę ????
BTW: Milenium rozliczyło zakłady z wynikiem 46-44 i myślę, że tak powinno być wszędzie już bez mieszania i robienia niepotrzebnego szumu...

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktoś wie czemu millenium wycofał możliwość stawiania zdarzeń Vastervik- dackarna oraz Lejonel z handi ?? w punkcie bylem o 17

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jak Bwin rozliczy mi Hancock over 10,5pkt? Bo zawody przerwane. Czy będzie zwrot?

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Co prawda ja w bet365, ale tam będzie to samo. Zwroty :/
Takie rozczarowanie.
Miałem Hampel over 9, w tym momencie miał 8 i dwa biegi do jazdy i Kołodzieja -4 z Protasiem. 4 punkty przewagi i dwa biegi do pojechania. Na 99% by to weszło...

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No ja też miałem blisko do tego overa chociaż miał defekt w swoim czwartym wyścigu. Ale miał jeszcze dwa starty więc 4 oczka mógł zrobić. A mi zależy na zwrocie bo mam w dublu ze Sparta z hc.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Niestety we wszystkich internetowych bukmacherach zakłady będą rozliczane, nie ma mowy o żadnych zwrotach ponieważ każdy zawodnik objechał minimum 3 biegi, więc mają prawo do takiego działania. Ja osobiście miałem to szczęście że Hampel i Kołodziej zdobyli po 8 punktów i mam zwrot.

A 0

andzelika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety we wszystkich internetowych bukmacherach zakłady będą rozliczane, nie ma mowy o żadnych zwrotach ponieważ każdy zawodnik objechał minimum 3 biegi, więc mają prawo do takiego działania. Ja osobiście miałem to szczęście że Hampel i Kołodziej zdobyli po 8 punktów i mam zwrot.

nie jest tak, że ta zasada dotyczaca trzech wyscigów dotyczy tylko zakładów H2H?

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
nie jest tak, że ta zasada dotyczaca trzech wyscigów dotyczy tylko zakładów H2H?
Wydaje mi się że dotyczy wszystkiego, spróbujcie napisać do nich i może uda się wywalczyć zwroty, bo tak jak piszecie jeśli zawody odbyłyby się do końca to raczej wszystko byście mieli trafione.

A 0

andzelika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie Expekt rozliczył mi zakład jako zwrot,

widzę, że są solidni i rzetelni, chwała im za to, od dzis gram tylko u nich i polecam każdemu ????

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy w milenium zdazenie J.Pavlic-P.Dudek(+1)
mozna bylo postawic remis ?? bo stawiałem na dudka. A z +1 było po 6 i nie wiem czy mogę sie kłócić o zwrot czy kupon przegrany

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
W MILENIUM JEST OPCJA REMISU TAK , ŻE WYNIK TEGO TYPU TO REMIS I KUPON MASZ PRZEGRANY NIESTETY.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie cieszcie się, że dostaliście zwrot. Bo dla mnie powinni Wam byli rozliczyć jako przegrany zakład. Na tej samej zasadzie jak np. Tomek Gollob sobie pojedzie 4 razy i z overa 12.5 nici nawet jakby wszystko wygrał ;) Sam jakieś 2 albo 3 lata temu mocno naciąłem się na takiej sytuacji i mi rozliczyli jako przegrany mimo że odjechano też tylko 9 biegów. Od tamtej pory jako jeden z czynników determinujących na zagranie overu lub wysokiego handicapu uznaję pogodę. Jak jest duże prawdopodobieństwo że będzie padać to praktycznie nie gram wysokich handi.
Niby logicznie a na pewno fair że w takiej sytuacji powinny być zwroty ale różnie to z bukami bywa. Dlatego Expekt, bet365 ✅

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
A w Bwin jeszcze nie rozliczyli nawet meczu Sparty. A ja czekam na rozliczenie całego kupony i nie wiem ile jeszcze muszę czekać.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wczoraj patrzyłem i Bwin mi rozliczył zakład z Hancockiem jako przegrany, a dzisiaj po kursie 1,00 bo miałem w dublu.

patol 29

patol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obstawilem w Tobecie ze Hancock bedzie lepszy od Jonssona, liczy sie pozycja koncowa czy ilosc pkt ?
EDIT
Pozycja końcowa. Chyba, że obstawiałeś zakład kto zdobędzie więcej punktów po rundzie zasadniczej. Tobet też wystawiał takie zakłady wcześniej, choć nie wiem czy tak było też teraz.

B 714

bosky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
z troszke innej manki, może ktoś miał już taką sytuację, jak ja. Dotychczas zdawało mi się, że zakład zostaje unieważniony kiedy zawodnik odjedzie poniżej 4 biegów. Co się tymczasem dzisiaj stało? Otóż, Maciek Janowski pojechał w 4 startach, wyrobił swój over 8 punktów w totomixie (10 oczek), zaś zakład został uznany za unieważniony. Poczytałem regulamin i część związaną z unieważnieniem zakładów, wydaje mi się, że nic na ten temat wspomniane nie jest. Może ktoś pomóc, dlaczego zatem zakład został unieważniony?