>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ZOSTAŁEM SOZUKANY RZEZ BET365 NA KWOTE 1400ZŁ

O 3

odkrywca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Witam
Otóż moja sytuacja jest taka
Wniosłem zakład ako na mecz siatkowki plażowej z selekcja 1.85 a także tenis z kursem 1/36
Zaklad na Guilermo G Lopeza był zakladem przedmeczowym jednak jak się okazało pozniej w momencie stawienia zakładu wynik na livesports wskazywał na 4-2 o czym oczywiscie bukmacher nie informowal gdyz wg bet365 zaklad ten nie rozpoczal sie tódziez był dostepny nie w selekcji na zywo a zakladach przedmeczowych.

Początkowo bukmacher zdecydowanie odmówił zwrotu pieniążków za zakład
Poozniej zmieniono zdanie po chęci mojej skargi , natomiast zwrotu nigdy nie otrzymałem i nie otrzymam gdyż cudownie bet365 zmienilo zdanie i ma do tego prawo??,,,,,,

PROSZE POWIEDZCIE MI CO ROBIĆ W TAKIEJ SYTUACJI GDZIE SIĘ ODWOŁYWAĆ?

To tak jak by stawiać mecz Polska-Francja na 2jke w momencie kiedy było 0-2 mysle ze wtedy bukmacher na pewno nie wyplacił by mi mojej wygranej ,,,,,,

POMOCY :?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arbiter_erhan +3 Punkty (AA)
dwakola 0

dwakola

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
leci w balona..
mi zaliczyli zakład, wyplacili pieniadze, po czym zabrali je po okolo 14h, bo zaklad zostal omylkowo rozliczony jako wygrany..
mianowicie, zeby wszystko bylo jasne.. postawilem 200zl na koszykowke cos tam cos w 4kwarcie niemcy powyzej 18,5pkt cos takiego, niestety niemcy zdobyli tylko 18pkt patrze.. a zaklad rozliczony jako wygrany i pieniadze sa wyp\lacone.. dzisiaj wchodze, a pieniedzy nie ma.. takze uwazajcie, probowalem to wyjasnic na czacie ale nic z tego w dupe sobie reklamacje mozna wlozyc.. a gdybym wiedzial, ze zabiora mi te pieniadze, zagralbym inne zaklady wczoraj za nieco mniejsza kwote.. np....
oszusci i tylko tyle moge napisac, jesli popelniaja takie bledy to powinni za nie placic, a ten ich live ... to jedna wielka ZAMUŁA !!