>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Znowu Bet365 ma zwiechę?

M 3

morus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma innych bukmacherów, że każdy tak płacze? Przez kilka godzin bukmacher niedostępny i już tragedia...
Właśnie o to chodzi, że lata mijają, a żaden z buków nie dorasta do pięt bet365.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Wczoraj akurat rozdawali bonusy lojalnosciowe
Powiedzieli Ci, że to bonus z tytułu ich zawiechy czy dostałeś go bo po prostu dostałeś? Ja podtrzymuje to co już pisałem wyżej: nie ma żadnych bonusów dla wszystkich użytkowników (mających środki na koncie oczywiście) tylko dlatego, że coś im nawaliło.
Maria Ko Jedyne co oferujemy to przeprosiny za powstala na stronie awarie.
Maria Ko Tego typu problemu to problem nie tylko dla Klienta bet365 a,le takze dla firmy-oferujemy jedynie przeprosiny.
Dziękuję dobranoc

E 12

elanowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Thorn
Powiedzieli Ci, że to bonus z tytułu ich zawiechy czy dostałeś go bo po prostu dostałeś? Ja podtrzymuje to co już pisałem wyżej: nie ma żadnych bonusów dla wszystkich użytkowników (mających środki na koncie oczywiście) tylko dlatego, że coś im nawaliło.

Maria Ko Jedyne co oferujemy to przeprosiny za powstala na stronie awarie.

Maria Ko Tego typu problemu to problem nie tylko dla Klienta bet365 a,le takze dla firmy-oferujemy jedynie przeprosiny.

Dziękuję dobranoc
Ja bonus lojalnosciowy dostaję w każdą środę 3 tygodnia miesiąca

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja chwilce rozmowy otrzymałem specjalny bonus ( za zwiechę) w wysokoscie 20 zl, w sumie dla mnie najwazniejszy jest gest a nie ilosc wiec z mojej strony wielki &lt;plus&gt; dla nich

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Czyżby kolejna zawiecha beta? Już ponad godzinę nie mogę wejść.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
A możesz ich spytać czy są jakieś miejscowe problemy albo coś bo u mnie ani rusz;/