>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Znany człowiek, celebryta

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Czy znacie kogoś znanego, wymieńcie się spostrzeżeniami na temat znanych ludzi. Mam tu na myśli przede wszystkim znanych sportowców, ale ogólnie czy ktoś taki jest w Waszej rodzinie, wśród Waszych znajomych?

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Znam całą śmietankę forum bukmacherskiego. Admina, Modów, ZnaFców, Speców. Mogę się podzielić

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Ja poznałem jednego podobno mistrza w warcaby, niestety popadł w alkoholizm i jego kariera runeła ????

????

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja poznałem jednego podobno mistrza w warcaby, niestety popadł w alkoholizm i jego kariera runeła ????

????
kogo dokladnie ? ???? napisz na pw bo gram w warcaby i znam cala czolwke polski ;p napisz na pw
Hmmm
Znamy sie Maćkiem Janowskim poza tym nikogo wiecej ;d

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Uczęszczam na siłownię Romana Szymkowiaka. Nie raz się pogadało.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lol ale znać a gadac to roznica bo gadałem to z Bielieckim i Lijewskim ;p
a na moja silke chodzil jeszcze 4 lata temu master Masternak ;o

madox2010 77

madox2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na moim osiedlu mieszkal Arek Gołaś siatkarz juz nie zyjacy nikt wtedy nie przypuszczal ze ten chlopak tak sie wybije taki cichy i spokojny.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Znam wszystkich, którzy mają cokolwiek wspólnego z Unią Leszno.

michalchojnice 742

michalchojnice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znam się z Przemysławem Niemcem i Tomkiem Marczyńskim. Fani kolarstwa znają temat ;)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Piotrek Wyszomirski, Piotrek Chrapkowski, Kamil Syprzak no i Bogdan Wenta, w końcu miałem okazję zagrać przeciwko jego drużynie ????

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
A zbieracie autografy znanych osobistości z tematu sportu filmu muzyki itp

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
To jak znacie kogoś jeszcze, jakieś bliższe znajomości w pierwszoligowych klubach piłkarskich, koszykówki, piłki ręcznej, siatkówki. Nie mam tu na myśli aspektu bukmacherskiego, gdyż to mało ważne. Może Wy też kiedyś byliście nadzieją polskiego sportu, a może teraz obecnie nawet jesteście? Gracie gdzieś w klubach?

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Ciekawy temat. Nie przypuszczałem, że tylu z nas miało styczność z ważnymi osobistościami polskiego sportu, a nawet miało okazję z nimi rywalizować.
Ja z kolei na kilku tripach po Ameryce miałem okazję spotkać całą plejadę gwiazd NHL (no, plejada to zbyt duże słowo, ale kilku się ich przewinęło.
- Ovechkin - mnóstwo szczęścia mi dopisało, no ale narzekał nie będę ???? Rozmawiałem z nim przed rozpoczęciem skróconego sezonu NHL. Widziałem także jego rodzinny dom i z daleka ten, w którym obecnie pomieszkuje jego familia. &quot;Polowałem&quot; na niego już w DC, ale bezskutecznie. W Rosji się udało.
-Backstrom, Green, Laich - tutaj tylko kilka słów i wspólna fotografia. Działo się to przed meczem Caps - Panthers w sezonie 11/12
- Lecavalier - tylko wspólna fotografia, Caps - Bolts 11/12
Co do bliższych więzi, nie jestem spokrewniony z nikim sławnym. Swego czasu mój wujek był dobrym kolegą Wojtka Wolskiego i razem z nim pogrywał. Dzięki życzliwości wujasa ja również miałem okazję trenować razem z nim i zagrać krótki sparing 3x10 minut. Później Wojtek wyrobił sobie markę w NHL i nie zjeżdżał do Polski prawie w ogóle. Podczas lockoutu, kiedy przywdział barwy Sanoka, poszedłem na mecz Oświęcim - Sanok i zdobyłem autograf, kiedy tyłem opuszczał halę z całą drużyną. Nie sądzę jednak, że mnie rozpoznał ????