>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zmieńmy hymn Polaków na EURO!

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
&quot;Oficjalny utwór kibiców na Euro 2008 - narzucony nam z góry - kompletnie się nie przyjął. Jeszcze nie jest za późno, aby zmusić PZPN do zmiany swojej decyzji. Jak?

Jeżeli zbierzemy odpowiednio dużą liczbę głosów, to redakcja Sportfan.pl przekaże pismo Michałowi Listkiewiczowi i może uda nam się go przekonać do zmiany decyzji. Teraz już wszystko zależy od waszych podpisów!&quot;

Faktycznie oficjalny hymn niezbyt przypadł mi do gustu, poprostu przeróbka starego utworu Maryli Rodowicz. Natomiast hymn stworzony przez Libera i polskich kibiców można śmiało okreslic jako zasługującego na to miano. Mamy okazję pokazac, że hymn powinny wybrac kibice a nie sponsor.

link do petycji:
PHP:
[URL='http://proca.pl/pokaz/70/zmienmy_hymn_polakow_na_euro']http://proca.pl/pokaz/70/zmienmy_hymn_polakow_na_euro[/URL]

Na stronie można również odłsuchac oficjalnego hymnu jak i hymnu kibiców.
A co Wy sądzicie na ten temat? Mam nadzieję, że przyłączycie się do akcji.

/akcje rozpoczął portal o2.pl a dokładniej jego redakcja sportowa. Petycja ma trafic do prezesa PZPN Michała Listkiewicza/

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
wiec trzeba bedzie sie wpisac . oby tylko zmienili ten hymn:-| bo jest beznadzijeny:kwasny4565:

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Nie no fajny jak dla mnie, ciarki mnie przeszly to musi byc fajny:jezora:
A jesli chodzi o ten oficjalny to nie jest najgorszy ale zadna rewelacja. Nie wiem czy słyszeliscie oficjalna piosenke ME ale to takze nic specjalnego troche szkoda bo przydalby sie jakis kawalek wpadajacy w ucho:zoltakartka:

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
ten cały hymn kibiców tez mnie jakoś nie ujął, moim zdaniem juz chyba lepszy ten oficjalny...

P.S. i tak moim zdaniem niedoścignionym wzorem jest hymn Euro 2004 Pt. &quot;Forca&quot; w wykonaniu Nelly Furtado

Pozdro

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
wedlug mnie to te dwie nuty sa beznadziejne :]

tomek258 127

tomek258

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tych dwóch to hymn Libera i polskich kibiców jest 100x lepszy. Podpisuje się pod tą ankietą obiema rękoma, ale i tak wątpie żeby ta ankieta coś dała. Spróbować zawsze można :spokodfhgfh:

D 0

daniel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kont
IMO hymn oficjalny slaby, ale hymn &quot;kibicow&quot; to kompletne nieporozumienie.

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
P.S. i tak moim zdaniem niedoścignionym wzorem jest hymn Euro 2004 Pt. &quot;Forca&quot; w wykonaniu Nelly Furtado
Zgadzam się był genialny ????
A co do tych hymnów to szczerze oficjalny podoba mi się bardziej ????

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Mazowiecki
moze ktoś wrzucić oficjalny hymn ME. mi wpadł w ucho hymn MŚ2006 &quot;celebrathe the day&quot; zajeBBBB nuta ????

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hymn kibiców też nic cudownego ale w porównaniu z oficjalnym to jest boski

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie oba są klapą... ale jeśli miałbym wybrać mniejsze zło to zdecydowanie ten oficjalny... jakoś męski chórek śpiewający jakimś dziwnym głosem mnie nie przekonuje :p

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktoś wrzucić oficjalny hymn ME. mi wpadł w ucho hymn MŚ2006 &quot;celebrathe the day&quot; zajeBBBB nuta ????
zgadzam sie a co do hymnu to naprawde oficjalny dla mnie fajneijszy..

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aaaa,myslalem ze ty wstawiles celebrate the day... mi sie o ten nie podoba ;]

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podsumuje tak...
Polacy jak zawsze z wszystkiego niezadowoleni...
po malu stajemy się załośni.
dla mnie może być taki jaki jest, szczegolnie że ten nieoficialny to nic specjalnego ????

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
A mnie się zajefaoslka podoba to co Ted wstawił. Fajnie zrobione i spoko lajtowa muza.

D 0

daniel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kont
Mistrzostwa Swiata w Niemczech byly najlepsza impreza pilkarska w historii, tak wiec i hymn musial byc najlepszy ????