>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zimna głowa stała stawka...

@ 199

@2.00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy gra to Atletico? Bo chcę postawić grubą papę skoro pewniak.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy gra to Atletico? Bo chcę postawić grubą papę skoro pewniak.

Pytasz serio czy sobie jaja robisz z konara ? Atletico przep... z Barcą 1:2, a mecz się skończył jakieś 2 godziny temu ????

@ 199

@2.00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytasz serio czy sobie jaja robisz z konara ? Atletico przep... z Barcą 1:2, a mecz się skończył jakieś 2 godziny temu ????

Serio?? Kurde, to miałem szczęście. Tylko Konara szkoda, mam nadzieję, że nie wjechał w to zbyt agresywnie.

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spokojnie Koniurek odrobi już widzisz grubą progresję na Real. Sprzedał BMW to jeszcze na parę kroków mu starczy ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Spokojnie nie ekscytujcie się mam taki dobry typ że i tak wejdzie za 6400 zł na luzie ogromnym.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
3 tysiące gra na niby a weźcie się dzieci ogarnijcie ile dla Was to jest dużo pieniędzy?
Czy każdy musi zarabiać według was 3 tysiące miesięcznie i nie mieć nic w życiu?
Dajcie spokój...

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Paryż +1.5 z Barcą
Real win z Las Palmas
1.917
3200zł
Pozdrawiam
Te cieńkie PSG dzisiaj wysłało Marsylię w kosmos XD

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorry ale Ty na serio myslisz, ze jestes dla kogos wiarygodny? W ciagu ostatnich trzech bodajze stron tematu zjechales ze stawkowania tysiacami do 20 zl w miedzyczasie &quot;kupujac&quot; i &quot;sprzedajac&quot; bmw. Teraz znow bet z kosmosu. Ten temat to jedna wielka beka dlatego tyle ma odwiedzin :grin: Ale milo jest poczytac cos absurdalnego dlatego wracam :grin::grin::grin:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +44 Punkty (:D)
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
O co Ci chodzi zwiększyłem stawkę progresja nie wchodzi nie ekscytuj się Heniek.
BMW kupiłem za pieniądze z tematu to sprzedałem bo chcę merca i co Cie to obchodzi.
Człowieku jedyną beką Ty jesteś 800 postów i 11 postów reputacji+1 od kogoś innego niż ja daj spokój.
Bet z kosmosu 3 tysiące uuuuu Karlos całe życie z mamą i walka na ręcznym ze swoim pożądaniem ????
Pozdro wariacie
A ten mój bet wchodzi luźniutko patrz i się ucz jak się robi pieniądze.
https://youtu.be/wY_bNqakK_c
A nawet jak mi się nie uda będę jak Tony do końca zachowam jaja i znajdę taki bet następny że Wy i te wasze szczekanie będzie dalej po mnie spływać.
NIGDY ŻADNA PROGRESJA MNIE NIE ZATOPI
JA JESTEM NIEŚMIERTELNY.
https://youtu.be/vT8OU5WtfkQ

elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Columbia
Stary jesteś legendą .... macie jeszcze jakieś wolne pokoje w tej Nibylandii w której mieszkasz ? długo trzeba czekać na pozwolenie żeby się tam dostać?
Andersen przy Tobie to amator kwaśnych jabłek.
Masz rację kup Mercedesa albo Audi bo BMW to bolid młodzieży wiejskiej a skoro czerpiesz pierwowzór z Tonyego to trzeba trzymać fason !!!
A tak już całkiem na serio ????
Ja chyba jako jedyny wierzę Ci w to że jesteś wiarygodny !!! Ostatnio spotkałem Williama Hilla zapłakanego , spytałem o co chodzi i powiedział mi w tajemnicy że niejaki Konar puszcza go każdego tygodnia z torbami. Później połączyłem fakty i skojarzyłem że o Ciebie chodzi.
Na serio zastanawia się nad zwinięciem biznesu ????
Jeśli mógłbym tylko o coś prosić i było by to moje jedyne życzenie do spełnienia to prosił bym jakiegoś moderatora o przeniesienie tego tematu do działu VIP , warto było by tez pomyśleć o płatnym dostępie ale to długofalowa myśl.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów !
???? ???? ???? ???? ???? ????

cassper34 +1 Punkty
adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O co Ci chodzi zwiększyłem stawkę progresja nie wchodzi nie ekscytuj się Heniek.
BMW kupiłem za pieniądze z tematu to sprzedałem bo chcę merca i co Cie to obchodzi.
Człowieku jedyną beką Ty jesteś 800 postów i 11 postów reputacji+1 od kogoś innego niż ja daj spokój.
Bet z kosmosu 3 tysiące uuuuu Karlos całe życie z mamą i walka na ręcznym ze swoim pożądaniem ????
Pozdro wariacie
A ten mój bet wchodzi luźniutko patrz i się ucz jak się robi pieniądze.
https://youtu.be/wY_bNqakK_c
A nawet jak mi się nie uda będę jak Tony do końca zachowam jaja i znajdę taki bet następny że Wy i te wasze szczekanie będzie dalej po mnie spływać.
NIGDY ŻADNA PROGRESJA MNIE NIE ZATOPI
JA JESTEM NIEŚMIERTELNY.
https://youtu.be/vT8OU5WtfkQ
No ale generalnie Tony Montana źle skończył. Żeby i te twoje progresje się tak nie skończyły. ;)
Co do psg vs Barca to ja będę wchodził w jakiś over. To wydaje się najlepszą opcją. Piszę z tel więc uzasadnienie podam jak to zagram.

elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Columbia
Idę spać bo mnie męczycie Wy pijawy elo.

Stary nie idź spać bo pomyśl ile typów i ile szans na powiększane majątku Ci przemyka podczas spania.
Chcesz to Ci ogarnę jakiś dobry towar z Kolumbii po którym nie zaśniesz ale to już telefonicznie do obgadania ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konar nie przejmuj sie ciucmakami ale jak pisalem liga hiszpanska wyglada tak ze wszystkie inne kluby oprocz Realu i #Barcy sa trzymane za jajca bo maja dlugi/dostarczaja zawodnikow za gruba kase do tych dwoch &#39;wielkich&#39; klubow
Czasem wypuszczane sa jakies zajace ale wystarczy jeden telefon i na zawolanie musza oddawac mecze. Tak samo jak Seilla bedzie grac z &#39;wielkimi&#39; zadzwoni Madryt albo Barcelona i zaraz beda musieli sie podlozyc
Tam sa tylko dwa kluby do zbierania splendoru i uwagi, reszta to jest tak ze musi byc ktos trzeci, czwarty.
Raz na jakis czas bedzie taki manewr jak z Leicesterem zeby uzasadnic wydanie 250 milionow oknie transferowym na &#39;wzmocnienia&#39; &#39;odmlodzenia&#39; itp
Oczywiscie Real czy Barca beda przegrywac i remisowac bo swiat musi topic u bukmacherow ale najczesciej nastepnego dnia jest telefon do Sewilli, Atletiko, Villarealu ze musza przegrac i tamci bez dyskusji sie podkladaja

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Stary nie idź spać bo pomyśl ile typów i ile szans na powiększane majątku Ci przemyka podczas spania.
Chcesz to Ci ogarnę jakiś dobry towar z Kolumbii po którym nie zaśniesz ale to już telefonicznie do obgadania ????
Co Ty ogarniesz jak Ty za 5 zł grasz dziecko.
Gimnazjaliści mają dostęp do co najwyżej dopalaczy.

elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Columbia
Co Ty ogarniesz jak Ty za 5 zł grasz dziecko.
No bo ja się po prostu nie znam , nie to co Ty , rozwalasz system dzień po dniu...
Ja tylko po 3-4 złote gram 5 złotych to już górna półka dla mnie , w garażu mam Fiata 125p co prawda z szyberdachem ale ładuję w niego za dużo siana a nie to co TY BI EM DABLJU....
Daj jakąś pewke na dzisiaj bo mam 3,50 zł do zagrania więc bym to chciał pomnożyć chociaż dwa razy...
Masz coś na dzisiaj ?
A towar mogę ogarnąć to że gram za 5zł w tym nie przeszkadza...mam znajomych w Kolumbii , jeżdżę tam regularnie , znałem nawet Pablo Escobara...pomagałem mu się nawet ukrywać i uciekałem razem z nim w dżungli...nie wiem czy kojarzysz.
Zostało mi koksu jeszcze sporo od jego czasów...więc mogę ogarnąć
Dopalaczy nie preferuję ale sądząc po tym temacie to masz z nimi problem ????

dzipkis +7 Punkty