Najbardziej komiczny i najmniej merytoryczny.To jest po prostu najlepszy i najlpopularniejszy temat na forum ????
Najbardziej komiczny i najmniej merytoryczny.To jest po prostu najlepszy i najlpopularniejszy temat na forum ????
A na co byś poszedł ? Zaproponuj coś sam zanim będziesz krytykował innych. I jaki sens merytoryczny ma ten wpis ? Konar podał 2 typy na under. Napisz dlaczego uważasz, że liczy na farta i typy nie mają prawa wejść, odnieś się merytorycznie.Konar, jesteś prze ch*j - wkładasz tyle kasy i liczyć tak naprawdę na farta, a może wpadnie ???? . Ja na takie coś nigdy bym nie poszedł. Propsy ! ????
A na co byś poszedł ? Zaproponuj coś sam zanim będziesz krytykował innych. I jaki sens merytoryczny ma ten wpis ? Konar podał 2 typy na under. Napisz dlaczego uważasz, że liczy na farta i typy nie mają prawa wejść, odnieś się merytorycznie.
No nie wiem czy mu te kupony wejdą ale jeśli stawia na Real(-1,5) i ten podpis .To naprawdę musi być nie zły kozak :grin: .Dla mnie od zawsze gra progresją to była strata czasu . Zakłady Live i tylko Live może przynieść zysk.A na co byś poszedł ? Zaproponuj coś sam zanim będziesz krytykował innych.
więc jadę... ????Dzisiaj cipa z piachem znowu wróciłem z kilkoma typami nigdy więcej.
Najlepsze jest to że miałem grać Leicester +1.5 pojedyńczy bet ale zasugerowałem się kimś z forum z tymi underami.
Możecie panowie po mnie pojechać to sprawi że skupię się na odpowiedziach wyładuję się na nich i wrócę z mocniejszymi betami.
Zapraszam
Dzisiaj cipa z piachem znowu wróciłem z kilkoma typami nigdy więcej.
Najlepsze jest to że miałem grać Leicester +1.5 pojedyńczy bet ale zasugerowałem się kimś z forum z tymi underami.
Możecie panowie po mnie pojechać to sprawi że skupię się na odpowiedziach wyładuję się na nich i wrócę z mocniejszymi betami.
Zapraszam
No, ale grając progresją to wydaje mi się, że trzeba niestety grać dużą ilość typów i to jest właśnie kolejna wada tego systemu. Przegrywasz pierwszy stopień to nawet mentalnie, podświadomie szukasz kolejnego, przegrywasz 2, szukasz 3 itd, itd. Dla mnie progresja to taka trochę zalegalizowana forma hazardu, (zalegalizowana w naszych głowach oczywiście, a nie w sensie prawnym), ale zacząłem obserwować konara od tej teraz progresji od 25zł nawet nie z uwagi na typy, tylko żeby ocenić jak działa ten system. No i szanuję konara bo gra za jakieś pieniądze, a na forum najbardziej wkur.... mnie kolesie grający po 5zł, a piszący na pół strony analizy i wożący się jacy to typerzy. Jak byłem świeży na forum to myślałem, że takie osoby grają stawkami po 5 tyś albo 10 tyś ???? A konar co by nie mówić naprawdę gra za realną kasę więc chociaż wiadomo, że się dobrze przykłada jak gra za 10 tyś albo 16 tyś.