paszport moze byc jak najbardziej.
100% pewne.
co ty człowieku gadasz tylko dowód gdy cchesz odebrac jak zdajesz to moze byc paszport
co ty człowieku gadasz tylko dowód gdy cchesz odebrac jak zdajesz to moze byc paszport
instruktor nic do tego nie ma tu decyduje urząd, a tak apropos ile masz lat ze mowisz ze bedziesz instruktorem? ile lat masz doswiadczenia w prowadzeniu pojazdow i na jaką kategorie bedziesz "instruktorem" ?
paszport moze byc moze byc legitymacjia szkolna wszystko co potwierdza Twoja tozsamosc ( ja dawalem paszport bo dowod mi sie zapodzial gdzies )
instruktor nic do tego nie ma tu decyduje urząd, a tak apropos ile masz lat ze mowisz ze bedziesz instruktorem? ile lat masz doswiadczenia w prowadzeniu pojazdow i na jaką kategorie bedziesz "instruktorem" ?
ale o czym decyduje urząd miasta?
"Instruktor nic do tego nie ma ?" Może i nie ma, ale powinnien mieć na ten temat większą wiedze od powiedźmy piekarza, murarza czy lekarza.
Nie wiem co chcesz udowodnić, ale żeby zostań instruktorem kategorii B trzeba mieć 3 lata prawo jazdy (powtarzam prawo jazdy, a NIE doświadczenia w prowadzeniu pojazdów jak napisałeś w poście) tej kategorii, 21 lat, średnie wykształcenie.
No tutaj bym się kłócił...
legitymacja szkolna nie jest dokumentem wydanym przez państwo i jak każdy dobrze wie idzie ją podrobić już w podstawówce w pare minut. Choć słyszałem, że gdzies ludzie odbierali na legitymacje swoje prawo jazdy, ale nie chce mi się w to wierzyć.
jareks89 nadal twierdzisz, że na paszport nie odbiore prawo jazdy w wydziale komunikacji, urzędzie miasta bądź starostwie ?