- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Gratulacje i pytanie: czy możesz podać średni kurs tych 108 trafień?
hehe. musialbym wykonac prace , ktora ty mozesz zrobic ????
Gratulacje i pytanie: czy możesz podać średni kurs tych 108 trafień?
Osasuna v Getafe
LAY Osasuna
kurs: 2,08
zobowiazanie: 108 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
czyżby zazdrość że mnie się nie udało?Hmm narazie wygląda to różowo , ale przestrzegam wszystkich przed takim graniem.
myślę że wszyscy którzy nią grają doskonale zdają sobie sprawę z ryzyka-trafił nam się wróg progresjiProgresja ma to do siebie że często przez dłuższy czas widzimy stały wzrost kapitału , po czym w krótkim czasie tracimy większość wypracowanego zysku.
w dodatku prorok...A jest to najbardziej optymistyczna wersja tego co się na 100 % zdarzy.
i analityk.......Nic , nawet najlepszy system nie zastąpi starannej selekcji typów opartej na analizie
Hmm narazie wygląda to różowo , ale przestrzegam wszystkich przed takim graniem.
Progresja ma to do siebie że często przez dłuższy czas widzimy stały wzrost kapitału , po czym w krótkim czasie tracimy większość wypracowanego zysku.
A jest to najbardziej optymistyczna wersja tego co się na 100 % zdarzy.
Nic , nawet najlepszy system nie zastąpi starannej selekcji typów opartej na analizie.
O bankruta będzie ciężko owszem , ale grając progresją , cały wypracowany zysk szlag trafi i jeszcze będziesz grubo na minusie.grajac stawke poczatkowa 0,5% kapitalu (plan docelowy) i miec skutecznosc powyzej 50%. moze byc ciezko o bankruta nawet gdbym sie staral
Z takim podejściem to faktycznie , progresja skończy się wcześniej czy później bankructwem. To jest pewne na 100%. (chyba że wcześniej zrezygnuje się z takiego stawkowania)poprostu sie bankrutuje, a nie traci czesc kapitalu. bo jesli ktos przestaje ciagnac progresje tylko dlatego, ze zaszedl na wysoki próg to taki ktos nie powinien sie za progresje w ogole zabierac
a ty co grasz płaską stawką kursy 1,25? czy chodzisz po forum i bawisz się w "wujka dobra rada"O bankruta będzie ciężko owszem , ale grając progresją , cały wypracowany zysk szlag trafi i jeszcze będziesz grubo na minusie.
Grając kursy LAY średnio 2,1 ze skutecznośćią niewiele powyżej 50% nie wypracuje się zysku.
Z takim podejściem to faktycznie , progresja skończy się wcześniej czy później bankructwem. To jest pewne na 100%. (chyba że wcześniej zrezygnuje się z takiego stawkowania)
Piszę to nie z zazdrości a tylko po to żeby przestrzec innych którzy widząc dotychczasowe efekty ,napalili się na takie granie.
Rayo Vallecano v Valencia
LAY Valencia
kurs: 2,08
zobowiazanie: 216 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP
Z takim podejściem to faktycznie , progresja skończy się wcześniej czy później bankructwem. To jest pewne na 100%. (chyba że wcześniej zrezygnuje się z takiego stawkowania)
Piszę to nie z zazdrości a tylko po to żeby przestrzec innych którzy widząc dotychczasowe efekty ,napalili się na takie granie.
hehe. musialbym wykonac prace , ktora ty mozesz zrobic ????
Ale ja dbam o porządek jedynie we własnych wątkach - sądziłem że i Ty w swoim wątku masz podliczone takie podstawowe w końcu dane jak średni kurs trafionego beta...
Naprawdę wierzysz w to że nie przekroczysz np: 10 poziomu progresji grając w ten sposób ?...ogolnie to ani ty ani ja nie mamy argumentow. ja z racji malego stazu z tym tematem, a ty poprostu nalezysz do tych drugich 50%, ktore widza w progresji tylko bankructwo...
Naprawdę wierzysz w to że nie przekroczysz np: 10 poziomu progresji grając w ten sposób ?
wystarczy Zdzisiu ,nie ma sensu nie karmiony Troll sam zdycha ......pytasz majac taka wiedze i chcesz wiedziec czy ja wierze czy raczej tak jak sadze nie masz bladego pojecia o tego typu progresji i poprostu wlazles tu, zeby sie wyladowac? gralem te same kursy na bf tylko za faworytami. zbankrutowalem zdaje sie po 700 meczach. w przeciagu tych 700 meczy udalo mi sie trafic kurs 1,9-2,1 osiem razy z rzedu. ogolnie to jest HAZRAD i zawsze jest ryzyko utraty calego kapitalu. ty to wiesz i ja to wiem i wszyscy, ktorzy tu zagladaja pewnie tez. nie musisz nikogo przestrzegac.
Fulham v Liverpool
LAY Liverpool
kurs: 1,93
zobowiazanie: 372 GBP
potencjalna wygrana: 400 GBP