>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zdzisu wraca czyli FOOTBALL LAY SYSTEM za "grubą kasę"

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdzisiu, czy to możliwe, że sugerujesz się tylko kursami przy wyborze spotkań? Patrzysz na to jak kursy rosły/spadały na spotkanie, zanim je wybierzesz?

tylko kursami. ale dziwie sie dlaczego pytasz. i nie chodzi o to, ze to pytanie pada 40raz. widze, ze jestes zaskoczony wynikami. niepotrzebnie. faworyci o kursie 2,0 nie beda wygrywac w 50 % przypadkach. w 47% najwyzej. no chyba, ze bysmy byli specjalistami w szukaniu valuebetow. ale ja z pewnoscia nie jestem. 53% przewagi nad faworytami to normalny wynik. start mialem slaby i to mnie zmusilo do myslenia gdzie lezy blad ale z czasem wszystko sie &quot;unormowalo&quot;. byc moze ta tendencja troche spadnie ale juz nie tak drastycznie.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Panthrakikos v Xanthi

LAY Panthrakikos
kurs: 2,06
zobowiaznaie: 212 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP

+190 GBP
bilans: +6114 GBP

Bradford v Wycombe

LAY Bradford
zobowiazanie: 106 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
tylko kursami. ale dziwie sie dlaczego pytasz. i nie chodzi o to, ze to pytanie pada 40raz. widze, ze jestes zaskoczony wynikami. niepotrzebnie. faworyci o kursie 2,0 nie beda wygrywac w 50 % przypadkach. w 47% najwyzej. no chyba, ze bysmy byli specjalistami w szukaniu valuebetow. ale ja z pewnoscia nie jestem. 53% przewagi nad faworytami to normalny wynik. start mialem slaby i to mnie zmusilo do myslenia gdzie lezy blad ale z czasem wszystko sie &quot;unormowalo&quot;. byc moze ta tendencja troche spadnie ale juz nie tak drastycznie.

Dokładnie, jestem zaskoczony wynikami ???? gratuluję, bo pomysł gry inny niż wszystkie. Daje do myślenia. Jeszcze tylko zapytam, pisałeś że chcesz pomyśleć o innym sposobie stawkowania, a może powrót do d&#39;almberta? Czy definitywnie odrzucasz tą opcję?

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szkoda ze akurat jak zagralem twoj typ to mi nie weszlo:/ w dodatku byl duzy spadek kursu na gospodarzy

singli bym nie gral plaska stawka. bo to jest jak ruleta. czerwone/czarne. 48% heh

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie, jestem zaskoczony wynikami ???? gratuluję, bo pomysł gry inny niż wszystkie. Daje do myślenia. Jeszcze tylko zapytam, pisałeś że chcesz pomyśleć o innym sposobie stawkowania, a może powrót do d&#39;almberta? Czy definitywnie odrzucasz tą opcję?

trzeba szukac bezpieczniejszych rozwiazan. ciekawe propozycje mile widziane. pprobuje podstawiac pod dotychczasowe wyniki rozne stawkowania ale raczej z marnym skutkiem. d&#39;alembert odpada, bo jest mniej bezpieczny

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bradford v Wycombe
LAY Bradford
zobowiazanie: 106 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP
-106 GBP
bilans: +6008 GBP

Antwerp v Heist
LAY Antwerp
kurs: 2,12
zobowiazanie: 224 GBP

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Antwerp v Heist

LAY Antwerp
zobowiazanie: 224 GBP

-224 GBP
bilans: +5784 GBP

Bosnia v Greece

LAY Bosnia
kurs: 2,1
zobowiazanie: 440 GBP
potencjalna wygrana: 400 GBP

mariuszk 5

mariuszk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
trzeba szukac bezpieczniejszych rozwiazan. ciekawe propozycje mile widziane. pprobuje podstawiac pod dotychczasowe wyniki rozne stawkowania ale raczej z marnym skutkiem. d&#39;alembert odpada, bo jest mniej bezpieczny

Może trafię jak kulą w płot, ale co myślisz o klasycznej progresji na stały zysk?
Jak na razie nie widziałem żebyś przekroczył 4 lub 5 próg, choć grając na nim miałeś już wrzuconą większość część rolla, podobnie jak miałoby to miejsce grając klasyczną progresją.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może trafię jak kulą w płot, ale co myślisz o klasycznej progresji na stały zysk?
Jak na razie nie widziałem żebyś przekroczył 4 lub 5 próg, choć grając na nim miałeś już wrzuconą większość część rolla, podobnie jak miałoby to miejsce grając klasyczną progresją.

1,2,4,8,16 ?

mariuszk 5

mariuszk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, tylko tutaj należałoby podnosić stawki nie x2 tylko delikatnie więcej, bo mamy niższy kurs. Chociaż już teraz widzę, że raczej ta metoda nie byłaby dobra.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, tylko tutaj należałoby podnosić stawki nie x2 tylko delikatnie więcej, bo mamy niższy kurs. Chociaż już teraz widzę, że raczej ta metoda nie byłaby dobra.
no nie bylaby. 2,4,6,8,16 to jest dobre wyjsciowe stawkowanie aby je modyfikwoac na duzo bezpieczniejsze, bo pod cokolwiek sie zagra (ruleta, sporty, gry liczbowe) to pewny bankrut. osobiscie po 8 latach praktyki balbym sie tak stawkowac nawet majac 80% skutecznosci. serio

mariuszk 5

mariuszk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak tak już zdałem sobie sprawę z tego co napisałem.
Kiedyś wspominałeś, że raz trafiła Ci się seria 8 wygranych faworytów z rzędu. Uważasz, że kapitał na 9-10 progów (w fk) byłaby wystarczająca?

seb4 2

seb4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
może zagrać na mniejszy zysk a wieksze bezpieczeństwo? np. zrobić co 2 poziom zwrotny?

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak tak już zdałem sobie sprawę z tego co napisałem.

Kiedyś wspominałeś, że raz trafiła Ci się seria 8 wygranych faworytów z rzędu. Uważasz, że kapitał na 9-10 progów (w fk) byłaby wystarczająca?

9 progow to maks, bo to jest budzet 19700 GBP. gdy wchodzi za 9 to cofamy sie o 2 w dol.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bosnia v Greece
LAY Bosnia
kurs: 2,1
zobowiazanie: 440 GBP
-440 GBP
bilans: +5344 GBP

Tranmere v Stevenage
LAY Tranmere
zobowiazanie: 742 GBP
potencjalna wygrana: 700 GBP

P 2

poldziu250

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
A nie lepiej było by dla Ciebie jakbyś grał na 1 , 2 ticki ? Przy takim kapitale miałbyś całkiem niezły dochód ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chialbym byc traderem. probowalem sil w tradingu. z marnym skutkiem niestety.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Cottbus v Aalen
LAY Cottbus
zobowiazanie: 448 GBP
+380 GBP
bilans: +6027 GBP

Oxford Utd v Morecambe
LAY Oxford
zobowiazanie: 212 GBP

zagralem za 212, bo gdybym zszedl ksiazkowo do poczatku i zagral za 100 to by wyszlo, ze zakonczylem progresej na minus.