>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zdzisu wraca czyli FOOTBALL LAY SYSTEM za "grubą kasę"

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wychodze z zalozenia, ze wszedzie beda limity i problemy, bo zaden bukmacher nie pozowli sie ogrywac ze swoich pieniedzy regularnie. żaden. gielda rzadzi sie swoimi prawami. tam kurs jest raz mniejszy, raz wiekszy ale ogolnie wygrywajac np 100 funtow w tym momencie jakis inny gracz je traci, a dla BF to bez znaczenia, bo oni i tak tylko biora swoje 5%. gielda dla mnie jest idealnym miejscem.

K 26

krom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Pinnacle nie ma limitów indywidualnych. Są ogólne dla wszystkich, ale przy Twoich stawkach i ligach, które grasz nie mają dla Ciebie znaczenia.

Naprawdę jesteś amatorem.

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z miasta
Racja. Nie zbankrutowałeś, bo w porę się wycofałeś.

Piszę o różnicach kursowych między Betfair, a Pinnacle i innymi bukami. Z powodu prowizji Betfair bardzo rzadko ma najwyższe kursy i dlatego obstawianie w Betfair to amatorka.
W sumie dla zdzisia to chyba dobrze - im niższy kurs tym lepiej - przecież On te kursy kupuje jako LAY.

Przy tym systemie gry będziesz stawiał kwoty w tysiącach funtów. Stosunkowa niewielka różnica kursu np. 2,0 a 1,95 przy stawce 1k funtów to w przypadku wygranej strata 50 funtów, czyli 50% Twojej stawki początkowej. Jeżeli Cię stać na takie straty to luz.

Ok, ale skąd wiesz, że zdzisiu będzie ponosił &quot;takie straty&quot;? Masz jakieś wyliczenia? Sprawdzałeś na bieżąco po jakich kursach On się zakładał i jakie wtedy były w pinnacle?

K 26

krom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sumie dla zdzisia to chyba dobrze - im niższy kurs tym lepiej - przecież On te kursy kupuje jako LAY.

Zastanów się co piszesz.

Ok, ale skąd wiesz, że zdzisiu będzie ponosił &quot;takie straty&quot;? Masz jakieś wyliczenia? Sprawdzałeś na bieżąco po jakich kursach On się zakładał i jakie wtedy były w pinnacle?

Otwórz Betfair i Pinnacle i sprawdź obecne kursy w jakiejkolwiek lidze. Tylko nie zapomnij odjąć prowizji w Betfair.

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kopenhag
Racja. Nie zbankrutowałeś, bo w porę się wycofałeś.

Piszę o różnicach kursowych między Betfair, a Pinnacle i innymi bukami. Z powodu prowizji Betfair bardzo rzadko ma najwyższe kursy i dlatego obstawianie w Betfair to amatorka. Przy tym systemie gry będziesz stawiał kwoty w tysiącach funtów. Stosunkowa niewielka różnica kursu np. 2,0 a 1,95 przy stawce 1k funtów to w przypadku wygranej strata 50 funtów, czyli 50% Twojej stawki początkowej. Jeżeli Cię stać na takie straty to luz.

Nie wiem czy wiesz ale przy dłuższej grze prowizja na bf obniża się ;)

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Naprawdę jesteś amatorem.

a czy ja sie nazwalem profesjonalista kiedys? moje pieniadze, moj wybor. najlepsze jest to ze dwuzlotowkowicz nazywa mnie amatorem. graj sobie koles swoje tasiemce za 4 zl w pinaklu, a ja pozostane przy BF.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
adam_adam +1 Punkty (zdzisiu rób swoje, on tylko udaje mądrego)
dark-nightmare +5 Punkty (dobrze powiedziane :))
zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Haras El Hodood v Al Ahly

LAY Al Ahly
kurs: 2,1
zobowiazanie: 220 GBP
potencjalna wygrana: 200 GBP

+190 GBP
bilans: +4723 GBP

Bursaspor v Sivasspor

LAY Bursaspor
kurs: 2,22
zobowiazanie: 122 GBP
potencjalna wygrana: 100 GBP

brylant 66

brylant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Nie napisałem, że łatwo je osiągnąć tylko, że w ogóle istnieją. Jednak gdy ciągle będziesz wygrywał - będziesz płacił.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bursaspor v Sivasspor

LAY Bursaspor
kurs: 2,22
zobowiazanie: 122 GBP

+95 GBP
bilans: +4818 GBP

Eintracht Frankfurt v Mgladbach

LAY Eintracht
kurs: 2,16
zobowiazanie: 116 GBP

astana 439

astana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa
Najlepszy dowcip jaki słyszałem w tym roku,iż gra na BF to amatorka-jeszcze się śmieje,gratuluję poczucia humoru.

zdzisiu-krecin +2 Punkty
L 12

lobusiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eintracht Frankfurt v Mgladbach
LAY Eintracht
kurs: 2,16
zobowiazanie: 116 GBP

Tak dla porównania napiszę. Kurs w Pinnacle na Borusię +0,5 (x2) to 1,885.
Stawiam tak jak Ty Zdzisiu 116 funtów x1,885 = 218,66. Zysk 102,66. Ponad dwa funty różnicy na jednym typie.
Aha, co do limitów to na to zdarzenie możemy postawić max, w złotówkach, 36 656zł.

K 26

krom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepszy dowcip jaki słyszałem w tym roku,iż gra na BF to amatorka-jeszcze się śmieje,gratuluję poczucia humoru.
Gra typów przedmeczowych na BF kiedy w innych bukach, w których nie ma problemów z limitami, kursy są wyższe to jest amatorka.
Tak dla porównania napiszę. Kurs w Pinnacle na Borusię +0,5 (x2) to 1,885.
Stawiam tak jak Ty Zdzisiu 116 funtów x1,885 = 218,66. Zysk 102,66. Ponad dwa funty różnicy na jednym typie.
Aha, co do limitów to na to zdarzenie możemy postawić max, w złotówkach, 36 656zł.
Mylisz się, bo różnica nie wyniesie 2,66 funta tylko 7,66 funta, bo od zysku na BF trzeba odjąć prowizję. Czyli 7,66 różnicy przy zobowiązaniu 116 funtów. Przy zobowiązaniu 10 razy większym, co w tym systemie na pewno będzie się zdarzało, będzie to prawie 77 funtów. Grosze...

judo +1 Punkty
cock +4 Punkty (bo tak)
L 12

lobusiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gra typów przedmeczowych na BF kiedy w innych bukach, w których nie ma problemów z limitami, kursy są wyższe to jest amatorka..
Do tego dochodzi jeszcze prowizja na Betfair.
Nie mam nic przeciwko grania na giełdzie, i na pewno nie jest to amatorką, a śmieszne to najwyżej może być porównywanie Pinnacle do amatorskiego buka, do limitów z Bet365, czy jak to ktoś wyżej napisał, do grania tasiemek za 2zł.

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica
Panowie!!!Po;
1.Limity na Pinnacle sa.I to nie trzeba ich golic na tysiace funtow:
forum.bukmacherskie.com/f18/12-euro-dziennie-progresja-84325-5.html
Jak malo poczytajcie tematy tych co graja grubo surebety.
2.Czy wy myslicie ze Zdzisio nie umie liczyc ze mu tu robicie przedszkolne rownania.Mozna cos zasygnalizowac a nie smiecic.
3.Zycze kazdemu zarobic 5tys funtow w 3miechy jak zarobil Zdzisio...
Amen.