>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
A 0

archo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TRZEBA ODCZEKAC PELNE 10 dni do minuty wowczas mozna wyplacac WLASNIE MI ODBLOKOWALI POWODZENIA WSZYSTKIM

Człowieku to nic nie wnosi do tematu, po co piszesz takie zbędne rzeczy. Poproszone Cię o screen&#39;a jak wypłacisz.

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to nie sa zbedne rzeczy bo ja od rana pisalem juz im czemu nie moge wyplacac chociaz jest dzien wyplaty i niepotrzebnie teraz kazdy bedzie wiedzial

A 0

archo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to jak pisałeś od rano to po co sie powtarzasz? Swoja drogą udało Ci sie wypłacić ten hajs czy nie?

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi :]
ZA 10 dni !!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie moge co za ludzie ;-) tak przynajmniej zrozumialem :-?

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz odczekalem pelne 10 dni (wplacalem 10 dni temu o 16:30 a dzis o 16:30 moglem wyplacac) i mam pending czyli w trakcie wyplaty i czekam, dam znac jak bedzie kes$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ta.... na monejbukersa i mam pend* ale wyplacalem po 16 moze nie pracuja wieczorami wiec moze kolo poludnia bedzie oby

trollek 0

trollek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy trzeba wplacac te 15 euro,zeby wyplacic? Z 17 euro zrobilem 5237 euro ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myśle że możesz mieć problemy z wypłatą, wykorzystywanie luk w softach jest zazwyczaj karane zamknięciem konta.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ta.... na monejbukersa i mam pend* ale wyplacalem po 16 moze nie pracuja wieczorami wiec moze kolo poludnia bedzie oby

Słuchaj niedowiarek to nie jest &quot;czateria&quot; od takiego typu pytań do innych i wypowiedzi jest PW,bo naprawdę nabijasz posty sprawami mało ważnymi od takich rzeczy jest PW lub gg.

Juz raz prosiłem w tym temacie,żeby pisać tylko o HH lub ew.wypłacie -a nie tak jak Ty co chwila &quot;wysłalem scren&quot;, &quot;wpłaciłem 15 e&quot; &quot;data wypłaty przyszla&quot; &quot;nie wiem czy mi wypłacą&quot; itp.Dostaniesz kasę rzuć screen(ale własny a nie jak Ty co chwile inny) i na tym zakończ nabijanie postów, bo bedzie ⛔ i zamknę temat jak takie rzeczy będa tu pisane , bo robi się WIELKI ŚMIETNIK.

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siema wie ktos czy HH juz dzisiaj bylo?Dajcie znac jak ktos naprawde wypłaci bo te screeny to z tego co widze to na wszystkich forach te same i one sa chyba sciemnione.

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie bylo HH bo byloby info... a jesli twierdzisz ze sciemnione screeny to ktoby nie wrzucil mozesz tak powiedziec ze kolejny sciemniony i kolo sie zamyka... ok zamykam sie bo bodi mnie zbanuje.

G 0

gigol1977

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tu jest problem Panowie.Niestety taki scren to se może każdy wykonac własnoręcznie.Oto dowód.Ja raczej poczekam kilka miesiecy z próbą wyplaty,bo perspektywa straty 15 euro mi się nie uśmiecha.

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam nie wpłacać nic do tego buka!! ja od wczoraj czekam na wypłate i nie wypłacają mi a te wszystkie skany są lewe poprostu !!!!

G 0

gigol1977

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego ściemiarstwo.Przecierz napisałem że nie jest prawdziwy.
ps.
A w którym miejscu widać że podróba ?

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze raz to napisze poswiece sie dla was banem: uwaga BUK PRAWDOPODOBNIE ABSOLUTNIE NIE WYPLACALNY !!! CZEKAM NA WYPLATE OD WCZORAJ I NIC 15 EURO TYLKO UTOPILEM W SKANY NIE WIERZCIE KAZDY PRZERABIA DLA ZABAWY !!!

M 0

memfis23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurcze ja tez wpłąciłem 15euro ale wypłącac moge za 9 dni i widze ze jednak nic z tego niebedzie niedowiarek, moze wypłataa dotrze w ciagu 48h

Status
Zamknięty.