>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
R 0

robert-18401

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pieniądze ze zdrapki nie muszą być poprzedzone wpłatą 15 euro aby móc wypłacić minimum 40 euro. Bonus z tej promocji może być w każdej chwili wypłacony, jedyny warunek to wysłanie dowodu osobistego.
Taką wiadomość dostałem od obsługi klienta, zresztą jasno jest napisane w regulaminie promocji &#39;&#39;Ten rodzaj bonusu nie jest blokowany do dalszego wykorzystania.&#39;&#39; tyczy się to wypłat jak i kasyn i innych gier.

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzis 7.07,data szczesliwa i data mozliwosci wyplacenia kasy z Dżetbula.
Mialem na koncie 85€,przechodze do wyplaty,wpisuje 85 do wyplaty,pluje ze nie moze.Sprobowalem pare razy tez ni h...To wpisalem 83 i zatwierdzilo,a wiec 2€ na wyprobowanie buka.Teraz czekamy,czy kasa dojdzie.
Dziękujemy

Wniosek o wypłatę z Twojego konta Jetbull przebiegł pomyślnie. Rozpatrzenie zostanie wykonane w możliwie najkrótszym terminie. Proszę poczekać na jego załatwienie.

Adres e-mailowy: --------------@gmail.com
Suma: 83.00 EUR

To napisal gosciu na innym forum wiec mozliwe ze ten buk jest wyplacalny ???? ???? ????

D 0

dario00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze mi ktos powiedziec o co dokladniej chodzi z ta promocja bo nieczaje:

100% Zakład bonusowy aż do wysokości 130 PLN - zakładajcie się bez ryzyka !

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obstawisz kupon za 130 to ci daja kolejny kupon 130 bonusowy, ale z niego kaska jest tylko wygrana dopisywana, czyli obstawiasz za 130 kurs 2x to 130 ci wplywa jak wygrasz

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja juz niby moge ale wyslalem skan dowodu iczekam az zweryfikują, o ile zweryfikują bo coś ostatnio juz kompletnie przestali odpowiadac.

Znalazlem teraz firme w necie ktora ma siedzibe w tym samym apartamencie w tym samym hotelu w na tej samej wyspie. Jakaś firma konsultingowa chyba czy cos podobnego.

Swoją drogą fajnie sie tam mają, ladnie tam ????

jordan 0

jordan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagan
wchodze na ruletke francuska. Puszczam kilka razy bez obstawiania. Po kilku kolejkach chce obstawic liczbe i pojawia mi sie cos takiego:

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A trafiles chociaz ? lol :p stawiam na jakis blad z polaczeniem proboj odswiezyc mi nie raz cos tam wyskakiwalo undefinied albo caly czas 1 liczbe losowalo wygralem czy przegralem mialem tyle samo kasy okazalo sie ze trzeba odswiezyc bo cos polaczenie mi padlo z netem na chwile :p
PS: kto wyplaca bom ciekaw :mrgreen:

M 0

memfis23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wpałaciłem akse na depozyt i moge wybrac 19 lipca wiec zobaczymy czy da rade czy mnie oszukaja

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
memfis spokojnie pare osob juz dzis bedzie moglo, ja np jutro wiec szybciej sie dowiesz niz myslisz ????

M 0

memfis23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak juz wpłąciłem kase to wole sie szybciej niedowiedzic ze mnie oszukali

jordan 0

jordan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagan
2razy taki mialem z tym limtem:/ jak nic nie stawiam to elegancko losuje a jak chce postawic kase to pisze ze limit wygranej zstal przekroczony
Panowie jak bede chcial wyplacic kase od nich to musze najpierw wplacic swoja? nie wystarczy ugrac 40euro??

jordan 0

jordan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagan
Jordan, muszis wpłacic swoje 15 Euro
ok dzieki za odp. Powiedz mi jeszcze czy te 15euro musze jakos oprocic? Czy wystarczy ze wplace 15ojro i odrazu wyplace ????

M 0

memfis23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jordan, starczy ze wpłacisz tylko trzeba 10 dni od dokonania depozytu odczekac zeby wypłącic kase

jordan 0

jordan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagan
PANOWIE LOGOWAC SIE!!! OBECNIE TRWA SZCZESLIWA GODZINA!!

N 0

niedowiarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za tydzien bedzie zero koncza sie dobre czasy trzeba grac uczciwie wczoraj zgarnalem 20 euro na rogerze ????

Status
Zamknięty.