no to czekamy na twoja pierwsza wyplate i brawo za odwage :jezora:powiem wam tak mi tez nic nie zniklo z konta jak mialem tak mam 2000 ojro , na meile mi odpisuja !!!wienc nie mam zadnych zastrzezen narazie !!pozatym skan juz wyslalem i wplacilem kase czekam do 13 na wyplate .mnie tam traktuja powznie jak narazie moze dlatego ze mam zweryfikowane konto nieiwem zycze powodzenia w wyplatach za tydzien dam znac co i jak![]()
powiem wam tak mi tez nic nie zniklo z konta jak mialem tak mam 2000 ojro , na meile mi odpisuja !!!wienc nie mam zadnych zastrzezen narazie !!pozatym skan juz wyslalem i wplacilem kase czekam do 13 na wyplate .mnie tam traktuja powznie jak narazie moze dlatego ze mam zweryfikowane konto nieiwem zycze powodzenia w wyplatach za tydzien dam znac co i jak![]()
A ile trzeba wpłacic zeby moc wypąłcic to co juz mam . NO i czy najpierw zlecic wypłate a potem wpąłcic pieniadze czy odwrotnie
pokaz mi w innych bukach kiedy maja happy hours czy w normalnych godzinach?... czyli oni cie wkurzaja tym bardziej ze nie maja? zastanow sie gorgol co ty p....... i ze komputer losuje godzine i nic na to nie poradzisz
Uważaj ze słowkami!
jest dzwonek zalogowalem sie a kasy ni ma
Ja mam na kocie 160zł. Z losa dostałem 6zł . Narazie jest wszystko oki kasy mi nie ukradli. Wysłałem im skan dowodu i czekam. Jak narazie jeszcze nie uaktywniła mi sie wypłata przez Moneybookers. Czy wogóle ktos wypłacił??? Czy to jest jakas ściema???. Polecam Black Jacke mozna szybko zrobic kase . Ja z 1 euro zrobiłem 35 !!!!