>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
S 0

sciemniacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowe Goluszowice
A czy wypłacie na moneybookers tez potrzeba skan dowódu. Jezeli ma w euro i chciałby wypłacic do banku to za przewalutowanie cosik sie płaci ??. Prócz dowodu coisk. jescze. Pisaliscie tam ze 14 dni od wpłaty mozna wypłacac. To jezeli ja mam tylko tyle kasy ze zdrapki to moge w kazdej chwili wypłacic?? Prosze o odpowiedz

J 0

jetbull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do money tez skan do banku jak puscisz w euro to ci prawdopodobnie tylko przewalutowanie obetnie troche kasy... 10dni od depozytu uwalnia sie wyplata, narazie nikomu jeszcze sie nie uaktywnilo :] prawdopodobnie jak masz kase ze zdrapki tylko to wyplacisz ale poczekaj do 9-10 na pierwsze wyplaty od buka :]

J 0

jetbull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie powinno duzo wziac poprostu kurs kilka groszy nizej wyjdzie ;) a jak sprawdzic czy mozna wyplacac mozna w zakladce wyplaty jak ci zweryfikuja skany i wplacisz to ci tam ladnie pisze kiedy mozesz :jezora:

S 0

sciemniacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowe Goluszowice
To najpierw trzeba cos wpłacic zeby móc to wypłacic. To w sensie bonus albo zdrapka. Oczywiscie wykluczaja warunki obrótu

G 0

gorgol2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
HH o drugiej w nocy?? lol ! ten buk mnie coraz bardziej rozsmiesza mogli by zrobic HH oddzielnie dla kazdego kraj

J 0

jetbull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pokaz mi w innych bukach kiedy maja happy hours czy w normalnych godzinach?... czyli oni cie wkurzaja tym bardziej ze nie maja? zastanow sie gorgol co ty p....... i ze komputer losuje godzine i nic na to nie poradzisz

Uważaj ze słowkami!

A 0

archo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i jak wysyłał im ktoś kopie dokumentu? moze jak sie wplaci cos z moneybookers to potem na to konto mozna wyplacic bez wysylanie kopii dokumentu?

J 0

jetbull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
musisz wyslac skan dowodu ja wyslalem musisz wplacic ja wplacilem teraz czekam do 10 na uwolnienie wyplat

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no no już czekam 3 dzień na kase z mojego ROZLICZONEGO JAKO WYGRANY kuponu i doczekać się nie mogę, naprawdę dobry buk!

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
musisz wyslac skan dowodu ja wyslalem musisz wplacic ja wplacilem teraz czekam do 10 na uwolnienie wyplat

No to jak wyplacisz jakas kase z tego bukmachera to napisz na forum bo sam mam 170zl i nie wiem czy wplacac ta kase do buka

A 0

aero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Earth
Nie ma co ???? Dałem kilka singli, wszystkie weszły, a kuponów nie ma w moich kuponach. Wczoraj zniknęło mi z konta ponad 150 pln. Rzeczywiście poważny bukmacher ????

D 0

dawid_kow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma co ???? Dałem kilka singli, wszystkie weszły, a kuponów nie ma w moich kuponach. Wczoraj zniknęło mi z konta ponad 150 pln. Rzeczywiście poważny bukmacher ????

Nie jestes pierwszy i jedyny mialem to samo cos kreca - napisalem do supportu moze odpisza

N 0

nufc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
St. James's Park
Dla mnie to zwykli złodzieje ???? Miałem wczoraj 150 GBP później sie loguje i już tylko 95. Napisałem 2 emaile i nic . ZŁODZIEJE ???? ???? ???? ????

J 0

jetbull

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze czas maja na odpisanie wyluzuj XXXXXXXXXXXXXX

Idź na urlop od tego Forum i opanuj słownictwo.

R 25

rozumny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi juz kase dwa razy zabrali nic nie warty bukmacher ten jetbull

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam sie nie spotkalem z zabieraniem pieniedzy z mojego konta wiec jestem dobrej mysli moze uda mi sie cos wyplacic z tego buka

Status
Zamknięty.