>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bodi, też mi się tak wydaje. Za łatwo idzie wygrywac. Możliwe ze zaczynaja i nie wiedza jak podkrecic soft, ale srednio widze by wypłacili ludzia.
No chyba ze wypłaca a za tydzien skarbówka ????

R 0

rogaliszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja moge codziennie tysiaka wygrywac na tym pokerze karaibskim hehe ???? zobaczymy co bedzie za dwa tygodnie

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Albo ja jestem slepy albo glupi ale nie widze tego pokera karaibskiego. Moze mi ktos powiedziec gdzie go znajde dokladnie?

R 0

rogaliszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
juz go zlikwidowali haha bo tez wlasnie wszedlem sobie zagrac a tu nie ma ???? wczoraj tysiaka na nim wygralem ????

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BDG
juz go zlikwidowali haha bo tez wlasnie wszedlem sobie zagrac a tu nie ma ???? wczoraj tysiaka na nim wygralem ????

No cóż Jacks or Better tez zlikwidowali ???? a zrobiłem 2800 E :mrgreen: ale coś cieżko widze wypłate... :/ wysłałem dokumenty... zobaczymy co wymyślą :p:p

4 0

42500

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wczoraj wieczorem miałem na koncie 200 zł i meczyk MLB zagrany, który mi wszedł...Dziś wchodzę na mój profil a tam mam 0 złotych na koncie :wowsdf: a mecz baseballa jest rozliczony w moich kuponach. Na koncie powinno być ponad 400zł a nie mam nic...Coś mi zaczyna śmierdzieć... ???? :zy3ou:

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wczoraj wieczorem miałem na koncie 200 zł i meczyk MLB zagrany, który mi wszedł...Dziś wchodzę na mój profil a tam mam 0 złotych na koncie :wowsdf: a mecz baseballa jest rozliczony w moich kuponach. Na koncie powinno być ponad 400zł a nie mam nic...Coś mi zaczyna śmierdzieć... ???? :zy3ou:

Zarejstrowałeś się tylko po to żeby nam o tym powiedzieć ? :mrgreen:

Mi sie wydaje że oni się po prostu przeliczyli z tą ich całą promocją. Trafili na mase Polakow ktorzy co jak co ale kombinować potrafią ( także inne narodowości ale myt przodujemy) i którzy wygrali sporo kasy. Betgun i Admiral zaczynali podobnie.

42500 - może wcześniej źle rozliczyli kupon i teraz poprawili ? Inni tak mają, u mnie jest podobnie.

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi :]
ja oczywiscie w czepku urodzony dostalem marne 2 EU...... by to trafil :zy3ou:

Uważaj na słownictwo, to forum , a nie blokowisko.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja oczywiscie w czepku urodzony dostalem marne 2 EU......szlag by to trafil :zy3ou:

Ja dostałem 15 zl a mam praiwe 3000 takze nic straconego :mrgreen:

gl

G 0

gigol1977

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie.Nie ma nawet informacji że przepraszamy itp.

R 0

rogaliszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to juz pewnie skonczyli swoja działalnosc hehe przestraszyli sie nas ???? ;-)

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba po wszystkim, dowody wyłudzili, troche euro i sie zwineli ????

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
strona nie działa , najśmieszniejsze jest to że już nawet nie pokazuje sie black theme z napisem o problemach technicznych

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziala, co wy gadacie. Sa problemy ale jakos to dziala...
jezeli ci działa to jesteś wyjatkiem , mi np. na zadnej z 3 przeglądarek nie dział mimo wielokrotnego odświerzania pokazuje się tylko biała strona :;/:

R 0

rogaliszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawe ile osób dokonalo depozytu hehe ile sobie zarobia na łatwowiercach :jezora:

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Oj nie wiem...oby moje początkowe myśli się nie sprawdziły, że to jeden wielki wałek Miejm nadzieję, że to tylko chwilowe problemy techniczne.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziala, co wy gadacie. Sa problemy ale jakos to dziala...
jezeli ci działa to jesteś wyjatkiem , mi np. na zadnej z 3 przeglądarek nie dział mimo wielokrotnego odświerzania pokazuje się tylko biała strona :;/:

Nie działa juz kilka godzin......no tak kto wpłacił ten raczej pozbył sie kasy.Mysle ze strone jeszcze włączą zeby ktos naiwny wpłacił. :-?

Status
Zamknięty.