>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Ja się zarejestrowałem ... zaraz dostałem maila i link do zdrapki ale strona się nie chce włączyć z tą zdrapką ;/

zulu15 12

zulu15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja juz zrobilem z 6 euro 44 ale czy idzie wyplacic?

trzeba sprobowac...

M 0

menonly

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludziska! Jak wam nie działa link lub strona sie nie chce otworzyc spróbujcie z mozilli firefox ja tez miałem ten problem ale go juz nie mam;)

M 0

mkiller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
udalo mi sie zdrapac 70E. bardzo dziwny buk, chyba nie jestem pierwszy, ktory to powtarza i zapewne nie ostatni.. siadl mi wczoraj kuponik z tenisa i mam 220E na koncie. czekam teraz na kogos kto wyplacil kase.. rowniez mialem problemy z zaladowaniem strony ale wystarczylo odswiezyc i wszystko bylo w porzadku..

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
udalo mi sie zdrapac 70E. bardzo dziwny buk, chyba nie jestem pierwszy, ktory to powtarza i zapewne nie ostatni.. siadl mi wczoraj kuponik z tenisa i mam 220E na koncie. czekam teraz na kogos kto wyplacil kase.. rowniez mialem problemy z zaladowaniem strony ale wystarczylo odswiezyc i wszystko bylo w porzadku..

Kasę mozna wypłacic po wcześniejszej swojej wpłacie , zweyfikowaniu konta i odczekaniu od swojej wpłaty 14 dni!!!! więc jeszcze sporo czasu poczekasz.

Q 0

quest

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bedzie ktos sie decydował na wpłate do tego buka ? Ja ugrałem 43 euro i sie zastanawiam co dalej...

D 0

denas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak wogole to od kiedy istnieje ten buk?Bo bardzo niewiele opini znalazłem o nim w internecie.

G 0

gigol1977

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tu się załapać na HH,jak ta strona praktycznie wogóle nie dziala. :przeklina:

K 0

kamel124

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozecie mi wytłumaczyć jak zdrapujecie ta zdrapke?? Ja za kazdym razem dostaje 4 ojro ( konta mam założone na kumpli).............

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Mozecie mi wytłumaczyć jak zdrapujecie ta zdrapke?? Ja za kazdym razem dostaje 4 ojro ( konta mam założone na kumpli).............

i potem się dziwić, że Polacy sa pomijani przy promocjach :roll:

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ale z tego samego IP a tak nie mozna.....niestety tylko Polacy tacy są ,że za 2-4 Euro biegliby do samego Berlina-wstydzmy się :oops:

pusio 0

pusio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
nie wiem po co kombinować.Ja zgarnołem 4 juro z w 2 dni zrobiłem z tego o 55.niestety wczraj zjechalem do 0 na ruletce :p

S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Był już dziś HH ??

a co do kolegi kamel124 to jak już zostało napisane że później Polacy są pomijani przy promocjach.....

EDIT:

Właśnie trwa HH ???? Zgarnołem 2 Euro ????

F 0

frantic20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gogogo HH !! musze to odrazu postawic ? czy moge zostawic sobie i nie zniknie to 2e po uplywie czasu ?

Status
Zamknięty.