>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zarabianie Na Zakładach Sportowych

Z 1

znzs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
1 #
Itas Diatec Trentino - Bre Banca Lannutti Cuneo, 1 , 1.30
Javier Marti - Jo-Wilfried Tsonga, Łącznie gemy w secie 1 poniżej 9.5, 1.60
2.08
Stawka: 500pln

Z 1

znzs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Villarreal - Man City
Poprzednie spotkanie: 2:1 dla City; jednak sporo nerwów kosztował mnie ten mecz. City określony mianem pewniaka, który na własnym obiekcie zaspokoi potrzeby fanów na piękne widowisko, trzymało mnie w niepewności do ostatniej minuty. Wywalczyli wygraną; według mnie zasłużenie, bo mieli przewagę w posiadaniu piłki ; a honor City uratował Aguero.
Aktualna forma: ostatnie 5 spotkań
Villarreal - W - L - L -L - D.
Man City: - W - W - W- W - W. ( w tym m.in wygrana 6-1 z United)
Osłabienia: Villarreal: zagra bez Cristiana Zapaty, Caniego, Marco Rubena i Marcosa Senny, natomiast występ Javiera Camuñasa jest niepewny. Man City: tutaj przede wszystkim powrót Balotelliego Man City w niesamowitej formie. Nie ma lepszej okazji, niż drużyna która na chwile obecną wygrała tylko 3 mecze w lidze, a teraz załamuje się brakiem Rossi i Nilmara.
W takiej sytuacji powinni odpuścić spotkanie i skupić się na grze w lidze.
Typ: Man City
Kurs: 1.60 Betsson
2 #
Villarreal - Man City, 2 1.60
Itas Diatec Trentino - Bre Banca Lannutti Cuneo, 1 , 1.30
2,08
1000pln​

Z 1

znzs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
HV 71 - Linkopings HC

Typ oparty na osłabieniach, ale i sympatii do gosci. Mimo tego, że gospodarze mieli walczyć jedynie o utrzymanie, a ku zaskoczeniu wszystkich, teraz są na pozycji lidera.. to dzisiejsze spotkanie będzie ciężkie ze względu na braki: Jesper Fasth 14m 6+6, Jesse Joensuu 15m 4+10, Mats Trygg 6m 1+0, Per Ledin 15m 4+7, Jesper Thörnberg 13m 1+1.
U gosci brak jedynie Linkopings bez Soderberga 7m 4+.
Statystycznie.. HV 71 muszą przegrać.​

3#
Typ: Linkopings HC
kurs: 3.00 expekt
150pln

Z 1

znzs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Detroit Red Wings- Minnesota Wild
&quot;Skrzydła&quot; to drużyna z tych, które nie są praktycznie do pokonania u siebie. Ostatnio zrobiło to San Jose wygrywając w Detroit 2-4, jednak myślę ,że przez następne kilka meczy nie uda się to nikomu.
Red Wings mimo nie najgorszej gry mają 4 porażki z rzędu.Sądzę, że jest to najlepszy moment na przełamanie tej negatywnej serii z drużyną, która bardzo kiepsko prezentuje się na wyjazdach.

Typ: Detroit
Kurs: 1.85expekt
700pln

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bartus +1 Punkty (:))