>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zarabiaj na tenisie, duże prawdopodobieństwo wygranej!

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Wczoraj Djoko na początku meczu przegrał 7 piłek z rzędu przy własnym serwisie...Progresja jak to progresja prędzej czy później doprowadzi wiadomo do czego. Dobrowolne datki na konto ? A można liczyć na podobny gest z Twojej strony, jeżeli ten Twój &quot;wspaniały&quot; system jednak okaże się nieskuteczny ? Zwrócisz co nieco ?

E 0

eyo_cassos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Każdy używa systemu na własną odpowiedzialność, Dalik moze zamiast grac punkty z rzędu grac co 2 punkt, myślę ze przy kursie jakim napisałeś można się dorobić, nawet jeśli będzie nam wchodzić co 3 punkt. Na mecz Djoko z Murrayem bym nie stawiał, nie można było określić jednoznacznie faworyta

S 4

sempre46

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to zależy jak ustawisz sobie stawki .NP gdystawkowanie będzie na stały zysk =1j to zakładając kurs 2,3 i pierwszą stawkę 1,3j oraz kapitał ok 220j to starczy ci na 9 poziomów .
A jeśli ustawisz sobie grę na stały zysk rosnący o 1j i przy kapitale 240j starczy ci to na 8 poziomów przy pierwszej stawce 1,3j.
Poza tym jak następuje sytuacja ,że gracze wygrywają ostro swoje podania do zera to kurs rośnie i to nawet do 2,75 .
Istotną sprawą jest także dobór spotkań.trzeba szukac tych z graczami ze słabszym podaniem więc grać nie na pałę.
Widziałem statystyki gdzie podają prędkości podań ,a także statystyki z wynikami meczy w ujęciu punktowym .Problem w tym ,że jeszcze nie powiązałem tych danych .no ale w przyszłości muszę to zrobić.

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
to zależy jak ustawisz sobie stawki .NP gdystawkowanie będzie na stały zysk =1j to zakładając kurs 2,3 i pierwszą stawkę 1,3j oraz kapitał ok 220j to starczy ci na 9 poziomów .

Jeżeli mówisz o Betclic to minimalna stawka = 2zł

Istotną sprawą jest także dobór spotkań.trzeba szukac tych z graczami ze słabszym podaniem więc grać nie na pałę.

A to akurat nowość...
Na pałę jeszcze nikt nic nie ugrał.

S 4

sempre46

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w B365 jest także ten zakład a tam minimalna stawka to 1 zł a w euro 25 centów

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Nie do końca wiem jak stawiać.
Punkty zmieniają się co drugi.
Skoro nie wszedł mi 2 to mam stawiać na 4 ?

E 0

eyo_cassos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Nie do końca wiem jak stawiać.
Punkty zmieniają się co drugi.
Skoro nie wszedł mi 2 to mam stawiać na 4 ?
Możesz grać co 2 punkt a możesz obstawiac punkty po kolei z tym że stawke zmniejszasz lub zwiększasz co drugi punkt w zależności od wyniku zakładu

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dalej nie kumasz, że zanim poznasz wynik poprzedniego zakładu już nie możesz obstawić kolejnego punktu tylko przeskakuje co 2? Zrozum człowieku albo pofatyguj się na live i zobaczysz.

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
On chyba mówił o dwóch równoległych progresjach na raz. Wtedy zahaczamy każdy pkt. po kolei. Oczywiście nic to nie zmieni w przypadku pojedynczej progresji.

S 4

sempre46

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę ,że staramy wymyślić proch .trzeba dać sobie spokój z tymi bukami i tym zakładem bo to specjalnie jest tak pomyślane aby nie tego nie móc ogarnąć przez gracza.Nie pozostaje nic innego jak zainteresować się Betfair i wziąć do pomocy program typ Geeks Toy .

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Tak...
I postawić mecz Arsenalu z Sunderlandem na lay 0:0 z zobowiązaniem całego budżetu.... (kurs był około 1.04)

S 4

sempre46

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
miałem na myśli tenis pisząc wcześniejszy post ale dzięki za info jeśli tak jest jak piszesz zaraz postawię lay&#39;a

E 0

eyo_cassos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
znalazłem rozwiązanie na obstawianie dwóch punktów z rzędu, tylko tym razem obstawiam przy serwach underdoga, załózmy ze kurs na zdobycie punktu przez serwującego jest 1,70 a na faworyta 1,90
robimy dwa zakłady ako
1 zakład
1 punkt underdog
2 punkt faworyt
kurs 3,21
stawka 2zł
2 zakład
1 punkt faworyt
2 punkt underdog
kurs 3,21
stawka 2 zł
obejrzałem parę meczy i zauważyłem że zazwyczaj przy serwach underdoga faworyt zdobywa punkt, a underdog odgrywa się tym samym. Jeśli stawiamy dwa zakłady, nie ważne kto zdobędzie pierwszy punkt, ważne żeby zawodnik nie zdobył 2 punktów pod rząd. Jak widzimy powyżej zainwestowaliśmy łącznie 4 zł a wygraliśmy 6,42.
W przypadku porażki zwiększamy stawkę *2. Co wy na to?

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
znalazłem rozwiązanie na obstawianie dwóch punktów z rzędu, tylko tym razem obstawiam przy serwach underdoga, załózmy ze kurs na zdobycie punktu przez serwującego jest 1,70 a na faworyta 1,90
robimy dwa zakłady ako
1 zakład
1 punkt underdog
2 punkt faworyt
kurs 3,21
stawka 2zł
2 zakład
1 punkt faworyt
2 punkt underdog
kurs 3,21
stawka 2 zł
obejrzałem parę meczy i zauważyłem że zazwyczaj przy serwach underdoga faworyt zdobywa punkt, a underdog odgrywa się tym samym. Jeśli stawiamy dwa zakłady, nie ważne kto zdobędzie pierwszy punkt, ważne żeby zawodnik nie zdobył 2 punktów pod rząd. Jak widzimy powyżej zainwestowaliśmy łącznie 4 zł a wygraliśmy 6,42.
W przypadku porażki zwiększamy stawkę *2. Co wy na to?

Ciekawe, tylko gdzie masz takie zakłady?

G 13

gris

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli dobrze rozumuje to nie da się takich dwóch zdarzeń obstawić na jednym kuponie jeszcze na dodatek live to już w ogóle.