>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zapytanie

P 2

przemasss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chce zadnych bonusow , chce wplacic i normalnie grac. Odpowiedzcie mi na pytanie
JEZELI NIE WPISZE ZADNEGO KOD BONUSU , i przeleje zalozmy 100zł i bede mogl sobie wyplacic 300 bez zadnych obrotow i zabaw

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty
sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby wypłacić 300 to trzeba będzie je wygrać, ale tak, będziesz mógł wypłacić bez żadnych obrotów. Obrotowi będzie podlegać tylko Twoja wpłata, chyba po minimalnym kursie 1.01. Nie można wpłacić i bez obstawienia niczego wypłacić depozytu. Możesz jeszcze przy wypłacie trafić na weryfikacje, wysyłasz to co chcą i nie ma problemu ;)

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po prostu obstaw za 1 zł jakiś typ dla jaj jak nie wejdzie trudno ale będziesz mogl wyplacic 299 zł

Najgłupszy post jaki przeczytałem na tym forum.
Jak nie masz o czymś pojęcia/nie wiesz o czym piszesz to po prostu nie pisz.

E 3

emarti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aby nie zakładać nowego tematu chciałbym zapytać dlaczego czasami znikają typy przy zakładach na żywo i pojawia się takie okno zapodaj.net/cb860c37c54f0.jpg.html Nie mogę wtedy nic zrobić na nic kliknąć mimo że widać propozycje zakładów.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty
M 0

mazur02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
emarti: każdy bukmacher blokuje na chwilę możliwość stawiania gdy jest sytuacja podbramkowa, rzut karny albo np. czerwona kartka. na twoim screen&#39;ie w relacji tekstowej masz wyraźnie napisane &quot;rzut karny dla Brazylia&quot;. kursy wrócą ponownie po rozstrzygnięciu sytuacji, czyli w tym przypadku po pudle zawodnika lub bramce.

E 3

emarti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OK miałbym jeszcze pytanie. Po zakończeniu meczu tenisowego Azarenka V. - Paszek T. mój zakład figuruje jako &quot;źle&quot; z remisem 0:0 (wiadomo że w tenisie nie ma remisu a ja obstawiałem kogoś innego) W informacjach dodatkowych jest tajemniczy skrót &quot;w.o Azarenka&quot;. O co chodzi i czy jest jakaś legenda skrótów w BAH?

L 0

luqasson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lomza
o mój Boże, tajemniczy skrót &quot;w.o&quot; ... jak chcesz obstawiać to zapoznaj sie z podstawowymi terminami np. w tenisie &quot;krecz&quot; a tajemniczy skrót to WalkOwer dla przeciwniczki Azarenki, jest źle i liczony jest po kursie 1.00 bo nie rozegrały ani jednego seta, więc twój kupon jest dalej aktywny o ile był to kombinacyjny, jeśli pojedynczy to zażądaj zwrotu kasy czy coś, nie wiem jak tam dokładnie jest w bahu,