>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zapisy - Turniej FIFA 08

Status
Zamknięty.
kubota 76

kubota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przytkowice
A fife mam tylko niemam wgranej tej opcji ???? Bo tam ja wchodze na Liga interaktywan to pisze ze musze to dopiero wgrac!!

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A fife mam tylko niemam wgranej tej opcji ???? Bo tam ja wchodze na Liga interaktywan to pisze ze musze to dopiero wgrac!!
nie wchdozi sie tak, wchodzisz w tryby gry, i tam ostatnie - gra wieloosobowa, potem poł. bezposrednie i tam albo hostujesz (gospodarz) albo klikasz nowy i dodajesz IP zioma + potem na niego kilkasz i POŁACZ. to tyle

oko__00 0

oko__00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wchdozi sie tak, wchodzisz w tryby gry, i tam ostatnie - gra wieloosobowa, potem poł. bezposrednie i tam albo hostujesz (gospodarz) albo klikasz nowy i dodajesz IP zioma + potem na niego kilkasz i POŁACZ. to tyle
tak robisz zawsze na każdej wersji ?

kubota 76

kubota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przytkowice

Dzienki za pomoc ????

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
tak, oczywiscie ja mam orginal, tak jak my wszyscy i pytamy tylko teoretycznie... &#39;info dla kolegow&#39; ( :p )

kubota 76

kubota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przytkowice
ej a bez wgrywania tej opcji co niekiedy nam sie wyświetla to pojdzie ???? ???? Bo ja fifke mam L ????

kubota 76

kubota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przytkowice
Kurde wpisujcie się szybciej bo niemam co robi a bym pograł z kim ???? Jeszcze tylko 4 osoby !!

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
up@
comeone ludzie nie chcecie grac ? ? ???? ????

Status
Zamknięty.