>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zapisy do konkursu

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W tym temacie należy się zapisywać do konkursu. Jednak zanim to zrobisz zapoznaj się z regulaminem! Przykład prawidłowego zapisu:
pestka7 - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

Osoba, która się zapisze może zostać wykluczona/usunięta, gdy opiekun stwierdzi:

a) dany gracz (jego multikonto) jest umieszczony na czarnej liście konkursowej
b) zarejestrował się na forum w celu konkursowym
c) jest userem &quot;konkursowym&quot; i jego wkład ogranicza się tylko do uczestnictwach w nich, bez merytorycznego wkładu w innych działach sportowo-bukmacherskich.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Hajduk - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pompon67 +6 Punkty
O 73

ohyeah

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
zapisuję się! ????
ohYeah - oczywiście jak zawsze, przeczytałam dokładnie regulamin i akceptuję warunki konkursu, a także jestem zarejestrowana zarówno na stronie Betsafe jak i Betsson ( przy okazji zwracam się z prośbą do administratorów Betssona o choćby odrobinę korzystniejsze warunki obrotu wygranych pieniędzy niz te z konkursu LE )) .
życzę wszystkim powodzenia ????

pompon67 +6 Punkty
O 73

ohyeah

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
aha, przepraszam, wyleciało mi z głowy, że trzeba rozpocząć wiadomość swoją forumową ksywą w wersji pogrubionej.
proszę o edycję poprzedniego posta poprzez dopisanie &quot;ohYeah&quot; przed informacją o tym, że się zapisuję. Z góry dziękuję;)

4 96

46ckm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
46&#39;CKM - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

pompon67 +6 Punkty
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
yebaka - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
anzelmo- zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

G 152

grzegorz89.89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
grzegorz89.89 - zapoznałem się z regulaminem i w
pełni go akceptuję. Posiadam konto w Betsafe i
Betsson.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jasper - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
KrisBarca_92 - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
radomiak1910 zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson

J 30

jakub87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakub87 - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuje. Posiadam konto w Betsafe i Betsson