Ale niektóre tematy ciężko się czyta, naprawdę. Część użytkowników się zachowuje jakby pozjadało wszystkie rozumu. Ktoś pyta czy
sts ma jakieś zalety, inny mu kulturalnie odpowiada, zaraz się zjeżdża stado wilków z pretensjami jak w ogóle ktoś śmie mówić o zaletach tego bukmachera, a kończy się na polityce i na tym, że przez to że ktoś podał zaletę która niewątpliwie są szybkie wypłaty i na przykład całkiem fajna apka pada stwierdzenie że Państwo jest skrajnie lewicowe. Wy tak na serio? Wyzywacie ludzi od trollow, wysłanników
stsa, a ja gdy to czytam nie widzę nic co by jakoś ich przesadnie przechwalało. Wy chyba jesteście strasznie sfrustrowana swoimi porażkami. Podejrzewam, że w każdym wątku o stacjonarnym bukmacherzy byście zamieszczam podobne posty. I dodam, że nie gram ani w
stsie, ani żadnym Polskim bukmacherzy żeby było jasne. Przynajmniej nie regularnie. Po prostu stwierdzam fakt. Zdarzało mi się wygrać u nich po 20 tysięcy stawiając na underdogów w tenisie i potem grałem również zakłady z wyższymi kursami za wyższa stawkę z tych wygranych i nikt mnie nigdy nie zlimitował. Niestety nie pokaże Wam tych kuponów, bo kasuja historie rozliczonych zakładów po 6 miesiącach