>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

zaklady wirtualne w sts

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Na czym jak na czym ale grać Vsports progresją to jest istne samobójstwo.

czemu? jeżeli np po 40 dniach analiz seria bez remisu nie przekroczy 15 to o czymś świadczy,więc zaczynam gre czekam aż nie będzie ok 6 razy remisu pod rząd wtedy wchodze w gre na remis progresją.

w teorii wygląda to dobrze

jose7 40

jose7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam.śledzi ktoś może wirtualne mecze w sts? analizowałem ostatnie 15 dni piłki nożnej i zauważyłem ze maksymalna ilosć spotkań bez remisu to 15.wiec nasuwa sie taki wniosek.czekamy aż będzie 6-7 meczy bez remisu i jedziemy z progresją na remis.
od 2 zł.z tym że mamy kapitał na 10 progów.ładnie to wygląda w teorii i zarobek w teori jest piekny ale,
-żeby tak grać musze zrobić analize nie 15 odtatnich dni lecz więcej.(nie ma archiwum np ostatniego miesiąca ????
-mieć kapitał 2000zł.
-siedzieć cały dzień w sts ????
Jeżeli ktoś robi podobne analizy ma np wyniki miesiąc wstecz to chętnie skorzystam;)
Nie polecam ???? Wyniki często są &quot;z kosmosu&quot; i z tego co wiem (niepotwierdzone info) to jest chyba maksymalna stawka na taki zakład. Znajomy ma taki zeszyt z wynikami i dzięki temu często trafia 0-4 / 4-0 i jakos ponad 700 zł w tydzień zarobił na tym na czysto więc chciał zagrac za 100 zł raz kupon ale maksymalnie mógł zagrać za 40 zł. Typ wszedł ale nie wiem o co chodziło z tą stawką.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
można za ponad 100zł grać bo widziałem jak grają.a w regulaminie max wygrana na tych zakładach to 50 tys.ale spytam jutro w sts.
ja to widze tak jeżeli np weźmiemy wyniki z 40 dni piłki nożnej.max seria bez remisu (po analizie 15 dni) zrobimy analize tych 40 dni i okaże sie że max seria bez remisu to 15 to...
idziemy do sts z kapitałem 2000.czekamy aż bedzie ok 6-7 meczy bez remisu i wtedy zaczynamy grać progresją ok 2 zł.2,4,8 itd...
gdybym grał tak przez ostatnie 15 dni w sts zarobił bym ok 5000 zł.zakładając że czekał bym na 6 meczy bez remisu a przy 7 zaczynał od 2 zł.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Wydaje sie to łatwe ale nie pamiętam seri więcej niz 15 meczy bez remisu od kiedy jest możliwość takiego grania.Z tego co pisze w regulaminie w wyniki tych meczy nie ingeruje człowiek,niezależny system sie tym zajmuje.(jak działa nie mam pojęcia)

Co Wy na to?

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
No właśnie sam widzisz, niezależny system. Jednak system ten musiał zostać stworzony przez człowieka. A system ten został stworzony w takim celu, żeby przynosić zyski nie grającym tylko firmie STS.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
tak,ale chodzi mi o to ze nie spotkałem sie jeszcze z serią większą niż 15 meczy bez remisu.to nie jest mój jakiś tam wywód po paru wizytach w sts czy analizie ostatnich paru dni.to są dane oparte na podstawie analizy wszystkich spotkań przez długi okres czasu.jezeli sie w to bawisz sam zobacz a jak znajdziesz,pamiętasz jakąś serie większa niz 15 meczy bez remisu to prosze o info i dowód.

z tego wyciągam taki wniosek jak już pisałem.
a zrobie tak pewnie.poczekam jeszcze miesiąc,jeżeli przez ten okres nie trafi sie większa seria niż 15 meczy bez remisu to zbieram kase i wchodze w gre.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Czasami puszcze jakiś kupon ale bez szału. Zazwyczaj jak mi jakieś drobne zostają to zagram, ale tylko jeden kupon i starczy. Widzę, co te zakłady zrobiły z ludźmi w punkcie, który odwiedzam.
I jeszcze kilka takich rad:
1. Chcąc grać progresją pamiętaj, że zawsze może trafić się awaria systemu podczas której padnie ten długo wyczekiwany przez Ciebie remis.
2. Nie wiem jakie jest natężenie ruchu w Twoim punkcie, ale u mnie dość duże i mimo wszelkich starań ze strony obsługi nie zawsze każdy zdąży zagrać tego Vsporta.
Sercem życzę powodzenia, ale rozumem odradzam ????

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
W punkcie w którym planuje to robić ruch jest mały.aha te zakłady można stawiać poza kolejką.Fakt awaria systemu zdarza sie...i to jest największy minus tego ????
Z jednej strony wydaje mi sie to nielogiczne ale fakt ŻE NIE WYSTĘPUJE WIĘKSZA SERIA NIŻ 15 MECZY BEZ REMISU przemawia dosyć mocno i skłania do takiego grania.

można sobie obliczyć zysk analizujac wyniki.(ok 300-500zł dziennie lekko.)zakładając że nie bedzie awari systemu.to że bedzie kolejka to sobie poradze ????

aha i te 2 tys:? spora kasa

ale po tygodniu sie powinna odrobić z nawiązką.
i dzień w sts spędzony :cool:

czy warto???

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
.to że bedzie kolejka to sobie poradze
Nie wątpię ????
No właśnie o to jest pytanie ???? . Uważam, że te 15 dni ostatnie to dość mało jak na ryzykowanie tak dużej ilości gotówki, No chyba, że masz zarobki pozwalające na takie stawki.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
te 15 dni to ostatnie tygodnie.a wczesniej tylko &quot;jechałem&quot; na stronie sts po wynikach i szukałem.i wtedy też nie pamiętam żeby była seria większa niż 15 meczy bez remisu.
niestety nie ma archiwum np 100 dni jakie były wyniki...szkoda.
a co do zarobków to właśnie ich szukam;) wszelkimi sposobami.i studiuje jeszcze
a co do analiz, jak nie zrobie analizy ok 50 dni to nie zaczynam z biznesem.
a moze system jest tak ustawiony ze nie ma opcji ponad 15 meczy bez remisu.nie wiem...
aha zobacz sobie wyniki z ostatnich dni i zrób analize gdybyś grał tak jak ja planuje.
taka kasa przemawia do wyobraźni,ale rozum tu decyduje

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
No tak jak już pisałem powodzenia życzę. Daj znać po tych 50 dniach jak Ci poszło. Sam bym poprzeglądał takie rzeczy, ale pracuje i nie mam zbyt wiele czasu.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Jeśli byś już się zdecydował to chyba to polecam zastanowić się nad grą w kilka osób np. w 4. Zawsze mniej trzeba wnieść kasy a i można siedzieć w STSie na zmiany ????

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Myśle że jak wszystko będzie ok to początkiem kwietnia zaczynam.hm myślałem nad tym żeby w kilka osób...ale wole jednak sam,ewentualnie 2 osoby.wiec teraz analiza tego co sie będzie działo.... co do gry jest ryzyko fakt ale zarobek prezentuje jak sie pięknie.
po tygodniu można zrobić 100% zainwestowanej kasy (patrząc po tym co sie działo w przeszłości).

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
System i tak Cię owali i tak ????
Jak ktoś kiedyś pisał czy mówił, na te kilka sekund przed startem meczu komputer wybiera rozwiązanie na którym STS może zarobić najwięcej a więc nie licz że ograsz ten system. Owszem teraz na &#39;sucho&#39; wszystko może wyglądać ładnie ale na pewno nie uda Ci się przerobić że tak powiem tego systemu.
Choć życzę Ci powodzenia bo sam lubię zagrać w to za kilka złotych i czasem nawet potrafi wpaść coś ciekawego ale to chyba kwestia fuksa...

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
System i tak Cię owali i tak ????

Jak ktoś kiedyś pisał czy mówił, na te kilka sekund przed startem meczu komputer wybiera rozwiązanie na którym STS może zarobić najwięcej a więc nie licz że ograsz ten system. Owszem teraz na &#39;sucho&#39; wszystko może wyglądać ładnie ale na pewno nie uda Ci się przerobić że tak powiem tego systemu.

Choć życzę Ci powodzenia bo sam lubię zagrać w to za kilka złotych i czasem nawet potrafi wpaść coś ciekawego ale to chyba kwestia fuksa...

Tak ale ja moje granie opieram na fakcie że nie ma więcej niz 15 meczy bez remisu z rzędu,jeżeli taka opcja potwierdzi sie przez następne 30 -40 dni to mam podstawy aby grać tak jak napisałem...a to chodzi w tym..

K 0

kpsopot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Raz sie zarobi , drugi raz sie zarobi a potem 10 razy straci ???? To jest jak z Keno w Lotto ???? Komputer losuje najlepsze ustawienie ????

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Raz sie zarobi , drugi raz sie zarobi a potem 10 razy straci
Gorzej jak kolejność jest odwrotna ???? 10 razy straci, ale tłucze nadal bo musi zarobić. Osobiście znam gościa, który jak siedzi sam to twierdzi, że wygrywa i wygrywa (oczywiście świadków n to mu brakuje). A jak już ktoś jest to potwierdza jedynie, że ciągle topi.
Vsports = automaty

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Vsports = automaty zgodze sie.....ale jeżeli widzimy pewną prawidłowość (czyli ze seria większa niz 15 meczy z rzędu bez remisu nie występuje) i sprawdza sie to w dłuższym okresie czasu to skłania nas to do zagrania i wykorzystania tego faktu.wg moich obliczeń na podstawie tego co działo sie w ostatnich dniach tygodniach można zarobić świetnie.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
zobaczcie wczorajsze wyniki vsport .gdybym grał wczoraj tak jak pisałem to zarobek wyszedł by ok 1500zł. (o ile nie było by awarii systemu)