>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakłady Finansowe

tremen 10

tremen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
oderne
Grałem wczoraj w zakłady finansowe na bet365 zarobiłem z 40 złotych 3100 złotych i dzisiaj rano chce sobie postawić i palanty dzisiaj zwiększyły mi czas przetwarzania kuponu z sekundy do 5 sekund. I nie moge nic postawić bo kurs się zmienia. Miał ktoś ten sam problem??

simson3 0

simson3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakim sposobem grasz ? Mi narazie nic nie zwiekszaja.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hmmm co tu do odświerzania ... wygrywacie to sie bukom nie podoba to nakładają limity. Z jakiego powodu zwiekszaja czas przyjecia zakladu zamiast dawac limity, nie wiem, ale watpie by mozna bylo to zmienic w jakikolwiek sposob. Live-chat odpowie standardowe - decyzja traderow i tyle ????

M 0

mateeo1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie tak jak mówi Simons. Mi dość, że wydłuzyli czas przyjęcia zakładu to po wygraniu 2.000 nałożyli limit wygranych - 45 zł. Niestety traderzy są nieugienci i nie da się wygrywac.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czego nie wrzucisz instrukcji &quot;kursu&quot; na jakąś zwykłą stronę hostingową tylko na jakieś hostujemy.pl gdzie trzeba wypełniać ankiety po czym przychodzą smsy na tel i trzeba za nie bulić?

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jak się zaczyna wygrywać kilkaset tysięcy pln wtedy dają limity czasowe 10-15 sekund na zakład.

R 190

rednee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLAND
Ten kurs to jakaś lipa. Zero konkretnych informacji. NIE POLECAM!

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie poradniki za kase są jak płatne stronki z mega pewnymi typami - tylko dla jeleni.

frem 59

frem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy nie grałem w zakłady finansowe. Tak patrze od godziny. Jak się na tym zarabia? Trzeba wykonywać jakieś obliczenia, coś czytać o giełdach, czy gra się na czuja? No na których opcjach gry jest dość łatwo wygrywać? Tam są 5 min, godzinne, dzienne i do tego zakresy, ruchome kursy i stałe. Czy ktoś wie od czego zacząć ?

A 1

andrzejpaulo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Witam wszystkich Jedynie co wam mogę dodać że na bet365 jest jedno wielkie G...Może ktoś ma tu wiedzę jeżeli sesja kończy się 1.38380 a zakład opiewa 1.38380 TAK EURO/USD To na jakiej podstawie rozliczają kupon ujemnie jeżeli wychodzi remis ????

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam wszystkich Jedynie co wam mogę dodać że na bet365 jest jedno wielkie G...Może ktoś ma tu wiedzę jeżeli sesja kończy się 1.38380 a zakład opiewa 1.38380 TAK EURO/USD To na jakiej podstawie rozliczają kupon ujemnie jeżeli wychodzi remis ????

Bo postawiłeś powyżej tej wartości.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zuchman +2 Punkty (Dziękuję!!! :D)
R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie poradniki za kase są jak płatne stronki z mega pewnymi typami - tylko dla jeleni.
i ciekawe po jaką cholerę ktoś by się chciał ze wszystkimi dzielić swoim sposobem gry. Bet365 by zbankrutowało jakby to była prawda

A 1

andrzejpaulo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Bo postawiłeś powyżej tej wartości.
A gdybym postawił 1.38380 NIE A skończyło się 1.38380 bez logiki przecież niżej się nie skończyło wysłałem kupon do rozpatrzenia

Jeszcze Pytanie da się na to forum wrzucić zdjęcie ?