>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zakład bez ryzyka do 500 PLN! Nowy rok ze Sportingbet

Status
Zamknięty.
kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Podczas pierwszej rozmowy na czacie mnie rozlaczylo . zajelo mi chwile zeby wrocic przez czas oczekiwania ale wszystko trwalo 15-20 min...

M 1

matkus1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kb a może miałeś kursy same surebetowe ze sportingbetu (bardzo wysokie, w porównaniu do innych buków)

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie... Ja wszystkie zaklady postawilem wczoraj , chcialem zdazyc przed nowym rokiem zdobyc bonus... Glownie DNB na faworytów z Serie B + NBA.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie rozmiawiałem za Zdzisławem na Live chacie i dostałem informację że wszystkie freebety mają być dopisane do jutra do godziny 10

F 2

future0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm... jutro ? Miało być z tego co się orientuje dzisiaj, czy jest to zgodne z regulaminem ?

T 135

trutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet niech sobie jaj nie robią, bo mam w planach obstawić dzisiejszy finał Dartów za tego freebeta.. W regulaminie jest wyraźnie napisane &quot; Darmowy zakład 500 PLN zostanie automatycznie przyznany 1 stycznia 2013 roku.&quot; Więc nie może być tu lecenia w kulki z jutrem.

brak2sensu 0

brak2sensu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ziemia
Nawet niech sobie jaj nie robią, bo mam w planach obstawić dzisiejszy finał Dartów za tego freebeta.. W regulaminie jest wyraźnie napisane &quot; Darmowy zakład 500 PLN zostanie automatycznie przyznany 1 stycznia 2013 roku.&quot; Więc nie może być tu lecenia w kulki z jutrem.
Może taki mieli cel, dla tych którzy się wcześniej przygotowali do freebeta.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co w tym złego że ktoś zaplanuje dany zakład? ja też mam pomysł na zakład na dziś.

To że Trutek zaplanował grę na finał dartów potwierdza że się umówił z Darterami na taki wynik? Dura Lex et Lex.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
I co w tym złego że ktoś zaplanuje dany zakład? ja też mam pomysł na zakład na dziś.

To że Trutek zaplanował grę na finał dartów potwierdza że się umówił z Darterami na taki wynik? Dura Lex et Lex.

To z tego,że jak ktoś miał już dzisiaj coś już upatrzone,to np. dostanie jutro freebet i będzie musiał kombinować,żeby zagrać coś innego.I tą łacinę na koniec to sobie mogłeś darować????

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak są tacy ,,dobroduszni&quot; by dać taką promocję to niech się potem wywiązują. To nie użytkownicy tego forum tylko sportingbet wymyślił tą promocję, mogli napisać, że freebet będzie 2 stycznia.

brak2sensu 0

brak2sensu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ziemia
Ja za bardzo przeceniłem tegoż bukmachera, chciałem postawić jeszcze dzisiaj coś w NBA w nocy, bo poprostu pewne rzeczy powinni robić z automatu, a nie ręcznie dopisywać kiedy im się podoba. Typ okazał by się trafiony po fajnym kursie, dlatego też jest mi trochę smutno ????
Ma ktoś jakieś nowe info?

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
masz racje mirgosik &#39;dura lex et lex&#39; ! na pohybel z nimi i przed wymiar sprawiedliwosci... a nie zapomnialem ze mozemy im co najwzej naskoczyc na detke od roweru bo niestety gramy tam nielegalnie

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
informacja z live chatu:
Zdzislaw I: Witam w Sportingbet. Proszę chwilę zaczekać, sprawdzam podane informacje
Zdzislaw I: Do jutra, do 10 rano
You: a dlaczego w regulaminie jest termin 1 stycznia?
na moje pytanie nie dostałem odpowiedzi przez 10 minut więc się rozłączyłem ????
Pupinho i tak to prawo jest martwe, prezes PZPN reklamuje jednego z bukmacherów i twierdzi pytany o to publicznie, że nic w tym złego.
Gdyby to prawo było żywe z polskiego IP powinien być zakaz logowania a gdybyśmy byli w Chinach to forum powinno być zakazane.

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
martwe nie martwe, przed sąd takiej osoby prawnej już nie postawisz wiec walczyć z bukiem nie możemy i dopóki prawo mamy takie to buki mogą robić co chcą z graczami polskimi - ot sens mojej wypowiedzi, jak widać nieco opacznie ją zinterpretowałeś
żeby nie robić już tak wielkiego off topiku bo dyskusja o prawie toczy się w innym dziale to dopisze tylko ze na podobne do Twojego pytania otrzymałem od Pana Zdzisława odpowiedź, że pracują nad tym, więc nic konkretnego

Y 0

yasq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Sportingbet.com ma prawo odwołać lub wycofać niniejszą ofertę bądź zmienić jej zasady w dowolnej chwili bez wcześniejszego zawiadomienia.

Własnie zmienili termin wypłat. Nie łamiąc regulaminu.

Status
Zamknięty.