>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zagadki Sportowe ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Dobra napiszę co mi wujostwo podpowiedziało (akurat na ten kongres nie patrzyłem). Czy chodzi o sportowe ratownictwo wodne?

Trudno żebym uchodził za speca jak nie znam odpowiedzi ale ratownictwo wodne na 100% było na Igrzyskach... chyba 1900 Francja?
Pamiętam, że zaowdy gołębi też były ;)
tak, brawo! na 99% będzie ten &quot;sport&quot; pokazową dyscypliną, wszystko okaże się na jesień! ;)
Eee... 99% ????
To jednak nie 100%.

A że bardzo mnie zaskoczyłeś to coś o Netballu:
Netball is being drafted as a possible demonstration sport at the 2012 games. This idea was backed by then British prime minister Gordon Brown, suggesting that it would encourage more girls and young women to play sports.[98]
Zobaczymy ;)
Obys miał rację bo inaczej ban ????

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Trudno żebym uchodził za speca jak nie znam odpowiedzi ale ratownictwo wodne na 100% było na Igrzyskach... chyba 1900 Francja?
Pamiętam, że zaowdy gołębi też były ;)

Eee... 99% ????
To jednak nie 100%.

A że bardzo mnie zaskoczyłeś to coś o Netballu:
Zobaczymy ;)
Obys miał rację bo inaczej ban ????
&quot;Rozszerzony może zostać również program letnich igrzysk w 2020 roku. Komitet Wykonawczy MKOl przyjął w Durbanie listę ośmiu kandydujących dyscyplin. Są to: baseball i softball (starają się o powrót do programu olimpijskiego), karate, jazda na rolkach, wspinaczka, squash, wakeboarding i wushu. Po raz kolejny nie znalazły akceptacji: taniec sportowy, surfing, bowling i netball.&quot;

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Albert Montanes (mecz przeciwko Rubenowi Ramirezowi-Hidalgo w Palermo w 2003 roku).

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatni przypadek w tenisie wygrania meczu w formule BEST OF 5 SETS w stosunku 6:0 6:0 6:0. Kto, z kim i w jakich rozgrywkach?

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Ostatni przypadek w tenisie wygrania meczu w formule BEST OF 5 SETS w stosunku 6:0 6:0 6:0. Kto, z kim i w jakich rozgrywkach?

haha wczoraj, Murray - Bram, Puchar Davisa, 52minuty, oddal 15pkt

jak sie nazywa jedyny zawodnik ktory ze stanu 0*-40 zaserwowal 5 asow?

F 0

frees

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak dobrze to ja mam zagadkę.
Jako piłkarz i trener drużyny w których grał/trenował stawały na podium czy to mistrzostw świata czy to innych rozgrywek, tylko raz zajął IV miejsce. O kim mowa?

F 0

frees

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nikt z powyższych, nie wiedziałem, że aż takie trudne ????
To podpowiedź - jest starszy od Panów których wymieniliście no i wciąż żyje ;)

F 0

frees

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
alanex trafił, także może jeszcze ja zadam, skoro on nie chce ;)
Jak się nazywa piłkarz, który przełamał genialną passę bez puszczonego gola pewnego genialnego bramkarza ?

alanex 432

alanex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Vancouver
chodzi o passe Edwina van der Sara przerwaną przez Petera Lovenkrandsa?

F 0

frees

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie chodzi o nią, bramkarz już były, raczej nikt się nie spodziewał że jego passa zostanie wtedy przerwana, chodzi o passę w reprezentacji z tego co wiem, strzelec bramki już nie żyje.