>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zagadki Sportowe ;)

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
To ja zadam... banalne.... proste...
Zanim CR7 trafił do MANU, mało co nie trafił do Juventusu... dlaczego ostatecznie do transferu nie doszło?
(tylko nie googlujcie)

edit. oczywiście odpowiedź prawidłowa...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musiałem wygoglować...
Marcelo Salas (Juventus) miał iść w zamian do Sportingu, ale się nie zgodził.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To w takim razie ZAGADKA PANCERNIK ;-) Jaki był tytuł na ostatniej stronie NOWEJ TRYBUNY OPOLSKIEJ po tym jak w sezonie 1993/94 Houston Rockets po raz pierwszy w sezonie (po 15. wygranych na starcie) przegrali mecz i po raz pierwszy stracili sto punktów w meczu.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Houston Rockets po raz pierwszy w sezonie przegrali mecz i po raz pierwszy stracili sto punktów w meczu.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie. Tytuł był związany wyłącznie z faktem straty stu punktów w meczu. Nie wiem w ogóle czy gdzieś w necie można to znależć. Mnie akurat utkwił w pamięci ten tytuł. Może trochę dziwna zagadka ;-) Jak nikt nie zgadnie przez jakiś czas, to najwyżej przejdziemy do nowej zagadki.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Coś łatwego (dla szybkiej kontynuacji tematu). Ostatni przypadek singlowego Klasycznego Wielkiego Szlema w tenisie. Kto i w którym roku?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Grzesiu Tkaczyk.
Dobrze, chociaż nie byłem pewien i teraz sprawdziłem, Grześ w tym sezonie przekroczył 1000 bramek ;)
Piotr Przybecki również ma 1000 bramek, Marcin Lijewski również w tym sezonie zdobył tysięczną bramkę.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W Misiu grał mudzin (chyba pierwszy w PLK...) ale nie pamiętam jak się nazywał cholerka... z resztą zadawałem już o nim zagadkę :razz:
Edit. Track dobrze prawi...
Kent Washington, zagrał w Misiu. Grał Ochódzkiego jak był murzynem i grał w kosza :razz:

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Kent Washington jeszcze chyba grał jakiś koszykarz w filmie Czarodziej z Harlemu

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Athletic Bilbao zatrudnia graczy baskijskich w swoim zespole, to jedna z tradycji tego klubu, ale raz zatrudnili piłkarza nie z Krajów Basków, kto to był ?

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
grał w Legii strzelił dla niej 5 bramek nosił pseudonim Zoom Zoom ,strzelił dla swojej repry 1 bramkę(w swoim debiucie) ...

łatwe.