>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Zagadki Sportowe ;)

W 49

wojti1830

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
gdzieś kiedyś słyszałem że alan shearer z 283, a z drugiej strony dixie dean strzelił 383 gole, ale nie wiem czy w najwyższej klasie rozgrywkowej czy grał też w niższych ligach

el-loco 11

el-loco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
357 bramek strzelonych przez Greaves&#39;a Jimmy&#39;ego ?

R 0

ramon923

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myślę tak samo jak przedmówca Greaves Jimmy 357 bramek który w swoje karierze rozegrał bodajże 516 meczy

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Greaves Jimmy
Sami ustalcie kto pierwszy.
I dajcie kolejną zagadkę. ;)

R 0

ramon923

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wspólna zagadka po konsultacji z el loco
zawodnik kick-boxingu i muay-thai kilkukrotny mistrz świata w tych dyscyplinach był dla nich tym samym co Diego Maradona dla piłki nożnej

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio oglądałem program na Eurosporcie o gościu który nazwa się Rob Kaman, czy to o niego chodzi? :]
Bo sylwetka naprawdę świetna a nie znam się za bardzo na tej tematyce..

R 0

ramon923

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niestety nie, starałem sie wymyślić coś łatwego ale widać to tylko dla mnie łatwe bo w tym siedzę już od kilku lat i nie ukrywam że ten człowiek to dla mnie wzór do naśladowania;) kto następny
podpowiedź Rob zdobył jedno mistrzostwo więcej od zawodnika o którym pisze ale bilans jego walk jest dużo gorszy. druga podpowiedź zawodnik ten też jest holendrem

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no, nie mówię że jest jakieś bardzo trudne, tylko ja się tym zupełnie nie interesuję a przypadkowo właśnie obejrzałem program o tym kolesiu i myślałem, że to akurat o niego chodzi. :razz: Na pewno znajdzie się ktoś kto przynajmniej troszkę w tym siedzi i odgadnie bez problemów. ;)
Pozdro.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ramon Dekkers

Niedawno jeden z koszykarzy NBA zaczął wrzucać na drugiego, a ten odpowiedział mu, że nie będzie tego komentował bo to tak jakby Jay-Z odpowiadał ... (no właśnie komu i o jakich koszykarzy chodzi).

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ja tam nie wiem... swego czasu było spięcie Shaq vs. Bosh ale czy to o to chodzi nie wiem tak mówie ????

L 209

lukbor10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
L-ca
Chodzi o jakiegoś tam amerykańskiego rapera, chociaz ksywy sobie za cholere nie przypomne, &quot;jakiś tam boy&quot; chyba.
A powiedział to LJ

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ramon Dekkers

Niedawno jeden z koszykarzy NBA zaczął wrzucać na drugiego, a ten odpowiedział mu, że nie będzie tego komentował bo to tak jakby Jay-Z odpowiadał ... (no właśnie komu i o jakich koszykarzy chodzi).

Chodziło o Deshawna Stevensona i LBJ-a, a tym raperem był Soulja Boy.

To kolejna zagadka, taka sama sytuacja, również w NBA, tyle że z udziałem Jordana. MJ odpowiedział w podobny sposób jak LBJ, że to tak jakby jeden artysta odpowiedział drugiemu. Kto zaczął wrzucać MJ-owi i o jakich muzyków chodzi:?:

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Matko tyluż tu fanów NBA, a nikt nie kojarzy Starksa i Jordana. Ehh.

To łapcieże co innego, piłkarskiego.

Dwóch zawodników ManU, którzy w kadrze znani byli z pewnego rytuału mającego zapewnić powodzenie drużynie.

O kogo i o co chodzi:?:

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Blanc i Barthez. Zapodam coś za chwilę

Który zawodnik na MŚ 2006 otrzymał 2 żółte kartki i mimo to pozostał na boisku? Jak nazywał się ten &#39;wybitny&#39; sędzia?

D 413

dzidzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Graham Poll pokazał w sumie 3 :zoltakartka: Josipowi Simunicowi,ale ten mając 2 :zoltakartka: na koncie grał dalej,dopóki nie dostał trzeciej;)